Re: Kralı ile Yeniden Doğan Takım...
Çok bozuldum çok. Hele maçın son çeyreğinde süpürüldüğümüz belli olduğu sırada reklamlarda Tyshaun Prince'in o meşhur İndiana serisinde Reggie Miller'a arkadan gelip yaptığı inanılmaz bloğu gösterdi. Aynı kişi misiniz siz dedim içimden,tüylerim diken diken oldu. Bir dönem daha,bir hanedan daha böylelikle sona ermiş oldu. Ama..
Ama ne kadar şanslıyız ki Joe Dumars gibi bir GM'e sahibiz. Önümüzdeki sezon için Bad Boys Three hazırlanmaya başlıyor. Toplam 36 MD gibi bir boşluk kalacak salary de ki İvy kesin gidecek(20),Sheed kalırsa orta seviye bir kontrata tamam diyecek,Hermann'ın kontratı zaten çok düşük. Geriye 27-28 MD gibi bir boşluk mutlak suretle kalacaktır. 10 MD gibi bir paraya da(daha düşük hatta) Mehmet Okur ile bir kontrat yapıp,sonraki sezon da boşa çıkacak süperstarlardan birini kadromuza katıp,ki biz Bosh'u istiyoruz, ligin en üst seviyesine iki sene içerisinde tekrar erişmiş olacağız. En kötü anımızda bile Play-Off yaptık,seneye de yapacağız gibi duruyor. Daha sonra beklesin bizi NBA şampiyonlukları.
2010 yılında oluşması muhtemel çekirdek kadroyu yazayım buraya da:
PG:Rodney Stuckey 8)
SG:Richard Hamilton
SF:Tyshaun Prince takas edilebilir,belli değil.
PF:Chris Bosh
C:Mehmet Okur
Şimdi yeri sağlam olan yedekler:Will Bynum,Aaron Affalo,Jason Maxiell(tam değil),Amir Johnson.
Hasılı kelam...
Detroit Pistons'ı desteklediğim için ,gelip geçici heveslere değil;Pistons gibi bir imparatorluğa taptığım için kendimle gurur duyuyorum.
Elveda 08-09,Merhaba Gelecek 10 sezon...