Cumartesi Burhan Felekteyiz !

Yeni geldim eve 30-40 kişi ile elimizden geleni yaparak gırtlağımızı patlattık.Zor maç olacağı günler öncesinden belliydi. Onun için herkese çağrı yaptık herkes salona gelsin diye, Biz bugün 3-0 da kazanabilirdik, 3-2 de kazanbilirdik ama ben maçın sonu 30-40 kişi ile sevinmek istemiyorum.2000-3000 kişi ile sevinmek istiyorum. Takım istikrarsız olablir takımda lakayıt gördüğünüz insanlarda olablir, takımda sevmediğiniz insanlarda olabilir ama Galatasaray voleybol maçlarını 30-40 kişiye oynayacak takım değil !

Maça gelirsek kıran kırana geçen maçtı klasik hatalarımızı tekrarladık. Takımı eğer ziraat bankası maçından sonra şampiyonlık havası içine sokabilseydik,bugün sonuçlar farklı olabilirdi. Bu havayada 30-40 kişi ile sokamayız.Gerekiyorsa bu maça özel pankartlar yapılcaktı.Oyunculara şampiyonluğun uzak olmadığı gösterilecekti.Rakip takımlarımızı sağlam olablir ama Galatasaray Erkek Voleybol takımının bu ligde Mücadele edip ruhunu ortaya koyup yenemeyeceği TAKIM YOK !

Gelenlerin ayaklarına,ağızlarına sağlık. Mef takımınıda mücadelesi için tebrik ederim.

Şimdi Çarşamba gününe konsantre olma zamanı !

Haykırıyoruz SEVDAMIZI ! HER NEFESTE DAHA DA FAZLA !
ZAFERLER SENİN RUHUNDA VAR !
 
her şartda kötü oldu bu maglubiyet..ilk 3 takım zaten aldı basını gidiyor...üçüncü arkasla aradaki fark 6 puana çıktı...fenerle puan esitlendi 19 ar puan iki takım.....halkbankında bir macı eksık 2 puan geride ...sonuc olarak gözüken oki 4-5-6- sıralamada kovalayacagımız sıralar olacak....
 
Muratcan bey kusura bakmayın ama,elimizde maçı resmen adamlara hediye ettik sözünden rakibin emeğini ve alınterini hiçe saydığıma dair bir anlam çıkararak resmen demogoji yapıyonuz.

Maçı izleseydiniz sizde benle aynı düşünürünüz.

2-1 öndeyiz ve 4ncü sette 16-9 öndeyken maçı kaybederseniz hediye etmiş olursunuz.Mef okuları lige yeni yükselmesine rağmen iyi bir takım kurdu ve iyide sonuçlar alıyorlar.Mef bizi yenebilirdi ama bu şekilde yenilmemeliydik.

Bir cümlem yüzümden neredeyse emek hırsızı gibi lanse edilmeme hem üzüldüm hemde şasırdıM.

ilk 4 hedefimize bu mağlubiyet ağır bir darbe vurdu.

Son olarak iyi bir Galatasaraylı olan ve kulübümüze önemli hizmetlerde bulunan Reşat Arığ hocayı kutlar ve başarılarının devamını dilerim.
 

Üst