Destek istiyoruz

Şube de çok kısa zamanda yeni bir yapılanma,içine giriyoruz.Arkadaşlar bu zor günleri aşacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.Sizlerden yalnızca destek istiyoruz.Bunun süresini siz belirleyin bakın sizde göreceksiniz,çok kısa sürede düzlüğe çıkacağız.

Teşekkürler

M.DURAN
 
Mithat abi sen son 4-5 aydır, ne bu şube hakkında olumlu konuşurdun, ne de sahiplenirdin.Cezadan sonra "Başka Galatasaray yok!" sözü mü aklına geldi?

Takım için söylenebilecek fazla bir şey yok.Çok zor bir onur mücadelesine çıkacaklar.Bu onur mücadelelerinde onları yalnız bırakmamalıyız.
 
abi destek sonuna kadar renkler solana kadar en azından kend adıma böyle söyleyebilirim.

biraz yeni yapılanmayı açablirmisin mithat abi?
 
Bu zor günlerde geçmişe bir süre sünger çekip taşın altına el koymak zorundayız,şube düzlüğü çıkar biz yine yanlış gördüklerimiz her platformda göğsümüzü gere,gere söyleriz.Erdal kardeşim bundan şüphen kesinlikle olmasın.

Ama zaman muhalefet değil,zaman birlik olmak,bütün bireyleriyle ,tek vücut,tek ses olmak.

Bu zaten sonuna kadar değil,bu kötü günleri aşmak için istenen bir destek.Düzlüğe çıktıktan sonra her birey kendi insiyatifini kullanabilir.
 
Galatasaray?ın kurtuluş planı!
Galatasaray, tarihinin en ağır cezalarının ardından takımı ligde tutabilme adına son kozunu eksi 5 puanı kaldırmak için oynayacak. Galatasaray Yönetimi?nin dünkü Manisaspor maçı öncesinde kulüp binasında gerçekleştirdiği toplandıdan bundan sonraki süreç için nasıl bir yol izleneceği belli oldu. Galatasaray, yönetimi teknik heyet, idareciler ve oyunculara verilecek cezalara itiraz etmeyecek. Yönetim, eksi 5 puan için Tahkim Kurulu?na gidecek. Skandalın ortaya çıkmasının ardından ilk açıklamalarında ?Verilecek her cezaya razıyız. İtiraz edecek bir şeyimiz yok? diye Sarı-Kırmızılı kulübün yönetimi, fiilen küme düşen takım için son atağını eksi 5 puan için yapacak.

Yönetim beklediğinden de fazla ceza aldığını düşünüyor. Ancak olayın hemen ardından yaptıkları açıklamalar nedeniyle yönetimin eli kolu bağlı. Yarınki yönetim toplantısında yol haritasını çıkarak olan Başkan Adnan Polat, Divan Kurulu?ndan gelecek tepkilere gore de son kararını verecek.


Yönetim bile hala çırpınırken birşeyler yapmak için bizim destek olmamız şart
 
şu an için bizim yapabileceğimiz toplanıp federasyona yürümek yarınki maç öncesi abdi ipekçiye gidip protesto etmek iyi bir organizeyle 1000 kişilik bir grup siyah bir çelenk bırakabiliriz.2-3 sene önce futbol federasyonuna aynı şekilde yürünmüş ve medyada gündeme gelmiştik.
 
Bütün bu karalar yarın sn. Başkanla yapılacak toplantıdan sonra netleşecek.Hoca ve uzun oyuncu alımı,alınacak vede uygulanacak ilk iki karar olacaktır.
 
Herkes tek vücut olup bu süreçte takıma sahip çıkmalı, bu kötü olaydan daha güçlü, daha kuvvetli çıkmalıyız!

1-Cezaya itiraz edilmeli.
2-Avrupada adı duyulmuş bir koç takımın başına geçmeli.
3-Çok sağlam bir 5 numara alınmalı.

Bunları yapacak olanada kayıtsız şartsız destek olunmalı!
 
Mithat Bey - eger duzluge cikmaktan kastiniz tekrar serefli 4uncluklerse (bunu sizi kastederek degil son 10-15 senedir subenin halini anlatmak icin dedim) beni heyecanlandirmiyor. Ama eger belli zaman icinde sampiyonluksa o zaman yolunuz acik olsun.. Hep beraber destek olmaya calisir butun camia size.
 
Ortak, senın böyle bir topik açtıgını söyleseler itiraf edeyim inanmazdım.:)

Çok olgunca bir hareketle zor günde kulübüne sahip çıkan herkesin önünde saygıyla eğilmek ve destek olmak boynumuzun borcu..

Bi gerçek varki bu sene tek hedef kümede kalmaktır,şuandan itibaren onurlu mücadele başlamış bulunmaktadır ve kümede kalması en az şampiyonluk kadar değerlidir bana göre..

Elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız..
 
Destek destek deniyor da destekten kasıt nedir onu anlayamadım ben. Yok maça gelmek ise zaten bu sitedeki insanların çoğu geliyor maça. Biraz ayrıntıya girsek bizden beklenen nedir?

Dipnot: Mithat abi arar şimdi cepten? :)
 
bence tek hedef camianın kenetlenmesi olmalı. küme düşersek düşelm. ama gerçekten forma için oynayan oyunculara sahip çıkıp onları o yönde ynlendrmek küme düşselerde yanalrında olacağımızı hissetirmemiz lazım. küme düşsekde önemli dğeil. sahada ağırlığımız olsun yeter...
 
tahkim en azından -5 puan cezasını silmezse hiçbirşey konuşmaya gerek yok.5 puanımızı geri verirlerse ligde kalabiliriz.bunun içinde ıkı yabancı transferi şart gibi özellikle 5 numara.yabancılardan biri gönderilip daha iyi bir oyuncu alınabılır.rancik ve jasa kesınlıkle kalmalı.washıngton ın yerıne ıyı bır pg alınabılır.puan silme tahkimden dönerse bu takımın beş altı bin kişiye oynaması gerekiyor.bornova maçına kadar salonda seyırcı olmayacak.5 puan gerı gelse bıle yınede iş kolay değil.
 

Üst