Zaha'nın kendini göstermekten çok sorumluluk almaya ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.acilicak, daha iyi olucak. Önümüzde 18 mac var daha Zaha kendini göstericek
Zaha'nın kendini göstermekten çok sorumluluk almaya ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.acilicak, daha iyi olucak. Önümüzde 18 mac var daha Zaha kendini göstericek
Tete ile beraber istediğimiz katkıyı alamadık. Bu sene hücum oyuncularımızdan hiç katkı alamadık. Kerem, İcardi ve Ziyech de dahil. Böyle hayal etmemiştik.Zaha'nın kendini göstermekten çok sorumluluk almaya ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.
İyi oynamıyor ama 7 gol 3 asist ligin daha ilk yarısından. Ve hala eski Zaha değil ona rağmen. Nasıl çok çok çok çok çok çok çooook büyük hayal kırıklığı???Çok çok çok büyük hayal kırıklığı.
cok dogru ve arkasinda bir Angelino bir Kazimcan ve son olarak Baris Alperle oynadi.İyi oynamıyor ama 7 gol 3 asist ligin daha ilk yarısından. Ve hala eski Zaha değil ona rağmen. Nasıl çok çok çok çok çok çok çooook büyük hayal kırıklığı???
Ya biraz bildiğimiz Zaha gibi oynamaya başlarsa neler yapar o zaman? Ben hala güveniyorum.
cok büyük algi yapiyorlar twitterda ve malesef bizim taraftarlar buna inanip Zahanin instagraminda, Icardinin instagraminda sacma sapan yorumlar yapiliyor bizim oyunculari kötülüyolarÇok çok çok çok çok çok çok çok çok çok büyük büyük büyük büyük büyük büyük büyük büyük büyük büyük hayal kırıklığı
Şu fener medyasının gazına geliyorsunuz ya hayret ediyorum.