Önce Paul Pierce , şimdi LeBron finalde de KOBE (anthony) yi alaşağı edip sampiyon yapacak Orlandayı HEDO!!!
Şampiyon Orlando!
Şampiyon Orlando!
Tolga Kaplan' Alıntı:cleveland detroit ve hawks gibi kek takımları yenince sımarmıstı bu darbe iyi oldu bu gece bir darbe daha vurdumu orlando bu seri 4-0 biter
Veysel Kaya' Alıntı:bir dakka yaa ben vardım iddia da kabul etmiştim yani burak demişti diye ben bir daha tekrarlama gereği duymadım ama saadet isterse katılabilir bize tabi sizde kabul ederseniz
Emre Yuksel' Alıntı:[quote="Eser Atalay":hpptaq3i]Bu maçda bence Le Bron a ve Cavs a düdük çalmadılar,hatta Hedo nun ve Dwight ın çizgiye gitme sayılarına bakınca hele hele Delonte nin Hedo ya bazılarında dokunduğundan şüpheli olduğum baskı sırası faulleri falan bence gayet ortada hatta ev sahibni kollayan kararlar çokdu,
Le Bron a bir kişi yardım etse Cavs alırdı maçı ama olmadı
2-2 dönerler Cleveland a bence ama Magic den bu performansı bile beklemiyordum
Saadet Unal' Alıntı:[quote="Veysel Kaya":2o23ulfj]bir dakka yaa ben vardım iddia da kabul etmiştim yani burak demişti diye ben bir daha tekrarlama gereği duymadım ama saadet isterse katılabilir bize tabi sizde kabul ederseniz
Saadet Unal' Alıntı:En iyisi benim aradan çekilmem.. Zaten kendimi zorla dahil ettim gibi birşey oldu..
Mehmet Yıldırım' Alıntı:Acaba hala Cavs finalde Lakers'ı ezer sesleri gelir mi bu saatten sonra ? Orlando'ya finalde yazık olacak...
Tugay Aktepe' Alıntı:[quote="Saadet Unal":685yryir]
En iyisi benim aradan çekilmem.. Zaten kendimi zorla dahil ettim gibi birşey oldu..