Curtis Jerrels

Perdelere takılmasının, fazla penetre etmemesinin sebebini ilk maçı diye yorumladım ben şahsen. Normal Jerrells basar geçerdi oralarda ama misafir gibi oynadı biraz bu akşam :D

Evet misafirvari davrandı ilk maçında ama bencil olmamaya çalıştı aynı zamanda hatta şut atarken bol keseden değil az ama dikkatli attı yani tedbirli oynadı ve beklediğimiz katkıyı verdi eksik olmasın dahada iyi olacaktır İNŞAALLAH.:)

C.Davis'tende aynı katkıyı bekleyeceğiz oda katkı vereceğinin işaretlerini verdi mücadelesiyle ve gayretiyle,kaçırdığı kolay turnikeler ve atışlar sonraki maçlarda gireceğinin alametleridir yeterki destek görsün.

Çoğunluk Jerrells'ın FB Ülker ve Beşiktaş performanslarını hatırladığı için önyargılı ama gayet başarılı bir Milano deneyimi de var. Hackett ve Langford'la gayet iyi paylaşmıştı topu o sezon, uyumları da harikaydı.

Bugün gayet iyi bir başlangıç yaptı, inşallah böyle devam eder Jerrels.

Jerells öncelikle McCollum'dan fizik olarak çok önde. Bu da saha duruşuyla güven vermesini sağlıyor ayrıca Mc Collum ve Jerells'ın sorunsuz takımda oluşu bize büyük bir delici kuvvet ve şut imkanı verir.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Çoğunluk Jerrells'ın FB Ülker ve Beşiktaş performanslarını hatırladığı için önyargılı ama gayet başarılı bir Milano deneyimi de var. Hackett ve Langford'la gayet iyi paylaşmıştı topu o sezon, uyumları da harikaydı.

Bugün gayet iyi bir başlangıç yaptı, inşallah böyle devam eder Jerrels.

Ama Milano da pek başarılı bir takım sayılmaz.

Jerrels arka arkaya 3 tane büyük maçı kazandırabilecek bir oyuncu ama aynı şekilde batırabilirde. Umarım faydalı olur, böyle oyuncuları iyi günlerinde seyretmek ayrı bir zevk.

Jerrels da en sevinidiğim nokta hızından fazla bir şey kaybetmemesi. Umarım içeri penetreleri sıklaştırır ve içeriy beslerse tam istediğimiz transfer olacak.

Jerrells'ın bize en büyük faydası skor tehdidi ve penetre sonrası dışarıda boş şutörü bulmasıyla olacak gibi. Düzen içinde şut atması önemli ama p&r oynatabileceğini sanmıyorum ki bizim en ihtiyaç duyduğumuz kısım burası.

Dün Dorseyle saha içinde baya fikir alışverişi halindelerdi. Umarım alley ouplara delalettir. Carter da Youngla alley oup yapıyordu bunlar atlet olarak ayrı telden çalıyor malum.

Ama Milano da pek başarılı bir takım sayılmaz.

Jerrels arka arkaya 3 tane büyük maçı kazandırabilecek bir oyuncu ama aynı şekilde batırabilirde. Umarım faydalı olur, böyle oyuncuları iyi günlerinde seyretmek ayrı bir zevk.

Ayhan abi o sezon Milano müthiş bir basketbol oynayıp top 8 yapmıştı. Final four'un da kapısından döndüler, Maccabi'ye elendiler trajik biçimde. İtalya'da da şampiyon oldular.

İlk maçında 12 sayılık katkı oldukça önemli. Ancak bence form durumu iyi değil. Ne savunmada, ne hücumda ayakları gitmiyor. Sadece bir pozisyonda adamını geçebildi, savunmada da direnemedi. Bulduğu sayılar hep şut. Bu biraz göz boyadı. Mesela Davis çok basit atışları kaçırmasına rağmen saha görüşü ve oyun tarzıyla hemen sivrildi.

Ancak yine de lig lisansı Jerrels'a çıkmalı. Sonuçta Green, Efes maçında dönebilir ama McCollum'un işi biraz daha uzun sürecek sanki. Ha Jerrels'ın ayaklar çabuklaşırsa o zaman onun da McCollum'ı kesmesi söz konusu olabilir

Curtis ikili oyun oynatacak bir guard gibi durmuyor o eksiğimizi tam gideremedik ama ball handlingi iyi penetresi iyi bir guardımız oldu. Delici özelliği olsa da olurdu benim guard kriterim için pick and roll oynatabilecek bir guardı daha önemsiyordum lakin yine de artık yarısahaya top taşıma sorunumuz ve rotasyon problemi çözülmüş oldu gibi. Şu şartlarda iyi transfer gibi duruyor iki maçtır da gayet olumlu inşallah sonrası da iyi olur.

Jerrelsın iki maçı göz boyamasın. Tamam belki çok kötümser olmaya gerek yok ama bizim ihtiyacımız olan oyuncu hala Jerrels değil. Yukarıda yazılana katılıyorum Jerrels ikili oyun oynatacak bir guard değil olmamıştı da zaten. Bizim böyle bir oyuncuya ihtiyacımız vardı,aynı zamanda dış şut savunmamız da kötüydü son iki maç dışında. Ona uygun bir guard da tercih edebilirdik Hammonds gibi. Jerrels rotasyonu rahatlatır aynı zamanda Mccollumdan daha iyi bir guard, sakatlığın etkisini yavaş yavaş üzerinden attıkça daha olumlu konuşabiliriz ama dediğim gibi Trabzon ve Olaj ölçü değil gene o kritik anlarda benzeri sorunları yaşamaya devam edeceğimizi düşünüyorum. Efes maçı çok önemli bir test orda durum daha da berraklaşacaktır görelim

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tercih hataları yapıyor, oynadıkça düzelebilir ama hücumda ve özellikle savunmada çok yavaş. Öyle 2-3 ayda düzelebilecek gibi durmuyor. Hem fazla kiloları var hem de muhtemelen sakatlığının etkisi var. Bir de savunmada neredeyse tüm perdelere takılıyor. İlk maçta attığı üçlükler haricinde olumlu katkısı olmadı. Çok beklenti içinde olmamak lazım ama en azından tercih hatalarını halletmesi şart.

Yine bir klasik Ergin Ataman hatalı transferi.aynı paralara nbdl den diri bir oyuncu almak varken,bizimkinin takıntısının kurbanı olduk bir kere daha.Gerçi başımızda Ataman olduğu sürece hangi guardı alırsan al bu takımdan birşey olmaz zaten.

Klasik Curtis Jerrels...

Canlı da seyrettiğim için söyleyebilirim ki yarın Kazan yada Valencia karşısında şov yapıp turu getirebilir, hiç şaşırmam.
Ben bu tür oyuncuları sevmiyorum, bir maç 10 üzerinden 9-10 luk performans gösterirken sonraki maç 2-3, hatta 0 bile olabiliyor performansı. Daha dengeli oyuncuları tercih ederim, 6-7 oynasın ama istikrarı olsun.

Yine bir klasik Ergin Ataman hatalı transferi.aynı paralara nbdl den diri bir oyuncu almak varken,bizimkinin takıntısının kurbanı olduk bir kere daha.Gerçi başımızda Ataman olduğu sürece hangi guardı alırsan al bu takımdan birşey olmaz zaten.

Hiç bir oyuncunun bizi tercih etmediği belirtiliyordu geçtiğimiz günlerde. Jerrels'a gerek var mıydı tartışılır ama NBDL oyuncusu yerine takıntıdan dolayı aldı demek yanlış olabilir. Sonuçta imajımız da çok iyi değil.

Olaj maçından sonra ilk kötü maçında linç geleceğini biliyordum ama adamın suçu yok. Jerells çıkıp dese aylardır top oynamıyorum sakatım beni bilerek aldınız diye ne diyeceğiz. Napalım eldeki malzeme bu.

Ergin Ataman'a Barrea'yı, Huertas'ı, Udrich'i önerdiler ama Ergin Hoca ille de Jerrells dedi :) Bu arada Jerrells oynadıkça daha iyi olacaktır. Hiçbir zaman oyuncu kurucu pozisyonundaki yaraya ilaç olamaz, ama acısını alan merhem olacaktır. daha aylar sonra 3. maçı, biraz sabır....