Denham Brown

NBDL performanısına baktığımızda skor olarak artık takımımızın sıkıntı çekmemesi gerekir diye düşünüyorum..Savunma performansı da iyi olursa beklediğimiz bir oyuncu olacak sanırım..

Yarına yetişir de izleriz inşallah..

Yetişmeyip izleyemesek de o bizi izler yani taraftarı :D
 
Off video yu izledim ve gercekten cok heyecanlandım. Uzun zamandır bekledigim bir 3 numara gibi gorundu sanki. Agressif, sert ve güçlü bir oyuncu. Pota altında takılmayı da seviyor.

Hadi bakalım ...
 
efesin yeni oyuncusu yarin oynayabilecekmis ayni zamanda geldiklarini dusunursek yonetim usengeclik yapmadiysa brown inda yarin oynamasi lazim
 
Videodaki 33 numaralı oyuncu Denham Brown yalnız...

Vurduğu birkaç smaç dışında fikir veren görüntüler değil.Misal 50 numara olsa daha iyi olurdu... :D

Birkaç yorum kendisi hakkında:

Brown had an up-and-down camp, at times showing off some good scoring abilities from the mid-range and around the basket, but at others forcing his shot and hurting the flow of his team’s offense. Brown didn’t show off much of anything new here, showing the same versatile game he showed at UConn, which is lacking one true standout ability.

He has a good in-between game, but at only 6’5, it’s hard to say how well that ability will translate to the NBA, where he will be going up against bigger, more athletic players. He doesn’t have exceptional quickness, so it’s not going to be easy for him to create some of the mid-range shots he took here and effectively get them off over bigger defenders. He’s not an exceptional three-point shooter either, though that’s something he’ll probably need to work on to find some place to stick in the NBA. He is a good defender at the swingman spots, and also a pretty solid passer, ball-handler, and rebounder for the position.

As noted above, Brown is a very versatile player, but in terms of NBA translatable skills, he doesn’t have one standout quality, which is what most teams look for with role players. Brown has a decent change to get picked in the second round, and probably make a roster, but it’s tough to see him cracking a team’s rotation until he develops something teams could rely on consistently offensively.

Position: SF

Height: 6’6”

Weight: 220lbs

Accolades: All Tournament Team Preseason NIT (04), Maui Invitational All Tournament Team (05)

Scouting Report: Scorer. Member of the Huskies’ 1000 point club despite never being the club’s top option on offense. Good size allows him to play tough defense on the perimeter. Great attitude and is a team player.

Strengths: Scoring. Scored 111 points in one game in high school and has been a consistent scorer his 4 years at UConn. Experience. Averaged 20+ minutes a game all 4 years with the Huskies, including the teams’ 2004 championship year. Also has been a top scoring option on Canada’s National Team the past few summers.

Weaknesses: Never been the go-to-guy on the college level (has been internationally for Team Canada though). Not an exceptional athlete. Needs to work on his ball handling skills to play the 2 guard spot in the NBA.

Projected 2006 Draft Range: Late second round.

Consensus: It will be an uphill climb for Denham to become a regular on a NBA roster. However, he does have good scoring skills, a strong build and a good attitude. If not drafted should at least get summer league and/or training camp invites.
 
bu adamın istatistikleri iyi gözüküo fitchin her maç 20sayı attığını düşünürsek graveste 15i buluo bu adamda 15 atarsa rakiplere en az 70 sayı atarız inşallah oyun kurucularda(mitchell,tufan,mithat,murat) form tutarsa iş savunma yapmamıza kalır
 
Oncelikle bence nba icin yazilanlara bakarsak ilk yoruma gayet iyi seyler soylemisler nba icin iyi olmasada bizim icin basarli maclar cikarabalir iyi bir pasor savasci ribaundcu ve savunmasida iyi demisler orta mesafeli sutu tatmin ediciye benziyor ozellikle yuzde 43 bence gayet iyi bir yuzde bizde 3 numara oynuyacagi icin buyuk ihtimal driblingide iyidir tufan ve 2si mac surelerini bolusup gayet verimli oynuyabilirler . Hayırlı olsun umarim dogru tercihtir. Oynamadan birseyler demek zor ?
 
""Good size allows him to play tough defense on the perimeter. Great attitude and is a team player. ""

Bence en önemli nokta bu cümleler. Çoğumuz skor gücünden veya şut yüzdesinden bahsetmiş ama sayı gücümüzü artırmamız için skorer birini transfer etmiş olmamız gerekmiyor. Yani atıyorum mesela futbol takımında 5 tane Raul olsa o takım çok gol atar diye bişi yok.

Az biraz savunma yapıyorsa Brown, tam aradığımız adam demektir. Umuyorum savaşçı ve takıma adrenalin depolayan bir kişiliği vardır.
 
Hocanın 3 numara istediği biliniyordu.Transferin son dakika da olsa gerçekleşmesi güzel ama çok geç kalındı.Devrenin başında alabilsek Graves ve Brown'u içeride kaybettiğimiz iki derbi çok farklı olabilirdi.Eğer transferlerin bu döneme bırakılmasının maddiyatla ilgili ciddi avantajları yoksa transferin zamanlaması konusunda sınıfı geçemedi yöneticiler ve teknik kadro.
Video ve yorumlara göre Jarod Stevenson'ın biraz daha iyisiymiş gibi bir imaj uyandırdı kafamda.Adaptasyonu erken olursa hücumu çok rahatlatır.Kadroya yeni bir soluk gerekliydi zaten.
 
arkadaslar yanlıs okumadıysam lıse yıllarında bır macta 111 sayı atmıs ve gıttıkce formu yukselıyormus dıs atıslarıda bayagı ıyımıs yuzde 43 le oynuomus cok ıyı bır transfere benzıyor hayırlsıs
 
Vay be özel nedenlerden dolayı gündemden uzak kaldık , transfer yapmışız.Hadi hayırlısı. Belki de Fenerbahçe mağlubiyeti etken oldu bu transferde.Hezimet olmasaydı play-off'a kadar beklerdik herhalde.
 
Utku OĞUL' Alıntı:
Vay be özel nedenlerden dolayı gündemden uzak kaldık , transfer yapmışız.Hadi hayırlısı. Belki de Fenerbahçe mağlubiyeti etken oldu bu transferde.Hezimet olmasaydı play-off'a kadar beklerdik herhalde.

Transfer dönemi bitiyordu Utku bu yüzden ;)
 
Oğuzhan Parlak' Alıntı:
insallah bu transfer bize yeterli faydayi saglar merak ediyorum transferler neden hep son güne birakilir
EE Oğuzhancığım Türk insanın hastalığıdır bu. Her konuda böledir.Yumurta kapıya gelince yapılır işler...
 
6-7 maçını seyrettim. georgia tech'i yendikleri bir maçı hatırlıyorum. Georgia'da bynum vardı. connecticut'ta ise okafor vardı. Sayı attığını hatırlamıyorum o maçta. Hücum faullerini hatırlıyorum. Bir de galiba Muhammad'e blok yapmıştı ama öncesinde faul var dediler.

Seattle'n onu seçmesine açıkcası şaşırmıştım. Çünkü NCAA onun gibi oyuncu kaynıyor. Sınırları çok belli. Ne çok iyi savunma yapıyor ne de çok hızlı ve ayrıca çabuk da degil. NBA'de ona üçlük attırmazlar. ZAten öyle keskin bir şutör de degil. Tipik NCAA 3 numaralarından.

Savunması Basden'e yaklaşamaz. Şutu birazcık daha iyi ama kendi şutunu yaratmaz. içeri drive edip onu besleyecek bir guard'ımız olsa oradan iş çıkartır. Top sürmesi çok iyi olmadığı için kendisi top sürerek drive yapan bir oyuncu degil. bu arada kendisi drive etmeye kalktığında bol bol yapacağı hücum faulleri de seyredebiliriz.

10-12 sayı civarında skor yapar. Fitch sorun çıkartmayı kestiyse ilk beş başlaması bence mümkün degil. Bu sürecte belki 4 numara transferi daha iyi olabilirdi diye düşünüyorum.

Tabi yukarıda değerlendirmelerim 6 ya da 7 maçtaki izlenimlerim. Seaatle seçtiğine göre benim görmediğim birşey görmüş olmalılar. Türkiye ligi için bence ideal olabilecek bir üç numara. Türkiye ligi için ve son günde daha iyisini bulabilirlermiydi onu bilmiyorum. Kendisini ön plana çıkartmayı seven bir oyuncu degil. Takım oyununa yatkın ve görev oyuncusu izlenimi edinmiştim. Umarım yanılmam. Bazı Amerikalı oyuncularda bir hastalık var. Avrupa'nın jordan'ı olma hevesinde oluyorlar. Umarım denham bu hastalığa yakalanmaz. Çünkü artık takım oyununa katkı yapacak oyunculara ihtiyacımız var. Seyredelim görelim. Umarım bizi bir kaç basamak yukarı taşır.

edit: ilk beş başlayan bir oyuncu değildi. Keşke Hazır konya selçuk istanbuldayken Boddicker'ı kapsaydık.
 
Bence çok yönlü yapılmış bir transfer. Hem takıma yapacağı katkı hem de taraftarın kırılan şevkini onarmak düşünülmüş.

Video görüntüleri güzel ancak bu tür tanıtımlarla Fatih Solak´ı da çok iyi bir oyuncu olarak göstermek mümkün. Brown´un takıma uyum sağlamak için bizim de gerekli değerlendiremi yapabilmek için zamana ihtiyacımız var.

Umarım takıma faydalı olur.
 

Üst