Cumhurbaşkanlığı Kupası | Galatasaray 48-52 Fenerbahçe

Nevriye ve Kizer yok sanirim. Meltem'in performansini dort gozle bekliyorum.
Kulichova'nin performansi bizim icin belirleyici olacak.

Isil - Aysegul
Lloyd - Martinez - Seda
Bahar - Cansu
Dubljevic - Meltem
Kulichova

Loyd'un kumasi belli . Neden draft pick 1 oldugunu gösteriyor . 24 numara tercihinide anlamak zor degil .Kendisi koyu bir Kobe braynt hayrani .. Umarim gelecek yilda bizde büyür..
Kizer ve Nevriye döndügünde bu takım zor mac kaybeder.

Fenerbahce'de Veremeyenka'nin dönüsü ile pota altı toparlanmis . Quiqley transferleride nokta atisi . Saf bir skorer kendisi .

Kısalarimiz geçen sezona nazaran ciddi anlamda güclendi . Casas ve Deniz colakoglu'nu gönderip yerlerine Isıl alben ve Loyd gibi abd milli takiminin gelecegini transfer ettik . Şu kadroda dublijevic'in yanina pota altinda SANCHO ve NEVRİYE'nin eşlik ettigini düsünüyorum. İlk yaridan macı koparirdik.

Doğruları yapıyoruz ama boş şutlar kaçıyor. Buna yapacak birşey yok. O şutlar elbet girecektir. Ben takımı beğendim gerçekten. O şut girmediği vakitlerde içeride Nevriye olacağı için sıkıntımız minimuma inecektir.

Ekrem Memnun'un dediği kadar varmış Lloyd.Müthiş bi potansiyel.Kizer'i de geçtim de Nevriye olsaydı maçı domine edebilirdik.Bir türlü oyunun kontrolünü sağlayamıyoruz

Kolay sayıları faulle kesebilirdik maçın bitimine 18 saniye kala 1 faul yapmış olmak akıl alır gibi değil beceriksizliğimizin kurbanı olduk.