Cleveland Cavaliers vs. Orlando Magic

Yok Tugay Nba'de deplasman sarmıyor beni Amway arenada ben Staples'de sen izlersin serinin 7. maçını beraber izleriz. Neyse bu kadar fantazi yeter daha kazanmamız gereken bir maç daha var :)
 
Cleveland'lı arkadaşlar sus-pus son günlerde.Bugün konuşabilirler,zira kendi evlerinde oynuyorlar,az da olsa şansları var :)

Son saniye basketiyle bu maçı Cleveland alır diyorum ben :)

Gönlüm Orlando'dan yana...
 
Vay canına.Cleveland deli gibi başladı maça.İlk çeyreğin bitmesine 2.29 var skor 32-10.Her attığı şut giriyor Cavs'lilerin.Orlando 1/5 serbest atıyor demek yeterlidir herhalde.Ama bu maç böyle gitmez tabi.Orlando'nun eline en az bir defa maçı çevirebilme yada ortak olma şansı geçecektir.Umarım iyi kullanırız.Bu seri burda bitsin artık :)
 
Fırtına duruldu.43-33 skor.5.38 kaldı devreye.Orlando faulleri biraz daha yüzdeli atsa devreye önde girebilirdi.Hala girebilir tabiki ama 9/17 serbest atışlarda Orlando.Devreye iyi bir skorla girersek,Cavs'de bi panik havası başlayacaktır.Bekleyip görücez...
 
Hidayet LeBron'u birebirde çok iyi savunuyor.LeBron'un kaçırdığı atış sonrası Lewis'in üçlüğüyle ilk yarı 56-55 Cleveland üstünlüğüyle kapandı.İlk yarı itibariyle;

Hidayet 11 sayı 3 ribaund 2 asist 2 top çalma 2 top kaybı
LeBron 16 sayı 6 ribaund 6 asist 2 top kaybı

LeBron bu maç az sayı atıyor.Belki kazanabilirler.Hatırlandığı gibi:

LeBron 40+ -->> Orlando Galip
LeBron 40- -->> Orlando Mağlup(Son saniye üçlüğüyle) :)
 
Son çeyreğe Orlando 79-78 önde girdi.Hidayet çok iyi oynuyor.22 sayı 6 ribaund 2 asist.Howard'ın 4 faulü var yalnız.5.faulünü erken almazsa maçı alırız gibi duruyor.
 
99-93 Cleveland önde.Howard'ın 5 faulü var.LeBron triple double yaptı.Maçın en kritik noktası Daniel Gibson'ın attığı 3 üçlük oldu.3.33 var bitime bakalım Orlando neler yapıcak bekliyoruz.
 
Cleveland kazandı maçı.Skor 112-102.Rafer Alston kariyerinin en kötü maçını oynamıştır herhalde.1/10 şut atabilirsin ama bu kadar kötü tercih yapılmaz,kötü pas atılmaz.Neyse olan oldu,yine iyi oynadığımız maçı verdik.Kendi evimizde bitiricez bu işi artık.LeBron yine 40- attı bu arada :) Bi dahaki maç 40+ atsın ki kazanalım.Hidayet de 29 sayı 6 ribaund 2 asist yaptı.

LeBron'cular konuşmaya başlayabilirler yine :)
 
Maçın sonlarında olan basket faullere bakıyorumda, bir maçta en fazla bu kadar olur :? Orlando yüzde 32 ile 3lük atmış keza diğer şut yüzdeleride Cleveland'ın arkasında. Daha iyi şut atan maçı almış götürmüş sanırım, birde Orlando'nun takım olarak Lebron James kadar asist yaptığını eklemek lazım. Serinin inşallah 2 gün sonra bitecek yoksa kötü şeyler olabilir.
 
Ben maçı izledim güya ama hatırladığım ender olaylardan biri Anderson Varejao'nun 6 faulle kenara gelmesi. Bununda doğruluğundan şüpheliyim ama. :) Daha herşey bitmedi ama Orlando buradan bırakmaz herhalde finali... Aslında bir bakıma Cavs için hayırlısı oldu diyebiliriz. Finale çıkıp yine böyle oynasaydı evindeki maçları bile kazanamazdı...
 
açıkçası ben konferans finalistleri belli olduğunda denver-orlando eşleşmesi bekliyordum ama bu eşleşme biraz zor olacak gibi.lebron almış takımı tek başına sırtlıyodu son maça kadar ama mo williams biraz yardım edince maçı kazandılar.5.maçı cleveland alırsa seriyi kendi evinde bitirir.bakalım ne olacak seri bir hayli ilginç bir durum aldı :)
gönlüm hedo'nun final oynamasından yana tabii...
 

Üst