Ceyda Kozluca

Re: Ceyda Kozluca Galatasaray'da

Ayaklarını yayarak ve yaylanarak şut atan Gülşah. Ceyda stop yapıp cem shot atıyordu benim gözlemlediğim. ayrıca çok iyi sıçrıyor.
 
Re: Ceyda Kozluca Galatasaray'da

Yabancılarında katılımıyla çok fazla süre alabileceğini düşünmüyorum. Çok çalışması lazım.

Saygılar.
 
Re: Ceyda Kozluca Galatasaray'da

Zaten bu oyuncu türk rotasyonunu kuvvetlendirmek ve bence önümüzdeki seneler için kemik kadro oluşturmak için alındı. İstediği dakikaları alamayacağına inanmıyorum. Milli takım maçlarında da rakiplerimize karşı gayet iyi gözüktü.

Keza Melek Bilge Gülşah Gümüşay ve Nihan Anaz da aynı şekilde. Rakipte Esmeral Birsel Nevriye nasılsa Ceyhun hoca ileriye dönük kemikleşmiş türk oyuncu kadrosu kurdu. Yeni ve uzun süre eskimeyecek yüzler.
 
Re: 8 # Ceyda Kozluca

Sorun nedir ? Ceydanın hiç kimse şut sokamazken drive edemezken oynamamasına anlam veremiyorum. FB maçında kesinlikle ihtiyaç vardı.
 
Re: 8 # Ceyda Kozluca

Ceyda'nın 2 numara savunmasına ve oyununa adepte olmaya çalışması laızm. takımda 3 numara yedeği gibi gözüktüğünden taurasi penny gibi size'lı rakiplere karşı ufak kalıyor. Zeki bir kız oyun kurucu veya 2 numarada şansını değerlendirmeye çalışsa hem fiziksel dezavantajınıda gidermiş olurdu.
 
Re: 8 # Ceyda Kozluca

Size olarak herhangi bir sorunu kaldığını düşünmüyorum ilk geldiği güne nazaran daha kuvvetlenmiş görünüyor. 2 numara konusunda haklı olabilirsin kapasite ve enerji ve oynayacak potansiyele sahip En önemlisi seninde dediğin gibi basketbol zekası üst seviyede.
 
Re: 8 # Ceyda Kozluca

g.saraydan samsuna....
ceyda kozluca sezon sonuna kadar samsun basketbol kulubune kıralanmış..
kaynak:hürriyet spor
resimde mevcut.
ne diyelim inşallah istediği süreleri alır....
 
Re: 8 # Ceyda Kozluca

Ceyda'dan sezon başında çok ümitliydim açıkçası. Başarılı olacağını düşünüyordum. Umarım Samsun'da istediği süreleri alıp kendisini gösterebilir.Gelecek sezon iyi bir Ceyda'ya ihtiyacımız olabilir.
 

Üst