Jazz 88 - 110 Nuggets
Hala Denver ı küçümseme çabaları...Denver neymiş,neciymiş?Ne olacak adamlar Lakers ın kocası oldular resmen.NBA de bechten en fazla katkı alan takımlarından biri..Play off ta ilk olarak OKC ile karşılaşacaklar.Son maçta Okc ye yenildiler ama yinede favori olarak Denver ı görüyorum.Daha sonrasında Spurs ve Lakers ın en istemeyeceği takım olacaktır Denver.
Sen önce rengini belli et, ondan sonra yazdıklarıma cevap ver.
Play-Offlarda çok hava aldın Denver ile, şimdi sıra Doğuya mı geldi ?
Boşa kırmayın bence birbirinizi..Göreceli şeyler bunlar..
Hüseyin " kocası olmak " fiilini kullanmazsak iyi olur..
Aramızda hanımefendiler de var..
Not: Tugay, pazar günü maçtan önce bir konuşalım senle play off öncesi : ))
ısın ısın lazımsın =)
Denverın Lakersı sürekli yendiği derken bunu hangi istatistiklere bağlı olarak söylüyorsun.
Yaz da hepimiz görelim. Aralarında oynadıkları tüm maçları dök buraya. Hep yeniyo gibi sokak ağzı ile ben de konuşmasını bilirim. Benim unutmadığım,hatırladığım Denver tarihinin en parlak döneminde finalde Lakersa kaybetmesiydi. Ama bu Lakers için olağan birşey ki hatırlatmakta yarar var..
2 takımın tarihine inmenin manası yok alakasıda yok..Ki zaten dikkatli okursan cümlemde bu iki takım arasındaki maçlar değişik bir hal aldı diyorum.Yani son 2-3 sezondan bahsediyorum.Bundada Denver ın Lakers a karşı bir üstünlüğü var.
Bunu sende gayet iyi biliyorsun aslında ama kabul etmek istemiyorsun bir türlü.
Ve 2008-2009 sezonunda önce konferans çeyrek finalinde Utah Jazz'ı 4-1,konferans yarı finalinde Houston Rockets'i 4-3 ve konferans finalinde Denver Nuggets'i seride 4-2 yenerek batı konferansı şampiyonu olmuştur.Doğu konferansı şampiyonu olan Hidayet Türkoğlu'nun da bulunduğu Orlando Magic'i 4-1 ile mağlup ederek 2008-2009 sezonu NBA şampiyonu olmuştur.
Gazoz kapağı, bira kapağı, kavanoz kapağı vb..
Rengini belli et diyordum, başlığını belli et kısaca takımını. Bekliyoruz, gelebilirseniz finale..