Re: Kralı ile Yeniden Doğan Takım...
Lebron maçı kaybettirdi ne yazıkki.
Birde embesil Big Bang'in smaçlaayamaadığı 2 top var.
Lebron maçı kaybettirdi ne yazıkki.
Birde embesil Big Bang'in smaçlaayamaadığı 2 top var.
Burak Barut' Alıntı:21 numara kimdir
ne iş yapar odomu izlemekten başka ?
Uğur YILMAZ' Alıntı:Malesef maç gitti.
3. çeyrekten iti baren oynanan kötü oyun. Pota altı savunmasındaki zafiyet ve LeBron'un hücumdaki kötü performansı maçı kaybetmemize etkendi. Tabi maça iyi başlayan Mo ve Ilgauskas'ın da susması etkiliydi.
Varya sen ölüyü diriltecek adamsın. ağlatıyorsun gece gece bizi.Levent ÖKTENER' Alıntı:Cle iyi takım , Doğu da güzel hamleler yapıyor,24 maç yenilmiyolarmış galiba..yalnız Lakers ve Kobe 'yi rakip olarak görmek , hedef maç olarak seçmek hata..takılsınlar güzel güzel Boston'la Orlando var fln , kazara finale çıkarlarsa bekleriz..
Alperen Kaplan' Alıntı:Big Ben NBA'deki en sevdiğim oyunculardan bir tanesi,sanırım kazmalıktan değil yaşının ilerlemesinden dolayı bazı özellikleri zayıfladığı. Detroit'teki yıllarını özlemle aratsa da önemli bir parça diye düşünüyorum Clevland adına...
Alperen Kaplan' Alıntı:Veyselcim canım kardeşim şu anda Lebron'a sövsem nasıl hissedersen öyle hissediyorum.
Şaka bir tarafa atletizme dayalı basketbol oynayan oyuncular için klasik bir sonuç bence bu...
Bize şu anda dedikodularda geçtiği gibi Jefferon, Carter değil de dediğin gibi pota altına bir oyuncu lazım. Tabi biz Lakers kadar şanslı değiliz ki bir Gasol hediye edilsin...Gökce Başaran' Alıntı:Cavs pota altında çok zayıf bir takım. Ne yazik ki orta mesafe şut atma yeteneği olan tek bir adam var. Diğerleri hepsi birbirinden yeteneksiz hücumda. Playoffta bu yetersizlik çok büyük sorun çıkartacak. Smith bile feci aranıyor bu durumda. Takas olmazsa bu pota altı ile Boston, Lakers geçilemez.
Boozer'ın Cavs'ten ayrılışı malum. Boozer'ın kişiliği malum. Her ne kadar NBA'in pota altında hücum etkinliği olarak önemli uzunlarından biri de olsa böyle bir hamle olacağını zannetmem...Doğan SAĞLAM' Alıntı:Aslında sene sonunda Utah'ta ayrılacağını açıklayan Boozer Cavs. için biçilmiş kaftan.
Bu takıma cuk oturur.