V
Veysi Deniz Baskın
Misafir
Takımla ilgili hemen gönderelim , asalım , keselim başladı forumda. Ama daha seri bitmedi. Benim de umudum az hepimiz gibi. Ama bugün kupa filan verediler ve hala durum 3-1. Biraz olsun umudumuz var ve herkes buna göre yazacağını yazsın lütfen. Şu seri bittikten sonra değerlendirmelerimizi yapalım. Resmi olarak seri henüz bitmedi. Eğer ki ''Galatasaray'ın adının lduğu yerde umut vardır'' diyorsak bi zahmet lafımızın arkasında duralım. Bu forumdaki bi çok insanın biraz önce biten maçın son 2 dakikasında trafiğe takılmamak için takımını alkışlamaya vakit ayırmayanlara nasıl tepki gösterdiğini gördüm. Biz şimdi seri bitmiş gibi davranırsak onlardan bi farkımız kalmaz. Eğer ki bu takımla gurur duyuyorsak , azimlerini alkışlıyorsak lütfen son maça konsantre olalımve desteğimizi takımımızdan esirgemeyelim. Bütün sene takımımızın yanında olmaya ve armamıza sahi çıkmaya çalıştık elimizden geldiğince . Şimdi de bunu devam ettirip umudumuzu sürdürelim ve pozitif düşünelim.
Umarım yönetim 6. maç diye bilet çıkarsa ve satsa ve de o biletler 5. maçtan öne bitse. Müthiş bir motivasyon olacaktır takıma. Umarım bu mesajı okuyan herkes takımını şimdi de destekleyip , umudunu koruması gerektiğini farkeder ve kazanan ''hepimizin'' Galatasaray'ı olur.
Umarım yönetim 6. maç diye bilet çıkarsa ve satsa ve de o biletler 5. maçtan öne bitse. Müthiş bir motivasyon olacaktır takıma. Umarım bu mesajı okuyan herkes takımını şimdi de destekleyip , umudunu koruması gerektiğini farkeder ve kazanan ''hepimizin'' Galatasaray'ı olur.