• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Cl 2. Hafta | Halkbank 3-2 Galatasaray Hdi Sigorta

Puanları 36
Çözümler 0
Web sitesi
x.com
@Anıl Mehmet Yıldırım
Cev Şampiyonlar Ligi B Grubu 2. Hafta Maçı
07.01.2026 Çarşamba
Tvf Ziraat Bankkart Voleybol Salonu
20:00

Uzun bir aradan sonra Şampiyonlar Ligi'nde maça çıkıyoruz. Bu ay Halkbank ile 2 Avrupa, 1 lig olmak üzere 3 tane maç oynayacağız. Rakibimiz için sene başında Ziraat, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin ardından dördüncülük payesi veriliyordu fakat bu üç takımı da 3-0 ile set vermeden yendiler ve bu sezon için iddialarını net bir şekilde ortaya koydular. Şampiyonlar Ligi'nde ilk maçlarında Lublin deplasmanında 3-0 gibi sürpriz olmayan bir yenilgi aldılar. Biz ise ilk maçımızı 3-2 kazanmıştık. Grup ikinciliği adına her iki takım için de aralarında oynayacağı maçlar belirleyici olacak gibi duruyor. Koç değişimi ile gelen havanın üstüne galibiyetler aldık. Yeni hoca ile hala denemelerimiz sürüyor ama maçlar geçtikçe de takım birbirine daha çok uyum sağlıyor gibi duruyor. Ocak ayı, üç Halkbank, Lublin ve lig maçlarıyla artık daha da sertleşecek. Takımımızdan bu ay ile beraber ivmesini daha yukarı çıkarmasını ve kurulan geniş rotasyonlu kadrodan artık hedef maçlar için tam konsantrasyon ve mücadele görmemiz gerekir diye de eklemek isterim.

Gruptan kimin çıkacağını belirleyecek maçlardan biri kesinlikle almamız lazım güveniyorum takıma.

Yıllanmış şarap gibi rakiple Şampiyonlar Ligi maçı. Bir kez yaşanan hayatta tadını çıkarıyoruz.

Agnostik olsam da, Allah seni başımızdan eksik etmesin Gardini. Galatasaray'da sana yaklaşabilen İtalyan olsa, takımına şans vereceğiz.

Kötü oldu bu maç ihtiyaç vardı ona.Ama Gökçen de manşete Jaeschke aratır ama hücum blok servis hepsini o seviye de yapıyor Gökçen de o yüzden çokta sıkıntı görmüyorum ama olsaydı keşke Maar Jaeschke Gökçen üçlüsü güvenilir oluyor şuan Maar Gökçen düşerse Onur olacak kenarda oda yerli olarak kötü değil ama bu seviyelerde çok yetmeyebilir.

Allah yardımcımız olsun.

Biz daha iyi takımız ama Halkbankın 38-40 yaş civarı bir köşe üçlüsü var 44 yaşında pasörleri 38 civarı liberoları.Hepsi eski voleybolun yıldızları sadece ortaları 30 yaş alttı bu kadar yaş ortalaması yüksek bir takım başarılı olamaz diye düşünüyorum ama her krıtik maçı alıyorlar lig de bizi ve Ziraat yendiler.O yüzden bir tık beni geren ama alacağımızı düşündüğüm bir maç.

4.set muazzamdi, 37-35 kazandık...

Patry hiçbir zaman büyük bir sporcu olamayacak o anda o bloğu yiyen büyük falan olamaz kimse kusura bakmasın. İyi bir çapraz olsa da büyük bir lider maalesef değil.

Patry hiçbir zaman büyük bir sporcu olamayacak o anda o bloğu yiyen büyük falan olamaz kimse kusura bakmasın. İyi bir çapraz olsa da büyük bir lider maalesef değil.
Hadi bak işine!! Kadınlarda dişi patry olsa favori olursun. Şu maçtan sonra gelip takımın en iyi oyuncusuna sallamak gerçekten soru işaretisin.. Yenildigimiz futbol maçlarından sonra toreiraya sallamak gibi.

Çok yazık oldu ama bu takım bu gruptan çıkar kimse endişe etmesin.

Hadi bak işine!! Kadınlarda dişi patry olsa favori olursun. Şu maçtan sonra gelip takımın en iyi oyuncusuna sallamak gerçekten soru işaretisin.. Yenildigimiz futbol maçlarından sonra toreiraya sallamak gibi.
Dişi Patry kim oluyor egonu mu 😂

Patry getirip kimi alıcaz arkadaşlar o yorum saçma olur ama alınması gereken maçto yazık.Bu sene Halkbank şampiyon olabilir lig de hiç saymıyoruz ama hem bizi hem Ziraati çok rahat yendiler lig de.

Patry gönderelim yazmadım Patry gönderelim demedim patrye verilen parayla çok iyi yıldızlar alamayız ben diyorum ki Patry büyük topçu değil hiçbir zaman olmayacak. Mesela ngapeth büyük topçu ama Patry değil. O yüzden Patry varken maar değil de lopez tarzında biri olmalı 4 numarada

Yenildik ama takım müthiş bir mücadele verdi, şahane bir maç oldu, hepsinin ellerine sağlık. Patry'yi beğenmemek enteresan, voleybol uleması forum yazarı hanımefendi bir kez daha kimseyi yanıltmayarak her zamanki gibi çıkıntılık yapma gereği hissetti. Neyse idare edin artık...

ne güzel maç oldu. böyle oynayalım yeter.

Benim görüşlerimi ben belirlerim sizin kendi iradeniz yoksa bu benim sorunum değil. Ben herkes gibi bakmak istemiyorum. Sığ bakabilen biri hiçbir zaman olmadım. Zaten Patry sizin sandığınız profilde biri olsa çoktan cl şampiyonluğu almıştı. Patry benim için kadın voleybolda egonu boskovic haak seviyelerini karşılayan bir profil değil. Ben erkek voleybolunda ciddi bir çapraz problemi görüyorum dünya çapında. Patryden yüksek profil birini alabileceğimizi de düşünmüyorum ama ortada bir gerçek var bunu söylemek lazım.

Geri