G
Guest
Misafir
geçen gün merak ettim ve fb-gs rekabetine baktım fener futbolda 5 puan önümüzde / basketbol erkeklerde fener 2. gs 9. / basketbol bayanlarda fener lider gs 9. / voleybol erkeklerde fener maç eksigiyle 5. gs 11. / voleybol bayanlarda fener 1. ligde gs 2. ligde anlıyacagınız her alanda bizden öndeler bu hepimizi üzsede gerçek.galatasaray bu güne kadar kötü yönetildi ve bu günlere geldi şimdi özhan canaydın bunu düzeltmeye çalışıyor sanki kulüpte para varda yönetim transfer yapmıyor bu günlerin hesabını jardel,serkan,bülent akın üçlüsüne 30 milyon dolar verenlerden sadece stadın çizimine 15 milyon dolar verenlerden soralım özhan canaydından degil.peki biz kulübe sahip çıkıyormuyuz 100.yılda 17 bin kişilik stadı doldurmuyoruz ondan sonra yönetimden 10 numara transfer istiyoruz yönetim istemez mi yıldız oyuncularımızın olmasını. ben inanıyorum stadı her maçta doldurursak, gs dergisini tüketirsek, storelarda ürün bırakmazsak, salonları doldurursak sıkıntımız kalmayacak ve feneri her alanda geçip onları ezecegiz