Dazet Wilfried Armel Zaha

Ya keremle birlikte olmuyor yada gerçekten bitmeye yakın bi oyuncu. Kayseri maçında kerem yok umarım bi ışık verir yoksa güle güle. Geldiğinde domine eder diye bekliyordum hayal kırıklığı yaşadım ve yaşadık. Şuan teklif varsa satılabilir bence ,iyi bi 8 ve kreatif bi 10 alıp yolumuza bakalım. Tete ve zaha kerem kadar katkıları olmadı, bide aldıkları maaş'ıda düşününce kahroluyorum.
 
İyi oynamıyor ama 7 gol 3 asist ligin daha ilk yarısından. Ve hala eski Zaha değil ona rağmen. Nasıl çok çok çok çok çok çok çooook büyük hayal kırıklığı???

Ya biraz bildiğimiz Zaha gibi oynamaya başlarsa neler yapar o zaman? Ben hala güveniyorum.
cok dogru ve arkasinda bir Angelino bir Kazimcan ve son olarak Baris Alperle oynadi.

Kanat ve bek iletisimi cok önemlidir bunuda elestirirken göz önünde bulundurmak gerekir.
 
Çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok büyük büyük büyük büyük büyük büyük büyük büyük büyük büyük hayal kırıklığı 😄😄

Şu fener medyasının gazına geliyorsunuz ya hayret ediyorum.
cok büyük algi yapiyorlar twitterda ve malesef bizim taraftarlar buna inanip Zahanin instagraminda, Icardinin instagraminda sacma sapan yorumlar yapiliyor bizim oyunculari kötülüyolar
 
Playstation, özellikle de PES'in eski serilerini(13-14) oynayanlar bilir. Bu tarz kanat hücumcularından santraforda çok iyi ve farklı bir verim alabiliyorsunuz. Zaha'dan da bunu alabilirdik ve nitekim aldık da. Top saklama, sırtı dönük oynama, dripling, adam eksiltme ve şut yeteneği... Harika bir joker yarattık.
 

Üst