Diana Taurasi

Samsuna sırf taurasiyi seyretmek için fener maçına gitmiştim. Bunları neden biz alamıyoruz derken bizde ve bugünkü maçtada mükemmel oynadı. Onu seyretmek gerçekten büyük bir zevk.

En sevindiğim nokta bugünkü sayısı filan hikaye :

* Tüm arkadaşlarını en iyi şekilde kullanmaya çalıştı ,
* Takımı sadece saha içinde değil kenardan da arkadaşlarını yönlendirdi , gaza getirdi muhteşem bir lider olduğunu gösteriyor ,
* Maç sonunda taraftarla iletişimi muhteşem ilk kesz forma isteyen bir taraftara çıkardı formasını verdi . Hani geldiğinde çok çok şüpheliydim ama binlerce kez özür diliyorum hani diğer maç şut yüzdesi berbat olabilir ama şundan eminim tam bir lider ve lazımdı böyle bir isim .

Takıma müthiş uyum sağlamış, Onur'un dediği gibi sayıları dışında bençte ve saha içindeki hırsı en büyük kazanç. Kısa sürede sevdirecektir herkese kendini. Müthiş bir oyuncu olduğunu söylemeye gerek yok zaten.

Yok artık Taurasi diyeceğim ama olmayacak, zaten bunu her zaman yapıyor o yüzden ne diyeceğimi bilemedim. Galatasaray Mp olarak hem voleybolda hem de basketbolda kötü oynadık ama şuan o kısmı düşünmek istemiyorum, yüzümde garip bir gülümsemeyle bir tarafta Calderon'u diğer tarafta da Taurasi'yi sarı-kırmızı içinde izlemiş olmanın keyfini yaşıyorum.

Yabancilarimiz ve yerlilerimiz arasinda derin ucurumun bulundugu iki brans var,Bayan voleybol ve bayan basketbol.Bianco ve Calderonun cabasina en ufak katki saglamayanlar ve Taurasi ve Tina bir haftada sahanin lideri olurken aylarca calisip bir katki vermeyen bench ve yerliler.Umarim bu kadrolara yazik olmaz.

Yabancilarimiz ve yerlilerimiz arasinda derin ucurumun bulundugu iki brans var,Bayan voleybol ve bayan basketbol.Bianco ve Calderonun cabasina en ufak katki saglamayanlar ve Taurasi ve Tina bir haftada sahanin lideri olurken aylarca calisip bir katki vermeyen bench ve yerliler.Umarim bu kadrolara yazik olmaz.
Işıl ın bugün kü katkısını unutmamak lazım.top calmaları ile rakibin düzenini bozdu.Şaziye yine turnike kacırdı ama attıgı kritik üclügü unutmamak gerekir.digerleri ise maalesef yeterli katkıyı veremedi.

bugun ki oyunu cok iyidi ama bizim oyunumuz cumhurbaşlanlıgı kupası için hiç mi hiç ümit vermedi.uzun oyuncu rotasyonumuz kesinlikle yok.hersey tina charlese kalıcak kupa macında.onuda sylvia fowles gibi 40 dk oynatacağız öyle gözüküyor.kesinlikle faul problemine girmemesi lazım.ah be sylvia sadece su mac için gelseydin keşke oynamaya ne olurdu sanki.

diana boyle güzel performans vermesi güzel de umarım boyle bir performansa bida gerek kalmaz
ama helal olsun diana 7/7 üçlük en kritik yerlerde darısı cum baba maçına insallah angel sahadan sileceksin

Nereye kadar Taurasi ile oynayacağız.Ribaundlarda resmen sıfırız.fb nin uzunları biliyosunuz deve gibiler.bu takıma bu kadar ribaund verdiysek kim bilir fb ye kaç tane ribaund veririz.pazar günkü maçtan bu geceki macı izleyince acayip korkmaya başladım.skor yönünde sıkıntı yasamayız ama oyun kurma ve ribaund konularında canım cok sıkılmaya basladı.

Ben böyle performans görmedim.Daha takıma katılalı 3 gün olmuş.Bu nasıl adaptasyon!Bu nasıl liderlik!

Ray Allen'dan benzer bir 3'lük performansı izlemiştim son zamanlarda ki maç sonlarına doğru bozmuştu yüzdesini.Ama 7/7 3'lük atmak nedir abi.Benim diyen adam çıkıp antrenmanda atamaz.Hem de çok kritik noktalarda atılan 3'lükler.Tam rakip yakaladı derken bir 3'lük, bi daha, bi daha, bi daha...

Mest oldum mest!

Biraz haksızlık olacak ama pazar daha iyi performans bekliyorum!!! :p yok yok bu da yeter :D

Hep bizle kal Dee...