Curtis Jerrels

Kesinlikle bu turda inanılmaz ekstra katkı verdi. İki maçta da iyi savunma yaptı ve bu maç soktuğu bir iki top çok kıymetli idi.
 
Nasıl bir adam çözemedim. Maçın en kritik anında topu yere bile vurmadan 3 lük atıp dribbling halinde uzunun üstünden şut sokup rahatça gülebiliyor.
 
Çok sakat adam, ben sevmiyorum bu tarz oyuncuları. En kritik maçta takımı vezir de edebilir en basit maçta rezilde. Daha öncede yazmıştım galiba 0-8 lik oynama potansşyeli olan oyuncu yerine 6-7 lik olanı tercih ederim ben her zaman.
 
Bu adam çift el topu enseye çekerek çemberi sarsacak kadar atletti. Belli ki sakatlık atletizmini alıp götürmüş fakat özgüveni ve bileği yerli yerinde.

Eline sağlık.
 
Snapten takip ediyorum çok komik şeyler yapıyor eğleniyor burada, malzemeci arkadaşlarla arası çok iyi şakalaşıyorlar burada olmaktan mutluysa sanki performansını görmek için uzun süreler vermek gerekir diye düşünüyorum
 
Daha fazla süreyi hakettiğini düşünüyorum. Fırsat verildiği takdirde en iyi 3lükçümüz olabilir. Green sallayacağına Jerrels atsın. Özgüveni yerinde, böyle oyun tıkandığı zaman eli titremeden kaldırıp sokacak soğukkanlı oyuncuya ihtiyacımız var.
 
Dün oynadığı dakikalarda yine çok iyi katkı verdi.
Bernard'ın oynayamayacağı, Green'in kafasında bizi bitirdiği bir süreçte imkan varsa ligte de kendisine şans verilmesi gerektiğini düşünüyorum...
 
Sanırım İtalyada bir takım Playoff'lar için onu istiyormuş. Dün bol bol fotograf çekti. Büyülenmiş gibiydi. Sakatlıgı sebebiyle eskisi kadar delici degildi ama şutu eskiye nazaran iyiydi. Sorumluluk alıp kaldırıp attıgı şutlar oldu. Özellikle Canaria ve Strasbourg maçında etkili savunma yaptı. Beklentilerimiz pek yuksek degildi çogumuz burun kıvırdı ama eurocup'ta kısıtlı dakikalarda iyi katkı verdi.

Teşekkürler Jerrells.
 
Bir oyuncu iyi olmayabilir,ama cabasi,takimla butunlesmesi ve gayretini herkes takdir eder.Jerrels'ta boyle bir oyuncu. O yuzden Turkiye'ye basketbol oynamak icin gelip, ruhunu geldigi ulkelerde birakanlara ders verir kendisi.
 
İtalya Ligi'nde son haftaya ikinci sırada giren Reggio Emilia, play-off'lar için Galatasaray'dan Curtis Jerrels'e talip oldu. 2013-14 sezonunda Emporio Milano forması ile İtalya deneyimi yaşayan Jerrels, sezon ortasında geldiği BSL'de 14:56 dakika, 4.7 sayı, 0.5 ribaund, 2.0 asist ortalamaları tutturdu.

Ligde lisans hakkımız dolduğu için gitmesi kuvvetle muhtemel. Aldığı kısıtlı sürelerde iyi katkı verdi. Özellikle Canaria maçında yaptığı, Micov'un bloğu ile sonlanan son top savunması, unutulmazlar arasındaki yerini aldı. Teşekkürler Jerrels.
 
Geldiğinde çok eleştirilmişti. Ama faydası olmadı diyen olmaz herhalde. Bütçe düşünüldüğünde yapılabilecek en akıllı transferler biriydi oysa...
 
Eline emeğine sağlık her şey için. Yalan yok hiç kimse geldiğinde vereceği bu katkıyı beklemiyordu. Armadan mıdır, formadan mı bilinmez ama bizde hayatının en karakterli 5 ayını geçirdi ve kazandığımız Eurocup'ta en büyük emeğe sahip Aslanlardan biridir. Beşiktaş, Fenerbahçe'yi bilmem ama bu taraftar seni hep güzel hatırlayacaktır. Umarım bundan sonraki kariyerini de kazasız belasız geçirir.
 

Üst