• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Cl 2. Hafta | Halkbank 3-2 Galatasaray Hdi Sigorta

Fb oyuncusu için konuşmayacak mıyım değil git yorumunu oku Ngapeth yıldız ama Patry değil mesela tarzı bişey yazmışsın.Patry smaçör değil çapraz bir çaprazla kıyaslarsın yada dünya da bir sürü yıldız var neden illa Fenerden birini çekme çaban ki daha önce bu sebepten çok tartıştık site de sana Fener reklamı cezası vermişti diye hatırlıyorum sürekli bir ara Fener süper biz onların yanında hiçbişeyiz tonundaydı her mesajın.Halla sicili ve başarsını yan yana koyuyorsun önceki mesajda da dedim lider sıfatı taktıpın için diyorum sen taciz şiddet gibi kadınlara her türlü ahlaksızlığı yapan birini lider olarak gör ne diyim bunu tartışmam bile.Ngapeth ne yapıyor şuan 2 yıldır ligimizde çokda merak ettim ne oynuyor mesela neyini övebiliriz yıldız ya ki Fenerbahçe Finlandiyalı smaçör getirdi bir katkısı olmadığı için umarım biliyorsundur geldiği gibi Ngapethi atıp onu kadroya aldı koçları.

Ngapethin kariyer tartışılmaz da bu sene kötü yani, bu yaz da kötüydü. Eminim ki fener 1.5 yıl kontrat verdiğine pişmandır.

Fb oyuncusu için konuşmayacak mıyım değil git yorumunu oku Ngapeth yıldız ama Patry değil mesela tarzı bişey yazmışsın.Patry smaçör değil çapraz bir çaprazla kıyaslarsın yada dünya da bir sürü yıldız var neden illa Fenerden birini çekme çaban ki daha önce bu sebepten çok tartıştık site de sana Fener reklamı cezası vermişti diye hatırlıyorum sürekli bir ara Fener süper biz onların yanında hiçbişeyiz tonundaydı her mesajın.Halla sicili ve başarsını yan yana koyuyorsun önceki mesajda da dedim lider sıfatı taktıpın için diyorum sen taciz şiddet gibi kadınlara her türlü ahlaksızlığı yapan birini lider olarak gör ne diyim bunu tartışmam bile.Ngapeth ne yapıyor şuan 2 yıldır ligimizde çokda merak ettim ne oynuyor mesela neyini övebiliriz yıldız ya ki Fenerbahçe Finlandiyalı smaçör getirdi bir katkısı olmadığı için umarım biliyorsundur geldiği gibi Ngapethi atıp onu kadroya aldı koçları.
Ya kime büyük topçu diyeceğime sana mı soracağım Allah Allah ya! Ngapeth gs voleyboldan çok daha büyük marka fbden de öyle istediğin kadar fb falan sok işin içine umrumda değil saçma sapan argümanların benim fikirlerimi değiştirecek kadar güçlü değil oldukça zayıf. Şöyle söyleyelim gs erkek takımı tarihinde ikinci kez cl oynuyor bu sene ngapeth o kupayı almış biri hala bana fbde formsuz hikayesi yazıyorsun ne alaka yahu formsuz olması neyi değiştiriyor?

Senin argümanına göre Patry de CL de final oynamış biri o zaman oda fb gs den büyük marka olması gerekiyor bu argümana göre niye Patry eleştirdin ki ozaman.Neyse boş konu zaten neyin ne olduğu belli uzatılacak bir konu değil Patry erkek voleybolunun önde gelen pç oyuncularından nokta.

Kadınlarda da Van ryk önde gelen pçlerden ama büyük sporcu değil :)

Patry ile Van Ryk seviyelerini bir gören biriyle voleybol tartışıyoruz şaka gibi bu mesajdan sonra peki deyip geçicem uzatmak bile zaman öldürmek benim için şuan.

Patry ile Van Ryk seviyelerini bir gören biriyle voleybol tartışıyoruz şaka gibi bu mesajdan sonra peki deyip geçicem uzatmak bile zaman öldürmek benim için şuan.
yahu Halil, sen niye bu çocukla sürekli laf yarıştırmaya çalışıyorsun, bunu herhangi bir konuda ikna edebilmek mümkün değil, sen daha hala bunu anlamadın. Ama zaten anlaşılıyor ki sen de tartışmayı ve yazışmayı çok seviyorsun, maşallah vaktin de çok anlaşıldığı kadarıyla. Bir kere de "he,he" deyip geç otur kenara. Her konunun altında defalarca aynı şeyleri yazıp duruyorsunuz. Bir nefes alın lütfen yahu !!!

Benim uzun uzun tartışma nedenim ülke de voleybol son zamanlarda çok popülerleşti çoğu kişi yeni yeni öğreniyor bilmeyen kişiler bir şey öğrenmek istiyor saçma sapan mesajlar görünce doğrusunu anlatmaya çalışıyorum bazen de benim de he he deyip geçmem gerekiyor artık genelde öyle yapmaya çalışıyorum.

Geri