Cumhurbaşkanlığı Kupası | Galatasaray Odeabank 48-56 Fenerbahçe

Furkan Dillice;n888094' Alıntı:
Kelsey ilk geldiğine sağına-soluna zor dönüp bırakıyordu. şimdi bu hareketleri rahatça yapabiliyor. atışlar kaçar hiç problem değil. bu maçı ölçü olarak kabul etmemek gerek. ben olumlu tarafları gördüm daha çok. Özellikle Nuria.

FB'de 4 numarada oyuncu yok. NDour da Ble'den hallice. Bojovic çok sıradan bir oyuncu. Ben gereken hamleler yapılırsa rahat şampiyon olabileceğimizi düşünüyorum.

Skorer Abd'li oyuncumuz ile ve Ekrem Memnun faktörüyle çok daha iyi olacağız Fb'den.

Fenerbahçe'de Tina,Birsel ve Angel dışında elle tutulur oyuncuları yok. Bu maçı kazanarak eksikliklerini gidermezler inşAllah :)

Eksiklere rağmen takım beklediğim gibi güzel bir mücadele sergiledi, Maç öncesi takımdan umutsuz olanlar gelen oyuncuları ve ortaya kayacakları potansiyeli görünce fikir değiştirmişlerdir, Jelena Dubljevic'e çalınan saçma hücum faule kadarda maç dengede gibiydi o karar kırılma noktası oldu, Martinez Işıl'ın boşluğunu dolduracak öyle umuyorum, Casas'ta çok daha iyi olacak takında tek soru işareti Deniz Çolakoğlu şimdilik bu seviyenin oyuncusu değil gibi, iyi bir kıta dışı transferi ile skor sorunumuzda çözülür..

Maya Moore'un uzun süreli sözleşmesi var ve geçen hafta takımının fotoğraf çekimlerine katıldı o seçenek hayal..

Şu kadro le takımın başında başka hoca olsaydı herhalde 20 yerdik. Ekrem Memnun varken işler değişiyor ama. Sezonun kalanına dair umut verdi bu maç. Eksiksiz çıkan Fenerbahçe'yi hiç beğenmedim. Geçen seneki hocaların bile arayabilirler. Gördüğüm kadarıyla kaç gündür anlamsız kutlama paniği içindeler bu kupayı. Çok ciddi acıları var geçen seneden malum.

Saygılar.