Ve 2008-2009 sezonunda önce konferans çeyrek finalinde Utah Jazz'ı 4-1,konferans yarı finalinde Houston Rockets'i 4-3 ve konferans finalinde Denver Nuggets'i seride 4-2 yenerek batı konferansı şampiyonu olmuştur.Doğu konferansı şampiyonu olan Hidayet Türkoğlu'nun da bulunduğu Orlando Magic'i 4-1 ile mağlup ederek 2008-2009 sezonu NBA şampiyonu olmuştur.
Gazoz kapağı, bira kapağı, kavanoz kapağı vb..
Rengini belli et diyordum, başlığını belli et kısaca takımını. Bekliyoruz, gelebilirseniz finale..
İlk önce onları sana tek tek iade ediyorum.Konferans finalinde 4-2 ile turu geçtiğini yazmışsın.Daha sonra saçma sapan bilmem ne kapağı falan demişsin.O seriyi bizde biliyoruz.Sen normal sezon maçlarını maçtan saymıyormusun?Lakers 2 senedir şampiyon.Ama en fazla zorlandığı takım Denver olmuştur.Benim hatırladığım şartlar Denver ı çok fazla zorlasada bu maçlarda kazanan Denver olmuştur.
Geçen sezon Denver Billups-Melo suz çıktığı maçta Lakers ı yendi.Yine Melo-Kenyon yoktu.Yine kazanan Denver oldu.
(ki takımın olmassa olmazı olan adamdan bahsediyoruz.Ha şuanda Melo gitti daha iyi oldu diyenler olabilir ama bunda Melo nun yerine takıma katılan oyuncuların etkisi büyük.O zamanlar Carmelo suz Denver bir hiçti.)
En son 9 maç ardarda kazanmasına ve konferans liderliği için çok önemsediği bir maça çıkmasına rağmen yine Denver yendi.Üstelikte Staples ta.
Birde tıptaki karşılığını bilmiyorum ama aynı şeyi sürekli tekrar etmek gibi bir hastalığın var galiba.