Cumhurbaşkanlığı Kupası | Galatasaray 48-52 Fenerbahçe

Canınız sağolsun Sarayın Sultanları... Bu kadar eksiğe rağmen 52-48 kaybettik. Tam kadro olunca ligi yine domine edeceğiz anlaşılan... Maç özelinde söylenebilecek çok şey var, ancak ilk çeyrekte yediğimiz 20 sayı en fazla dikkatimi çeken nokta...

Kizer ve Nevriye'nin katilimiyla pota altini toparlariz . Gecen yıl sampiyonlugumuzda katkısı olan Aysegül'ünde yabana atilmamasi lazim. Bu aksam 5-10 dakika ısıl'ı rahatlikla dinlendirebilirdi .. Fenerbahce gecen yıllarda oldugu gibi kısa oyuncularini özenle seciyor . Pondexter ve Angel ikilisi kadar olmasada quiqley ve Coleman temiz şutorler .. Bizde de Loyd büyük potansiyel ama zamana ihtiyaci var.. Bu takım bu sene üste üste ücüncü kez sampiyon olacak .

Kaybetmek ama hiç sıkıntı değil.
Nevriye ve Krizer de olsaydı çok daha rahat olacaktık ama sağlık olsun.
Onlar yine bu kupa ile sevinsinler :)

Fenerbahce'de Veremeyenka'nin dönüsü ile pota altı toparlanmis . Quiqley transferleride nokta atisi . Saf bir skorer kendisi .

FB'yi boş verelim geçen seneki gibi bu sezonda takımımızda saf skorer sıkıntısı bu maçtan sonra yaşayacağımız ayan beyan belli oldu bunu skordan bağımsız olarak söylüyorum,Ekrem hocamızın yine devam eden savunma ağırlıklı takımı çalıştırma alışkanlığı sonrası takım bariz şekilde hücumda tıkanıyor,kadro eksik denmesin onlardada eksiklik vardı hala transfer fırsatı varsa kısa skorer almalılar yoksa hem EL'de hem Ligimizde çok sıkıntı yaşarız bu belli oldu.

FB'yi boş verelim geçen seneki gibi bu sezonda takımımızda saf skorer sıkıntısı bu maçtan sonra yaşayacağımız ayan beyan belli oldu bunu skordan bağımsız olarak söylüyorum,Ekrem hocamızın yine devam eden savunma ağırlıklı takımı çalıştırma alışkanlığı sonrası takım bariz şekilde hücumda tıkanıyor,kadro eksik denmesin onlardada eksiklik vardı hala transfer fırsatı varsa kısa skorer almalılar yoksa hem EL'de hem Ligimizde çok sıkıntı yaşarız bu belli oldu.
Diger skorer oyunculari marissa coleman finallerde oldugu icin oynamadi . En az Quiqley kadar temiz bir şutor ..

Bu Veremeyenka'yı bende beğeniyorum.Loyd'u da beğendim zaten o da olmasa hücumda sayı atacak oyuncumuz kalmayacak.Savunma tamam da hücum tarafımız inanılmaz eksik bu takım 1 tane winner oyuncu hakediyor artık..

her sene başında şu eziklere yenilmesek olmuyor mu anlamıyorum.ekrem hoca seni çok severim gerçekten iyi hocasın fakat yıllardır bu bahar denen yeteneksizde ne buluyorsun anlamış değilim bir şutuda girsin ya bütün fener maçlarında baharı seyredin maçı katlediyor resmen ligimizde çok daha kaliteli oyuncular var baharla olmaz.ışıl iyi niyetli fakat oda fener maçlarında kitlenip kalıyor nevriyenin sakatlanması çok büyük eksik sancho kalmalıydı.aldığımız pivot uzun çok kötü boş atışları kaçırdı hiç beğenmedim.ekrem hoca takımı toparlıycaktır eminim ama bence bu takıma whalen gibi bir skorer lazım martinezle ışılla olmaz birde sancho ayarında pivot lazım fener yine toparlanmış transferlerle ivme yakalarlarsa iyi gidebilirler ama takımımıza güveniyoruz inşallah yine şampiyon oluruz

Valla yenildik ama hiçte umrumda değil tek beş numarayla oynadık ki Nevriye'nin eksikliği belli oluyordu ama sene sonu şampiyon biziz buna inancım tam.

her sene başında şu eziklere yenilmesek olmuyor mu anlamıyorum.ekrem hoca seni çok severim gerçekten iyi hocasın fakat yıllardır bu bahar denen yeteneksizde ne buluyorsun anlamış değilim bir şutuda girsin ya bütün fener maçlarında baharı seyredin maçı katlediyor resmen ligimizde çok daha kaliteli oyuncular var baharla olmaz.ışıl iyi niyetli fakat oda fener maçlarında kitlenip kalıyor nevriyenin sakatlanması çok büyük eksik sancho kalmalıydı.aldığımız pivot uzun çok kötü boş atışları kaçırdı hiç beğenmedim.ekrem hoca takımı toparlıycaktır eminim ama bence bu takıma whalen gibi bir skorer lazım martinezle ışılla olmaz birde sancho ayarında pivot lazım fener yine toparlanmış transferlerle ivme yakalarlarsa iyi gidebilirler ama takımımıza güveniyoruz inşallah yine şampiyon oluruz

Yine geldi tipini sevdiklerim. Kardeşim git kendi çöplüğünde yaz Galatasaray'ı ve Ekrem hocayı kötüle. Burası Fener forumu değil. Haddini bileceksin. Çok acıttı biliyorum, Euroleague kupasını içinizden çıkarmadan karşımıza gelmeyin bu laflarla.

Bizim yabancı oyuncularımızın toplam maliyeti Fenerin neredeyse bir yabancısı kadar. Bütçe düştükçe düşüyor her sene, alıştılar tabi Ekrem hocanın şapkadan tavşan çıkarmasına.

Hocamın ve oyuncuların 2 sezondur neler yaşadıkları ve yaşamaya devam ettikleri malum. Canları sağolsun seviyoruz onları, inanıyoruz da.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Işıl bize üçlü çektirmeye geldi biz de çekeceğiz merak etmeyin. Üçlü çekerken de sizin şikeci kulübünüz de bir şekilde anılıyor zaten. Ha bir de Ekrem Hoca, Işıl, Nevriye, Loyd, -sizin tabirle aldığımız pivot uzun (Kulichova)- falan çok kötüler, biz hiç beğenmiyoruz zaten.
Kuyruk acısı zor tabi, bir de siyasi konjonktür gereği Dünya'nın tescillediği şikeci başkan aklanınca yine ne oldum delisine döndünüz.

Maçla ilgili olarak, Nevriye de olunca şampiyonuz, ilk maçtan bunu bilmek ise çok güzel, tarif edilemez.

Bu maçı da seyredemedim ama canları sağolsun,kyzer-nevriye-dubj-loyd hariç kadro vasat malesef,bi winner tüm kupaları getirir şu takıma o winner olmassa kupasız tamamlarız büyük ihtimal,ekrem hocanın ustalığına kaldık yine

Biz de 2 karşı tarafta 1 oyuncu eksikti. Ancak bizim eksik oyuncular uzun oyuncular olduğundan içerde ve 4 numaralı pozisyonu bölgesinden fazla say atamadık. Winner oyuncumuz olmadığından dışardan da fazla yüzdeli atamadığımızdan yenildik. Lig için bu kadro yeterli. Zaten ya biz ya da onlar ligte şampiyon olacaklar. Ancak Avrupa için çok zor bu kadro ile. Kısa oyunculardan katkı gelmesi gerekiyor.

"Canınız sağolsun" sözünü tartışmasız en çok hak eden Galatasaray branşı. Yenilseler de kızamıyoruz çünkü biliyoruz ellerinden geleni yaptıklarını. Tam kadro olduğumuzda yeneriz zaten sorun değil.

Işıl da Galatasaray tarihinin en büyük kaptanlardan biridir. Gönlümüzdeki yeri yapacağı istatistiğe göre değişmez.

Daha sene başında, Ekrem Hoca'nın tedrisatından geçmemiş oyuncularla Fenerbahçe'nin bizden yüksek bütçeli kadrosuna karşı bence iyi mücadele ettik. Kazansak elbet daha iyi olurdu kimse Fenerbahçe'ye karşı bir finalde kaybetmek istemez ama gerçekler var. Yeni transferlerden Loyd herhalde en göze çarpanıydı. İşlenmemiş bir maden gibi duruyor. Ekrem Hoca ile üst düzey bir seviyeye geleceğine inancım tam. Nevriye ve Kizer eklendikten sonra takımın rol dağılımıyla beraber taşların yerine oturacağını ve Ekrem Hoca'nın dokunuşlarıyla yine favori hale geleceğimizi düşünüyorum.

Euroleague'i Fener'in elinden alıp 3 kupa ile rekor kıran Ekrem Hocama ve takıma canım feda. 20 fark yiyin ses edersem adam değilim.
Sizin krediniz herkesten fazla bende...

Sene sonu herkesi tokatlarız rahat olun.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Canınız sağ olsun kızlar,eksiklere rağmen bence iyi mücadele oldu.Bu kızların kredisi kolay kolay tükenmez bizde , hele ki IŞIL , adını çoktan yazdırdı tarihimize öyle 1-2 maç kötü oynadı felan boş laf bunlar.

Dikeoulakos Nisan 2014'te basketbol izlemiyordu herhalde.Biz uygarlığı kurduk ve geliştirerek yaşatıyoruz,kendisi hala kale diyor. :)