Champion Ürünleri

Yahu son yılların en güzel formalarını giyiyor takım, satışa çıkarsanıza işte şu formaları. Murat hocaya elli tane tivit attım ama cevap gelmedi.

Beşiktaş ve Olympiakos maçlarında toplam 20 bin kişi gelecek belki de Abdi İpekçi'ye. Bundan güzel fırsat mı olur? Bundan daha iyi gelir kapısı var mı bu şube için?

Hayret bir şey yani.

Allah tan başka bir şey istesek olacakmış sarı forma dedik o da çıktı :)

fft104mm2570596.jpg

Gerçekten basketbol , voleybol olarak bu sezonun formaları futbol takımına fark basar ya muhteşem ötesi formalar hazırlanmış umarım satışa çıkar ama zannetmiyorum ..

Ne gerek varcılar var bu kulüpte? Hala bir yerden başlamak gerektiğinin farkında değiller. ürün çeşitliliği yok.

Diyoruz yazıyoruz voleybol basketbol formalarını satın. Gelirdir bu 3-5 ama gelirdir.

Olympiakos maçı büyük ihtimalle full çekecek. Basketbol forması almak isteyen birine sunulacak alternatifimiz yok.

Tebrik ediyorum valla, ancak bu kadar beceriksiz olunabilir.

Olympiakos maçı büyük ihtimalle full çekecek. Basketbol forması almak isteyen birine sunulacak alternatifimiz yok.

Tebrik ediyorum valla, ancak bu kadar beceriksiz olunabilir.

BJK maçında salondaydım, bırak formayı atkı alacak bir mobil store yok.
GSStore'a baktım internet ve mağazaya orada da yok.
Bence Murat Özyer değil Nurettin Kantarelli'ye yazmalıyız bu isteğimizi.
2 güne yetişir mi bilinmez tabi.

Semih'in buradan 50 kez haykırdığı şeyi şubede kimsenin düşünememesi ilginç.

Bjk ve Olimpiakos maçlarında forma satışı olsa, rahat 7000 forma satılır. Parasından filan geçtim, maçlarda basketbol forması giymiş taraftar görürdük en azından.