Deon Thompson

Bence rotasyon için kalması gereken bir oyuncuydu ancak ruh sağlığı ve geleceği için gitmesi gerekiyor. Çünkü iyi bile dayandı Ataman'ın azarlarına, fırçalarına. Ne yaparsa yapsın bir türlü yaranamadı. Başkası olsa çoktan üzerine yürümüştü, Deon sabırlı adammış. Yolu açık olsun.

Bence rotasyon için kalması gereken bir oyuncuydu ancak ruh sağlığı ve geleceği için gitmesi gerekiyor. Çünkü iyi bile dayandı Ataman'ın azarlarına, fırçalarına. Ne yaparsa yapsın bir türlü yaranamadı. Başkası olsa çoktan üzerine yürümüştü, Deon sabırlı adammış. Yolu açık olsun.

Ataman kadar oyuncularla ilikisi berbat bir koc varmidir aceba merak ediyorum. Bi ara Efes te Rakocevic kalkip dalacakti diger oyuncular zor tuttu.

Savunmada beklenenin altında kaldı. Özellikle son lig maçında.. İyi karakterli olduğunu biliyorum, sevdiğim bir oyuncuydu yolu açık olsun.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

BU adam gecen sene bayern eşleşmesinde bizi acayip zorlamıştı.cok kritik dakikalarda sayılar atmıştı,hem pota altı hemde uzaktan savunmakta sıkıntı cekmiştik.Ne olduda bukadar geriledi acaba

BU adam gecen sene bayern eşleşmesinde bizi acayip zorlamıştı.cok kritik dakikalarda sayılar atmıştı,hem pota altı hemde uzaktan savunmakta sıkıntı cekmiştik.Ne olduda bukadar geriledi acaba

Adam aynı abi aslında. Takım yapısı fark ettiriyor bence. Ne geçen sene bize karşı oynadığı kadar iyi bir oyuncu ne de bizde gösterdiği performans kadar kötü bir oyuncu değil. Belli kalıplar içinde işini yapan iyi bir alternatifti. Kızılyıldız'da oynarsa yine yükselecektir performansı.

Geçen sene Bayern Münih ile karşılaştığımız dönemde, pota altımız Lasme & Davis ikilisinden ibaretti. Thompson'ın 20 sayı attığı maçta, Lasme faul problemine girdiği için 25 dk parkede kalabilmişti. Böyle bir takıma karşı rakip uzunların yüksek yüzdeli hücum etmesi gayet normal...

Son düzenleme:
Hücum yetenekleri olan vasat bir euroleague oyuncusu idi. Düzeni oturmuş orta karar takımlarda backup uzun için uygun bir alternatif. Eurocup da 15 sayı civarı ortalama tutturabilecek bir oyuncu.
Sorun 4 numara rotasyonunu Daye + Thompson ile kurmaya çalışmaktı

Adama sürekli pota altında top verip sırtı dönük 1'e 1 oynayıp sayı atmasını bekledik Chuck Davis gibi. Bunun için mi transfer edildi anlamadım, adamın yapabilecekleri belli yapamayacakları belliydi zaten.

Maalesef ki bile bile lades denilen oyunculardandı. 4 numara oynayamayacağı zaten belliydi çünkü çok ağır. 5 numara olarakta El standartında oynayacak bir oyuncu değil. Ancak bütçe ve yabancı sınırlama derdin yoktur alır back up olarak 5-10 dakika oynatırsın o olur. Geçen sene bize karşı oynadığı maç zaten kariyer maçı. Yoksa öyle müthiş bir sezon geçirmemişti ki o maç özeliyle alındığını düşünüyorum zaten. İyi niyetlidir, karakteri düzgündür bunlara lafım yok ama bu standartta oynayabilecek yetenekte bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum. Yolu açık olsun.

Emir, Micov ve Daye sakatken gönderilmesi çok saçma. 1-2 hafta daha beklenebilirdi. Yerine oyuncu alınmalı bence. Gerçi çok ta etkisiz olduğunu düşünmüyorum. Ataman'dan yeterli şansı bulduğunu düşünmüyorum. En ufak hatasında da kenara çekip azarladı onu. Kızılyıldız'da başarılı olacağını düşünüyorum. Biz kullanamadık bence.

Emir, Micov ve Daye sakatken gönderilmesi çok saçma. 1-2 hafta daha beklenebilirdi. Yerine oyuncu alınmalı bence. Gerçi çok ta etkisiz olduğunu düşünmüyorum. Ataman'dan yeterli şansı bulduğunu düşünmüyorum. En ufak hatasında da kenara çekip azarladı onu. Kızılyıldız'da başarılı olacağını düşünüyorum. Biz kullanamadık bence.

Euroleague'de devre arası yok. Sadece ilk etap tamamladığında 1 haftalık bir sürede EL takımından EL takımına transfer olabiliyor oyuncular. O yüzden gidecektir büyük ihtimal. Kızılyıldız'da performans vermesi muhtemel çünkü 4 değil 5 oynar. Deon Thompson'u 4 numara diye transfer eden adama sormak lazım amacın neydi diye.

Son düzenleme: