Derin Erdoğan

Galatasaray Çağdaş Faktoring, Türkiye A Milli Kadın Basketbol Takımımızın formasını da giyen Derin Erdoğan ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

28 Haziran 2002 İstanbul doğumlu oyuncu, kariyerini son olarak Amerika Birleşik Devletleri’nde sürdürüyordu. Basketbola Galatasaray altyapısında başlayan oyuncumuz kariyerinin ilerleyen yıllarında İstanbul Üniversitesi formasını da giydi. Son olarak NCAA’de Norsteastern Huskies için mücadele eden Derin Erdoğan, takımıyla 2022/23 ve 2023/ 24 sezonlarında oynadığı maçların tamamında ilk 5 çıktı. Geçtiğimiz sezon 15,6 sayı ortalamasının yanı sıra 5.0 ribaunt, 4.3 asist, 1.4 top çalma istatistikleri ile oynadı. 125 asist ile takımının en çok asist yapan ismi olan Derin Erdoğan, 67 üçlük isabetiyle de ön plana çıkıyordu.

A Milli Takımımızda da oynayan Derin Erdoğan’a Galatasaray forması altında başarılı bir kariyer diliyoruz.
 
“HİKAYESİ OLAN BİR İMZA”

Derin Erdoğan ise, “Öncelikle çok mutlu ve heyecanlıyım. Aynı zaman da şunu da belirtmek istiyorum. 9 yaşında Galatasaray Spor Kulübü’de ilk defa basketbol oynamaya başladım . İlk profesyonel imzamı Galatasaray Spor Kulübü ile atıyorum. O yüzden çok heyecan verici. Hikayesi olan bir şey olduğu için çok heyecanlıyım ve çok mutluyum.” diye konuştu.
 

Üst