Yeni geldim eve 30-40 kişi ile elimizden geleni yaparak gırtlağımızı patlattık.Zor maç olacağı günler öncesinden belliydi. Onun için herkese çağrı yaptık herkes salona gelsin diye, Biz bugün 3-0 da kazanabilirdik, 3-2 de kazanbilirdik ama ben maçın sonu 30-40 kişi ile sevinmek istemiyorum.2000-3000 kişi ile sevinmek istiyorum. Takım istikrarsız olablir takımda lakayıt gördüğünüz insanlarda olablir, takımda sevmediğiniz insanlarda olabilir ama Galatasaray voleybol maçlarını 30-40 kişiye oynayacak takım değil !
Maça gelirsek kıran kırana geçen maçtı klasik hatalarımızı tekrarladık. Takımı eğer ziraat bankası maçından sonra şampiyonlık havası içine sokabilseydik,bugün sonuçlar farklı olabilirdi. Bu havayada 30-40 kişi ile sokamayız.Gerekiyorsa bu maça özel pankartlar yapılcaktı.Oyunculara şampiyonluğun uzak olmadığı gösterilecekti.Rakip takımlarımızı sağlam olablir ama Galatasaray Erkek Voleybol takımının bu ligde Mücadele edip ruhunu ortaya koyup yenemeyeceği TAKIM YOK !
Gelenlerin ayaklarına,ağızlarına sağlık. Mef takımınıda mücadelesi için tebrik ederim.
Şimdi Çarşamba gününe konsantre olma zamanı !
Haykırıyoruz SEVDAMIZI ! HER NEFESTE DAHA DA FAZLA !
ZAFERLER SENİN RUHUNDA VAR !