Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
F4 maçlarında giydiğimiz formaların tasarımı farklıydı. Özellikle beyaz formayı çok beğendim. Gerçi kırmızının tonu yanlıştı ama çizgileri güzeldi. Belki de gelecek yılkı formalarımızdı, erken görücüye çıkardılar.
F4 maçlarında giydiğimiz formaların tasarımı farklıydı. Özellikle beyaz formayı çok beğendim. Gerçi kırmızının tonu yanlıştı ama çizgileri güzeldi. Belki de gelecek yılkı formalarımızdı, erken görücüye çıkardılar.
Ben parçalının altına siyah şortu çok sevmişimdir hep futbolda. Özellikle 90'lı yılların sonunda sıkça giyerdik. Uzun zaman sonra geçen hafta giydik, Nike'ın şortundan dolayı eskisi kadar hoş görünmedi belki ama yine de sarı-kırmızı-siyah üçlüsü çok yakışıyor birbirine.
Demek istediğim; bu kombinasyonu baskette de kullanabiliriz. Parçalı altına siyah şort çok hoş duracaktır. Ön izlemesini yapabilen bir arkadaş varsa orda daha net görebiliriz.
Armadaki siyah arka plan birkaç yıl önce beyazla değiştiği için 3. renk olarak beyaz kullanılıyor artık. O yüzden dediğim şey ne derece mümkün olabilir bilmiyorum ama en azından siyah tek renk forma, yanlarda sarı-kırmızının kullanıldığı bir tasarım da yapılabilir. Çok özlediğim bir forma.
Bir de bu seneki kırmızı şortun tasarımı çok kötü bence. Özensiz hazırlanmış. Şort olarak bakıldığında geçen seneki çok daha iyiydi.
evet. F4 maçlarındaki beyaz forma tasarımı sezon içindekinden farklıydı. omuz kısmına kırmızı parçalar eklenmişti. üst kısımdaki çizgiler de yakadan kol altına incecek şekilde çizilmişti. formaların yanlarına da daikin reklamı eklenmişti.
Erkek takımıızın forma sponsoru değişmiş. Medical Park gitmiş; yerine Liv Hospital gelmiş.
Böyle bir durumda yeniden forma basılması lazım. Ancak tedarikçimiz Champion formaları "yamalamayı" tercih etmiş.
Tofaş serisinde iki maça da yamalı formalar ile çıktık. İlk maç giydiğimiz beyaz formada yama, renk tonu farkı hariç, çok göze batmıyordu. Ancak bugün, ikinci maçta giydiğimiz kırmızı formamızda yamalanan kısım çok kötü duruyordu. Hatta yama altında eski sponsor ismi görünüyordu.
Bu durum çok rahatsız edici. Koskoca Galatasaray Kulübü Basketbol Takımı, sahaya yamalıklı formayla çıkmamalı. Hem de şampiyonluğa oynadığı sezonun play off maçlarında...
Ben televizyondan izlerken bu görüntüden rahatsız oluyorum. Şube yönetimi nasıl bu duruma göz yumuyor, anlam veremiyorum.
Sene başında Champion ile anlaştığımız duyrulduğunda çok heveslenmiştim ancak Champion ile ilk senemiz tam bir fiyasko oldu. Umarım seneye bunu telafi ederler.
Liv hospital yeni açılan bir hastane, yaklaşık 2 yıllık. Medical Parkın yan kurulusu. Kendilerini tebrik etmek lazım, sezon icinde forma reklamını değiştirme arzularını Galatasaray gibi bir kulübe dikte edebildikleri için. Kulubün böyle bir istegi geri çevirmesi gerekirdi aslında.
sene başında antrenman formaları geç geldi, formalar geç geldi, ocak ayında satılması planlanan formalar satılmadı basketbola dair tek bir ürün yok ve bu firma Galatasaray'ın sponsorluğunu yapıyor bizde bu çerçeve basketbol kültürü oluşturmak, yaşatmak istiyoruz..
Bu tür konulara zannedersem gereğinden fazla dikkat ediyorum ama Forma o kulübün sahadaki karizmasıdır asaletidir Hadi anlaşma geç oldu anladıkta sezon bitesi oldu Champion hayal kırıklığı yaratmaya devam ediyor zannedersem yeni forma tedarik edemediler. Daha öncede beyaz formaya kendi markalarını yamama usulü koymuşlar yani champion logosu ve ismi sonradan yapıştırma Türkiye de sipariş üzerine bir firmaya yaptırmışlar formaların üzerine kendi logolarını sonradan yapıştırmışlar herhalde http://www2.galatasaray.org/basketbol/erkek/haber/17061.php
Formaların tasarımındaki özensizliğe gelene kadar söylüyecek çok şey var aslında . Numara isim fontları gecen seneden zaten hiç estetik değil Eurocup maçlarında giydiğimiz kırmızı forma biraz daha iyiydi o formayı lig maçlarında göremiyoruz http://www.eurocupbasketball.com/eurocup/competition/teams/showteam?clubcode=GAL&seasoncode=U2012 Champion la anlaşmamız maalesef 2015 yılına kadar önümüzdeki sezon inşallah bizi şaşırtmayı başarırlar ve Galatasaray ımıza yakışan güzel kaliteli estetik ürünler tedarik ederler. Bu işlere dikkat eden bir yöneticimiz de yok herhalde .
Aslında en başında bir önceki yönetim tarafından Nike la anlaşma yapılırken basketbol şubemizi de dahil etmeliydiler anlaşmaya. Mesela Engelsiz aslanlarımıza champion neden forma tedarik etmiyor sezon içinde farklı markalardan farklı formalar giydiler.
Voleybolda ise errea nın çok güzel tasarımları ürünleri vardı voleybol şubemizde erreayla devam ederdi . Errea voleybol da çok başarılı zaten .
Haziran ayına gelmişiz, sezon bitiyor takım bantlı formalarla sahada sezon başı ne olduğu belirsiz garip formalarla sahaya çıktı. Giyilmesi gereken formalar gereken tarihten aylar sonra geldi. Forma satışı mayısın ortasında başladı onda da baskı yapılamıyor.
Bu sezon yaşanan bu krizde başrol de şube ve Champion var. Şube değişmez tabi ama firma değişmeli diyemiyorum çünkü firma değişmek zorunda. Futbolda sponsorumuz olan Nike ile amatör sporlarda için de anlaşmak çok zor olmasa gerek. Ki önümüzdeki yıl basketbol ve voleybol da takımlarımız en üst düzey organizasyonlarda boy gösterecek. O yüzden hiçbir sıkıntı olmamalı önümüzdeki sezon.
iğrenç bir forma. Kırmızı tamamen ofsayt. Yakada bulunan şeritteki kırmızı olması gereken aslında. Bi Allah'ın kulu yönetici de görmez mi bu rezilliği? Bari son maç için 90 yılındaki sarı formadan üretselerdi, nostalji olurdu. Ama nerde o düşünce! Varsa yoksa futbol. İskender Baydar ne güzel yazmış. "olmayan Nani transferi kadar bile konuşulmuyor basket takımı" yazık!
Bir kaç sene önce murat özyer gs tv`ye açıklama yapıyordu. Adidasla anlaşmışlardı ve artık formaya para ödemeyeceğiz hatta bir miktar para bile alacağız demişti. Ama bunu öyle bir anlatmıştı ki bu acizliğe üzülmüştüm. İmaj önemlidir. Basiretsiz adamlarla daha çok yamalı formayla çıkarız ve tek bir forma satmadan sezonu tamamlarız.
Ekipman ve forma konusundaki bu sezon ki hatalardan ters çıkarılıp, önümüzdeki senede şampiyon takıma vasat formalar ve ekipmanlar üretilmemesi için iş baştan sıkı tutulmalı hatta yol yakınken championla yollar ayrılmalı ve Nike la anlaşılmalı nasıl olsa Nike da renk kodlarımız mevcut hatta basketbol branşlarımıza özel ürünler tasarlanlmalı ve store da satışa sunulmalı bu başlığı bir kaç ay yukarda tutalımda birileri okusun .Çünkü forma o kulübün sahadaki asaletini temsil eder Önümüzdeki sezonda hüsran yaşamayalım
Twitter kullanıcısı bir arkadaşımız veya abimz Murat özyer e şimdiden forma mevzusunu sorsa champion nun önümüzde ki sezon için forma tasarım ve üretim çalışmaları ne durumda diye, malum Euroleague de mücadele edicez geç kalma veya vasat üretim tasarım yaşanırsa bu senede hoş olmaz