Cumhurbaşkanlığı Kupası | Galatasaray Odeabank 48-56 Fenerbahçe

Helal olsun Ekrem Hocam
Ellerini kestiler,
Kollarını kesitler,
Ayaklarını kestiler,
Bir koltuk değneği bile vermediler
Ama sen yine yürümesini bildin!

Sana bunu yapanların toprağı az olsun mk!

Ezeli rakibin Fenerbahce'nin elinden döve döve Eurolig avrupa kupasi , Türkiye kupasi ve lig şampiyonlugu almışsın.. Bu takımın iskeletini olusturan 5 oyuncuyu pamuklarla koruyacagın yere hepsini elinden kaçırıyosun ... Işıl-Zellous-Alba yok .. Nevriye ve Sanho tatilde.. Sonuc normal.

Ben maçtan önce fark yiyeceğimizi tahmin ediyordum ama Galatasarayın olduğu her yerde umut vardır diye düşünüyordum ki yanılmamışım.Takım Sancho ve Nevriyenin takıma katılmasıyla yine çok iyi bir yere gelecektir fakat 1 tane transfer şart shavontenin yerine.Onun dışında başta koç olmak üzere bütün oyunculara helal olsun diyorum.

Sanchosuz ve nevriyesiz hatta Işıl ve Zelloussuz anca bu kadar..!

CANINIZ SAĞOLSUN SARAYIN SULTANLARI !!

@Fatih Mehmet Şimşek

Ne de güzel ifade ettin.
Herşeye rağmen Sancho ve Nev ile olası Maya transferleri ile yine çok iyi bir takım olacağız.

Maya olmasa bile Ekrem Hoca Sancho ve Nevriye'nin de katılımıyla inanılmaz bir sezon daha yaşatacaktir bize.

İmparator Ekrem Memnun !!!

Nihat Bölgi;n888069' Alıntı:
Sanchosuz ve nevriyesiz hatta Işıl ve Zelloussuz anca bu kadar..!

CANINIZ SAĞOLSUN SARAYIN SULTANLARI !!

@Fatih Mehmet Şimşek

Ne de güzel ifade ettin.
Herşeye rağmen Sancho ve Nev ile olası Maya transferleri ile yine çok iyi bir takım olacağız.

Maya olmasa bile Ekrem Hoca Sancho ve Nevriye'nin de katılımıyla inanılmaz bir sezon daha yaşatacaktir bize.

İmparator Ekrem Memnun !!!

İki Bahar'da hayal kırıklığı. Bahar Çağlar nine oldu hala basketbolu öğrenemedi!

Yönetimin Gs elinden çaldığı 2. kupa zellous olsa bu maçı kazanabilirdik Whalen parası ödenmeyerek lig şampiyonluğundan olduk
Gs skorer 1 Abdlı almalı almazsa başarılı olamayız fb'nin maya moore şubat ayında anlaşmış Sancho nevriye takımda olsa bile fb geçmek için yeterli değil.

Halil İbrahim Özgüneyli;n888073' Alıntı:
Kelsey Bone hanım ne yapıyor acaba soldan net 6-7 bombos pozisyonda atamadi. Hayretler icinde kaldim. Mactan ziyade Bone üzdü..

Kelys tek başına nerdeyse 40 dk oynadı. Karşısındaki tam kadro takıma karşı herşeyi yaptı. Bahar Çağlar ne yaptı asıl onu sorgulamamız lazım.

Özellikle Kelsey'i çok beğendim. Biraz incelmiş, hareketlenmiş, yüzü dönük de oynuyor artık. Bambaşka bir oyuncu oluyor Ekrem hocanın elinde.

Önemli eksiklere rağmen iyi oynadık. Boş şutlar ve pota altından basit atışları kaçırmasak yine de kazanabilirdik.

Fener klasik, Angel'ın saçmalamaları ve kişisel zorlamalar ile kazandılar. Sezona dair umutlarımı artırdı bu maç.

Bone burada en az laf edilecek kişi bence de. Çok iyi pozisyonlar yaratıyor kendine, sadece bitiricilik eksik. Geçen sene de aynı sorun vardı, bu sene bunu kesinlikle aşacaktır. Tina Charles benim çok sevdiğim bir oyuncuydu, Bone bence en az Charles kadar iyi bir şutör olacak. Hatta çok daha iyi savunması ile onu geçecek diye düşünüyorum.

Bu seneki transferler hiç de fena değil, sadece 1 tanesi hariç. Bahar Öztürk ne amaçla bu takımda anlamış değilim, haa eğer düzeni çorba gibi karıştırmak için alınmışsa, çok başarılı bir transfer olmuş. Fenerbahçe adına çok çok iyi oynadı (öbür Bahar da). Bizim adımıza çok büyük bir hayal kırıklığı. Bu kızı geçen sene Botaş'ta izlemiştim, kimse ona her eline gelen topu atma hakkını vermiyor ama o bunu ısrarla yapıyor. Ekrem Memnun'un onla birkaç maç sonra devam etmek istemeyeceğini düşünüyorum. İnşallah öyle olur.

Maça gelince... Geçen sene de aynı başlangıcı yapmıştık. Daha Sancho ve Nevriye yok. Takımın en önemli iki oyuncusu yok. Bence karşı taraf düşünsün, biz iki yıldızımızı bekleyelim.

Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ekrem Memnun karşılaşmayla ilgili olarak şunları söyledi: “Bu mücadelede çok fazla atış kaçırdık. Sonuçta iyi bir takıma karşı oynadık ve bu kadar basit hata yaptığınız maçı da kazanamazsınız. Bizim bu karşılaşmada oynayan 8 yeni oyuncumuz vardı. Günden güne gelişeceğiz ve daha da iyi duruma geleceğiz. Sezona umutlu başlayacağız.

Şutlar zamanla girer.Daha sene başı ....

Şut çalışması yaptıkça oyuncular forma girdikçe düzelir.Zaten şutlarımız girseydi bu eksiklerle bile Fener i yenebilirdik.

Sağlık olsun.Gene söylüyorum iyi takım olucaz bu senede...

Işıl Zee Alba Sancho Nevriye ilk beşi ile başlıyor Galatasaray!!!

Çok değil 5-6 ay önce bu sesler kulaklarımızda çınlıyordu. Ve o beşlinin hiç birinin sahada olmadığı yeni kurulan bir yapıyla ve pek de ümitli olmadığımız bir Cumhurbaşkanlığı finaline çıktık:) Açıkçası gerçekten büyük keyif aldım gelecek anlamında hedefi koydum.

Sancho'nun, Nevriye'nin olmadığı bu kadro, eğer vasat üstü bir SG'ye sahip olsaydı, bugün de maçı kazanırdı. Ki bekliyoruz o SG hamlesini.

2 numarada delici ve şutör oyuncumuz yokken ona rağmen bu derece iyiydik. Kelsey evet boş beleş çok sayı kaçırdı ama o pozisyonları da o hazırladı. Bitiriciliği öğrenecektir. Ben KElsey'in bir GS efsanesi olacağını düşünüyorum. 22-23 yaşında bu kız daha:)) Ve bugün savunmada inanılmaz işler yaptı. FB uzunları dışa savruldu uzak 2lik ve 3lük denemek zorunda kaldılar.

Bizim en güçlü olduğumuz 4 numara bölgesinde FB'nin oyuncusu yok:)) Sancho Nevriye Bahar Dublevic derken ordan elek ederiz FB'yi. FB'yi bu yüzden hiç beğenmedim. Ama inşallah böyle devam ederler:)

Kelsey... İnanılmaz kolay reverse yapıp inanılmaz basit atışı kaçıracak kadar ilginç bir oyuncu. Boş atışları atarsa muazzam bir oyuncu olacağı kesin. Şu kadroyla ve şu boş atışları kaçırarak fenere zor yenildik ve iyi savunma yaptık. Sancho ve Nevriye gelince süper olacağız, bir kısa skorer de alınmalı.

Kelsey ilk geldiğine sağına-soluna zor dönüp bırakıyordu. şimdi bu hareketleri rahatça yapabiliyor. atışlar kaçar hiç problem değil. bu maçı ölçü olarak kabul etmemek gerek. ben olumlu tarafları gördüm daha çok. Özellikle Nuria.

FB'de 4 numarada oyuncu yok. NDour da Ble'den hallice. Bojovic çok sıradan bir oyuncu. Ben gereken hamleler yapılırsa rahat şampiyon olabileceğimizi düşünüyorum.