destek şart

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
G

Guest

Misafir
geçen gün merak ettim ve fb-gs rekabetine baktım fener futbolda 5 puan önümüzde / basketbol erkeklerde fener 2. gs 9. / basketbol bayanlarda fener lider gs 9. / voleybol erkeklerde fener maç eksigiyle 5. gs 11. / voleybol bayanlarda fener 1. ligde gs 2. ligde anlıyacagınız her alanda bizden öndeler bu hepimizi üzsede gerçek.galatasaray bu güne kadar kötü yönetildi ve bu günlere geldi şimdi özhan canaydın bunu düzeltmeye çalışıyor sanki kulüpte para varda yönetim transfer yapmıyor bu günlerin hesabını jardel,serkan,bülent akın üçlüsüne 30 milyon dolar verenlerden sadece stadın çizimine 15 milyon dolar verenlerden soralım özhan canaydından degil.peki biz kulübe sahip çıkıyormuyuz 100.yılda 17 bin kişilik stadı doldurmuyoruz ondan sonra yönetimden 10 numara transfer istiyoruz yönetim istemez mi yıldız oyuncularımızın olmasını. ben inanıyorum stadı her maçta doldurursak, gs dergisini tüketirsek, storelarda ürün bırakmazsak, salonları doldurursak sıkıntımız kalmayacak ve feneri her alanda geçip onları ezecegiz
 
Günlük olaylara bakıp böyle bir degerlendirme cok yanlıs.

Benim Fenerbahceyi kaale alabilmem icin en azından bir UEFA kupası getirmeleri lazım. İsterse 100 sene üstüste sampiyon olsunlar hiç önemli degil.
 
Stadını her maç kim dolduruyor,dergisini her ay kim tüketiyor, dükkanlarda ürünlerini kim bırakmıyor, salonları kim dolduruyor ?

Ben yazmaktan bıktım-usandım, hala dayanağı olmayan aynı tip şeyler ortalıkta. Bunların hepsi görev başındakilerin yarattığı bahanedir, meali de hikayedir. Başkansan sağı-solu bırakıp çıkaracaksın parayı ortaya koyacaksın, kuracaksın takımı sonra bekliyeceksin taraftarı. Taraftarsan da elalemin avukatlığını yapmak yerine seni keriz yerine koyan yönetici zihniyetine isyanını belli edeceksin.

Önce iyi takım kurulur, sonra 1-2 iyi galibiyet alınır bunlardan sonra da tribünler dolmaya başlar. Bu bariz döngüyü ne zaman kabul edeceksiniz de "Bu işe bizden başka ilgi gösteren yok." havasından kurtulacaksınız merak ediyorum.
 
GS'nin kulüp olarak borç içinde yüzdüğünden, parasızlığından ben kendimi bildim bileli bahsediliyor. Faruk Süren döneminde de para yoktu ama futbolda zirve yapıldı, diğer dallarda da nispeten başarılıydık. Bence Özhan Canaydın'ın yanlış yaptığı bir şeyler var, sorun parasızlık değil.
 
ya bırak bu ıslerı fenerın lıder seyınımı tartıscaz burda alla alla
 
Bırakın bunları beyler aciz gs yönetimi herkonuda üstün olduğumuz fenerin bizi geçmesi için herşeyi yaptı ...
 
Yok be abi günlük başarılarla bu değerlendirme yapılsaydı Fener her dalda bize geçerdi.Ayrıca bu değerlendirme Canaydın dönemi için doğru olabilir ama günlük sonuçlar bizi hiçbir yere götüremez.Bu arada herkesin görüşünü yazmaya hakkı var.Ne olur yazılara kırıcı üslupla cevap vermeyelim.
 
bu yazi bana oldukca sacma geldi. sanki canaydin sütten çikma ak kasik. parayi pulu geçtim fb baskani aziz yildirim her maç tribünde, peki canaydin nerde? ayrica bu yazi basketboldan çok futbol subesini içeriyor gibi geldi bana. hem fb'nin bizi her konuda geçmesi için daha baya bi firin ekmek yemesi lazim.
 
O salonların hali ne yaa bugun yine gördük pankartlarımızdan başka hiçbir şey yok salonda niye youncular boş salonlara oynuyor niçin kimse destek vermiyor diğer maçlara bakıyorum Atv de yayınlanan salon tıklım tıklım..
 

Üst