Crvena Zvezda ile anlaşmış sanırım.
17 aralik haberleri o yeni bir gelisme oldugunu sanmiyorum. bu adam yoklugunda gidecegini aklim kesmiyor.
Crvena Zvezda ile anlaşmış sanırım.
Kontratı karşılıklı feshedilmiş. 31 Aralıka kadarki hak edişleri alıp ayrılmıştır muhtemelen. Buy out olması imkansızBuy out alir miyiz azda olsa acaba
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bence rotasyon için kalması gereken bir oyuncuydu ancak ruh sağlığı ve geleceği için gitmesi gerekiyor. Çünkü iyi bile dayandı Ataman'ın azarlarına, fırçalarına. Ne yaparsa yapsın bir türlü yaranamadı. Başkası olsa çoktan üzerine yürümüştü, Deon sabırlı adammış. Yolu açık olsun.
BU adam gecen sene bayern eşleşmesinde bizi acayip zorlamıştı.cok kritik dakikalarda sayılar atmıştı,hem pota altı hemde uzaktan savunmakta sıkıntı cekmiştik.Ne olduda bukadar geriledi acaba
Emir, Micov ve Daye sakatken gönderilmesi çok saçma. 1-2 hafta daha beklenebilirdi. Yerine oyuncu alınmalı bence. Gerçi çok ta etkisiz olduğunu düşünmüyorum. Ataman'dan yeterli şansı bulduğunu düşünmüyorum. En ufak hatasında da kenara çekip azarladı onu. Kızılyıldız'da başarılı olacağını düşünüyorum. Biz kullanamadık bence.