D Spor Şikayet !

  • Konbuyu başlatan Üye silindi 1178
  • Başlangıç tarihi
Ü

Üye silindi 1178

Misafir
Dün maçı dspordan izledim. mutlaka başka izleyenlerde vardır aramızda. Sanki fbtv den iledim maçı, bütün yorumlarını Fenerbahçe üstüne yaptılar sanki kendi takımları gibi.Spiker ve yorumcu kimdi acaba, nasıl şikayette bulunabiliriz bileniniz varmıdır?
 
Re: D Spor !

Vallah dünkü Spiker ve yorumcu Batur abiyde koyup gectiler, berbati, resmen sinir oldum. ama dogan grubu bunu bence bilerek yapiyo, cünkü biz gs tv olarak digitürke gecince onlarda böyle bir yola basvurmuslar.

dikkatimi ceken bir sey daha var adnan pasaoglu gsli deyilmi, gecen sene gs tvde calismadimi, simdi bakiyomda, fener voleybolmaclarinda, hep feneri kolluyo, top auta gidi, yok ben elden gördüm, yok mütisch bir smac, bagra bagra yorum yapiyo. Vakifbank sayi yapiyo, ve sayi vakifbanikin deyip geciyo. en sinir oldugum kisiydi saten ilki gitmis gs tvden.
 
"Dün D SPOR'da yayımlamış olduğunuz Fenerbahçe-Galatasaray kadınlar basketbol ligi müsabakasında Fenerbahçe'nin resmi kuruluymuşcasına bir anlatımla müsabakayı sürdüren spikerlerinizden dolayı bu tavır düzelene dek bir daha D SPOR televizyonunu izlememe kararı almış bulunuyorum.

Saygılar."

Bu benim yolladığım mesaj.
 
Merhaba,

Dün (6 Mayıs) yayınlamış olduğunuz Kadınlar Basketbol Ligi'ndeki Fenerbahçe - Galatasaray maçında, maçı anlatanın ve yorumlayanın sanki tarafsız bir kanalda değil de, FB TV'de maç anlatıyor ve yorumluyormuş gibi davranmaları, bir Galatasaray taraftarı olarak beni son derece rahatsız etmiştir. Bu maçı izleyen ve diğer maçları izleyecek olan ne kadar Fenerbahçeli varsa, bir o kadar da Galatasaraylı vardır. O yüzden maçı anlatan ve yorumlayan kişilerin tarafsız olmasını bekliyoruz, Galatasaray taraftarları olarak.

Kolaylıklar...
 
şikayette bulunduğunuz grubun sahibi aydın doğan;
bu grupta spor müdürlüğü yapan bazı isimler söyleyeyim; ilker yasin ve ercan saatçi..
kimi, kime şikayet ediyorsunuz..
karşınızda adil, mantıklı, tutarli bir mercii var mı..
ya da karşınızda adam mı var ?
boşuna zaman harcamayın bana kalırsa..
bu 3 canlının olduğu yerden böyle ürün çıkar ortaya..
mehmet baturalp 'e de lütfen laf söylemeyin. çok üzülüyorum.
basketbolun duayeni çünkü o..
basketbolu o buldu, kanada'ya o götürdü..
kanadalılar biz bulduk diye üstüne yattılar..
mehmet baturalpin emeği çalındı.
 
Maçı izlerken çıldırasım geldi.Fb tv den daha beterlerdi.Biz sayı attıkmı yorumcu fb basketçilere kızıyordu.Nasıl oluyorda bu kadar yanlı yayın yapıyorlar anlamak mümkün değil
 
O spiker daha önce aynı kanalda bizim tarsus maçlarımızı,mersin maçlarımızıda anlatmıştı ve aynı taraflı yorumları o maçlardada yapmıştı.Benim aklımda kalan örneğin " Barbara Turner bunuda soksa müthiş olacaktı ".Bu ve buna benzer yorumları vardır kendisinin.Mutlaka şikayet edilmeli.
 
d spor denen çöp kutusuna bu yorumcular yetmemiş, yeni bir basketbol yorumcusu lazımmış..
kendilerine ihsan bayülken'i tavsiye ederim..
tam d spor'a göre adam işte..
bizim toplardan birisi girmezse "Allah'tan girmedi " falan der...
maçlarda bıdı bıdı konuşur ama galatasaray maçlarına tribüne gelmeye yemez..
tam onlara göre eleman.
 
Tarafsizlik mi? Arkadaslar, size bizzat benim sahit oldugum birseyi söyliyecegim, belki inanamiyacaksiniz,bu sezon FB ile oynadigimiz iki tane brans macini resmen FB TV´nin kamerasiyla göstermis bir kanaldan bahs ediyoruz,evet yanlis duymadiniz,benim bizzat sahit oldugum bir olay bu. O maclar hangileri mi? Normal sezonda Caferaga´da oynadigimiz FB-GS bayan basketbol maci ki belki bugünkü macida FB TV´nin kamerasini kullanmis olabilir,ötekisi ise yine normal sezonun 2.yarisinda oynadigimiz FB-GS erkek voleybol maci,tekrar söylüyorum bu iki macta FB TV´nin kamerasiyla maci gösterdiler,simdi soruyorum sizlere böyle bir kanaldan nasil tarafsizlik beklenir?
 
Bu konu açılmadan önce, ilk maç biter bitmez ben zaten şikayetimi belirtmiştim, hatta biraz sert tepki göstermiştim. Fakat D-Spor için asıl acı olan, ikinci maçı bilerek FB TV`den izledim; ilk maçtaki spiker ve yorumcusuna tepki olarak. Ve inanın bana FB TV, D-Spor`un yanında çok daha tarafsız bir maç anlattı.
Elimde olsa D-Smart`ı iade ederdim ama malesef şimdilik tek yapacağım D-Spor`u izlememek olacak..
 
Bunların hepsi boş arkadaşlar,burada sayfalarca da yazsak,50 bin tane şikayet telefonu,maili faksı da geçsek,değişen hiçbirşey olmayacak.

Maalesef yapılacak tek şey o ballandıra ballandıra bariz taraflı şekilde anlattıkları maçlarda sahalarında taraftarları ve milyonlar önünde Feneri yenmekti.Bakın o zaman nasıl oluyordu? Ne yazık ki biz bunu beceremiyoruz ama.
 
Ayrıca, yarınki maça gideceğimden spikeri haliyle dinleyemeyeceğim. Lütfen TV`den izleyecek biri yazsın; Abdi İpekçi`de nasıl bir anlatım sergileyecek beyfendi?
 
Bu iyi oldu sikayet edelim ben yarin da D-Spordan izlemek zorunda kalacagim simdiden sikayetimi yapiyim Facede de Basketbol sayfam var ordan da yayinlayim Dogan TVyi cökertelim:)
 
Salih Coskun' Alıntı:
Bu iyi oldu sikayet edelim ben yarin da D-Spordan izlemek zorunda kalacagim simdiden sikayetimi yapiyim Facede de Basketbol sayfam var ordan da yayinlayim Dogan TVyi cökertelim:)
Salih (abi),ne yaparsan(iz) yap(in) pek ise yariyacagini düsünmüyorum kendi adima,tekrar söylüyorum bu zamaninda FB TV´nin kamerasiyla mac göstermistir.
 
Önce kendi televizyonumuzu düzeltelim de sıra sonra D Spor'a gelsin.

Fenerbahçe TV'nin spikeri ve yorumcusu hemen hemen her Fenerbahçe aleyhine verilen kararda; yanlış karar, artık bu kadar olmaz şeklinde yorum yapıyorlar. Adamlar, Fenerbahçemiz diyorlar. Bizim bağırdıklarımızı televizyonu seyreden taraftarlarının duymaması için tribünün sesini tamamen kapatıyorlar...

Para vererek üye olduğumuz GS TV'de maçı sunan arkadaş deplasmanda iken misafir takım, Abdi İpekçi'de oynarken Sarı-Kırmızılılar, ev sahibi takım gibi ifadeler kullanıyor takımımız için. Alenen Fenerbahçe lehine verilen yanlış kararda diyor ki yani işte taktir hakkı sizin. Sürekli anlatıyor Fenerbahçe namağlup geldi, ilk 2 maçı kazandı, bu maçı almak zorundayız ki 1 maç daha yapalım...
 
Gönderdiği mesaja hiç cevap gelen oldumu?iki mesaj atmama rağmen cevap gelmedi.
 

Üst