David Kravish

Ekrem hoca döneminde, ligin ilk yarısındaki Tofaş maçından sonra yükselişe geçti ve katkı vermeye başladı. Yabancı sınırı nedeniyle bir süredir oynayamamasına rağmen, Bahçeşehir maçında sahaya çıktı ve görevini yaptı. Başarısının devamını dilerim. 👏
 
Dunston-Pleiss-Moerman/Singleton rotasyonuna Ndour/Kravish-Blackshear-Sadık üçlüsüyle karşılık vermeye çalışıyorsun. Bütçe farkı yetmezmiş gibi Larkin'in de yerli statüsünde oluşu dengeleri iyice bozuyor. Bence kimseyi günah keçisi ilan etmeye gerek yok. Kravish oynadığında maçlar daha yakın bitiyor, kısalar daha rahat oynuyor. Beş-altı sene önce yazmıştım onu, o zamanlar oldukça dominant bir oyuncuydu. Şimdi 20 dakika civarı oynayacak bir oyuncu, o da en fazla. Güzel bir sezon geçirdik, Göksenin bile savunmada gayretli ve bitirişleri sorunlu olsa da saçma bir pas hatasıyla bedavadan sayı yedirtmiyor. Seriden keyif almaya devam etsek kafi benim için.
 
Bakamayacaksanız neden yaptınız :) durumu var ya Kravish ve Ndour çıkıp kapasitemiz bu kadardı almasaydınız deseler haklılar.

Bunu Kravish bomboş pozisyonları bitiremediği ve savunmada sıkıntı yarattığı halde diyorum.

Asıl kızılması yönetimdir.Kravish'in defoları sezon başından beri belliyken yönetimin destek çıkmaması,Şampiyonlar Ligi için geç transferler yapıldı.O transferlerden hele birisi Pusica ne amaçla alındı kimse anlamamıştır.

Eğer erken ve doğru bir hamle yapılmış olsaydı Şampiyonlar Liginden elenmiş olsak bile böyle kritik maçlarda elimiz kuvvetli olabilirdi.
 
Kravish transferinde karar kilan Galatasaray klubu calisani zat, muhtemelen hedeflerimizi kafasinda ona gore cizdi. Kravish cidden yetersiz bir oyuncu. 1 mac disinda katkisini goremedim. 6.oyuncu olarak bile seneye Pistiolis tutmaz bu oyuncuyu ve seneye Israil'in orta sinif veya Almanya liginin 3-10 sira takimlarinda birinde oynar. Alba Berlin'de bile imkansiz.
 
Kravish bize Bahçeşehir, Karşıyaka, Anadolu Efes gibi önemli maçlar kazandırdı. Balık hafızalı olmayalım. Bütçenin çoğunu kısalara harcayınca pota altına ancak Kravish, Ndour gibi oyuncular çekebiliyorsunuz.
 

Üst