Eleştirenlerin birde Deon yerine şu alınsaydı yazmalarını da bekliyoruz. Her istediğimiz oyuncuyu alamadığımızı da hatırlatmak isterim.
Eleştirenlerin birde Deon yerine şu alınsaydı yazmalarını da bekliyoruz. Her istediğimiz oyuncuyu alamadığımızı da hatırlatmak isterim.
Christian Wood, Jeff Brooks, Cory Jefferson, Will Thomas, Okaro White, Tyler Honeycutt,Coty Clarke..
Wood'u tanımıyorum. Brooks ve Okaro White bence bize uymazdı çünkü 5 numara çok oynadığını görmedim. Bize 5'e de kayabilecek biri lazımdı. Coty Clarke ve Honeycutt da daha 3-4 oynayan oyuncular bence yine bize uymazdı. Thomas'ı ben de tercih ederdim Thomson yerine ama bence öyle çok da büyük farkı yok Thomas ile Thomson'ın. Bir de Thomas için Barça, Real, Efes'in falan adı geçiyordu. Belki fiyatı yükselmiştir. Hoca da parayı guarda ayırmak istemiştir. Gerçi öyle büyük paralar verilmeye değecek guard da kalmadı piyasada.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ligde Thompson'u oynatmaktansa Krstic'i oynatırdım ben olsam ya da yerli uzun. Takımın kısa savunması oldukça sıkıntılı bi seviyede. topa basan 3.5'lar ya da fiziği kuvvetli 4.5 (Thompson) tercih ederim.
Ciddiye almamak en doğrusu. Önemsiz bir sitehttp://www.basketmerkezi.com/galatasaraya-siradan-transfer.html
Şu haberi gördünüz mü? Bu nasıl bir haberciliktir? Hiç bir yöneticimiz hesap soracak mı çok merak ediyorum.
Sent from my iPhone using Tapatalk