CL 3. Hafta | Galatasaray 1 - Cfr Cluj 1

Galatasaray - Cfr Cluj (23-10-2012 21:45)

Sezonun en önemli maçı.

Şu maça gelecek taraftar çok önemli.Braga maçındaki gibi her pas hatasından sonra 'ah,vah' çekersek yine strese sokarız takımı.Destek çok önemli,sezonun en önemli maçı...
 
Giden herkesin maç sonunda sesi kısılmalı.Maç içinde mağlup duruma düşersek bayık besteler söylenmez umarım(braga maçı dakika 85 ölüm varmış korku varmış).

Ben bu maçı çıkış maçı olarak görüyorum aksi durumu zaten düşünmek bile istemiyorum.
 
Semih ve Hamit pazartesi takımla çalışmaya başlıyacaklarmış ve belli değilmiş oynayıp oynamamaları..

Hamit ve Semih'in sağlık durumuyla ilgili sarı-kırmızılı kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, şöyle denildi:

''Belinde disk problemlerine bağlı ağrı ve spazm olan, Gençlerbirliği maçında da ağrı kesici iğnelerle oynayan Hamit Altıntop ile Semih Kaya'ya bugün genel anestezi altında disk içine ozon enjeksiyonu ve girişimsel işlemler uygulanmıştır. Her iki oyuncu da iki gün dinlendirildikten sonra pazartesi günü takımla birlikte çalışmalara başlayacaktır.''
 
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki kader maçı olan Cluj karşılaşmasını İtalya'da 2006 yılında patlak veren şike skandalında yargılanan Paolo Tagliavento yönetecek.

Galatasaray'ın Cluj ile oynayacağı karşılaşmada ilave yardımcı hakemlik yapacak olan Luca Banti, daha önce Galatasaray ile Atletico Madrid arasında oynanan karşılaşmada görev almış ve uzun süre tartışılmıştı.
 
Kazanmaktan başka çaremiz yok, cidden sezonun en kritik maçı belki de.. Galibiyet dışında bir sonucu düşünmek istemiyorum. Gruptan çıkar mıyız bilemiyorum ama en azından sonuncu olup Avrupa defterini tamamen kapatmamamız lazım, büyük hayal kırıklığı olur.. Takıma şimdiden başarılar, tribünler de takım da umarım bu maçla birlikte kendine gelir..
 
Muslera-Eboue-Semih-Dany-Hakan-Hamit-Selçuk-Hamit-Emre-Amrabat-Elmander olmalı. Tek forvet oynamlıyız. Zaten 4-4-2 taktigini CL'de küçük takımlar kullanıyor. Basına göre Enginde gidişata göre oyuna girebilirmiş. Cluj muhtemelen kapanacaktır. Kanatların yanında mutlaka ortadan girişim yapmalıyız. Gerektiğinde Engin Burak Umut Aydın oyunun gidişatına göre de Yekta'da oyuna girebilir.

Tek kelimeyle kazanmalıyız. Kaybedersek çok büyük çöküş içine girebiliriz. Melo'dan rica ediyorum iyi oynası o kötü oynayınca hem defans zorlanıyor hemde şelçuk defansa gömülüyor.
 
Bu Ambarat hangi takımda oynadığının umarım farkına varıyordur..
 
Savunmada dökülüyoruz hücumda formsuz oyuncularımız var orta sahada eksiklerimiz,sakatlarımız var belki ama hala lideriz öyle yada böyle kendi ligimizde.Cluj maçı unutturur hepsini haydi çocuklar alın şu maçı be 1-0 olsun ama olsun artık bizim olsun.
 
Biletix gişesinde biletler tükendi mi bilmiyorum ama sosyal medyada gişe fiyatına biletler veriliyor.

Sanırım bunlar bayram tatili nedeniyle memleketine giden öğrenci kesimin kombineleri.
 
"Mehmet Demirkol : Galatasarayli unutmasin tarih AC Milan macinin son 4 dakikasinda degisti "

Belkide sezonun kaderini belirleyecek iki Cluj macina cikiyoruz bu iki mactan alinicak 6 puan her seyi degistirir.
 
Manchester United 1 - 2 Braga ilk yarı

Rakip 10 kişi penaltı kaçırdık saha berbat şu an herşey çok kötü ama 45 dakikalık koca bir umut var.
 
Melo'nun penaltı atışında gol atmaktan çok nasıl daha iyi pitbull taklidi yaparım diye düşündüğüne bahse girerim. Bu arada o penaltıda suç Melo'da değil ona attıran da. Mis gibi penaltıcımız Selçuk varken Melo penaltı kullanıyor.
 

Üst