Metehan Mısır'da halk
önce Hüsnü Mübarek'i devirdi. Lakin devirenler İhvan kadar organize olmadığı için sonrasını getiremediler. İhvan sistemin içine hemen girdi ve %35 katılımın olduğu bir seçimle Mursi başkan seçildi.
Ardından Hüsnü Mübarek'leşme yönünde yasalar yapmaya çalıştı. Bu sefer de halk ona karşı ayaklandı. Bak hükümet seçilmiş başkan Yanukovic'i halk ayaklanmasıyla deviren Neo Nazi ve avrupacı Ukraynalıların hemen yanına koştu. Neden Mısır'daki gibi "dik" durmadı? Çünkü efendileri öyle istedi.
Ha şu firavun denen zat var ya Sisi darbeden sadece bir kaç ay önce Türk Eximbank'tan 250 milyon dolar kredi aldı. Mit'in süper başkanı Hakan Fidan Mursi'ye hiç bir bilgi veremedi hem de darbeden bir kaç hafta önce görüşmelerine rağmen.
İnsanlar dedi ki bakın barış tamam sorunsuzluk da güzel lakin bu kadar içli dışlı olmayın.
Bugün zalim dediği Esad'la beraber tatil yaptı fenerbahçe'yi stat açılışına Şam'a götürdü.
Bugün hakaret ettikleri Hüsnü Mübarek'e kardeşim dedi sarıldı.
Meclisten tezkere çıkmadan savaş gemisi gönderdiği Libya'nın devrik lideri Kaddafi'den 250 bin dolar ve insan hakları ödülü aldı parayı ne yaptın sorusuna hala cevap yok.
İhvan devriliş şekli ne yazık ki Hüsnü Mübarekleşme yüzünden oldu.
Abi onlar geçmişte kaldı.
Adamlar o zaman iyiydi vatandaşlarini çıkarları için katletmiyorlardi.
Ama ne zaman haksız olmaya başladılar tabiki cevabını verecek Başbakan.
Yahu adamlar Türkiye ne yapacak diye dört gözle bizi izliyorlar.
Başbakan yurt dışına çıktığında özellikle Müslüman ülkelere gittiğinde nasıl güzel tepki alıyor görmüyor musunuz ?
Size kalsa onlara da makarna kömür dağıtıldı.
Berkin için de ölünün arkasında iyi siyaset yapıyorlar. Ölünün arkasında sokaklar yakılıp yıkılmaz. Ölünün arkasından Fatiha'lar Yasin'ler okunur. Berkin Elvan'a tekrar Allah'tan rahmet diliyorum.
Başbakan'ın Berkin'in arkasından Yasin veya Fatiha'lar okumadigini nerden biliyorsunuz. Onu geri getiremeyecek, ahiretine lazım olmayacak şeyi neden yapsin ki Başbakan.
Mısır'da Esma şehit edilirken ayni sebeble hemde. Yani gerçekten ekmeğe giderken. Evinin yanında ki bakkaldan hemde. Onun arkasından iyi oldu diyenler, bakire miydi acaba alcakligina düşenler şimdi bir anda insancıl oldu Berkin için. Halbuki amacı reklam. Berkin'i düşündüğü yok. Adamin amacı başka. Adamın amacı yakip yıkmak. Adamin amaci sandıkta goturemeyecegi adami sokak olaylariyla götürmek. Millet gözünü açtı efendi. Gözünü açtı! !
Burası da Ukrayna olur hayaline kapilanlar daha çok beklerler. Ne bu millet Ukrayna'li ne de Başbakan Ukrayna Başkanı.
Bora Ağabey. Ben burada kimseye birşey demiyorum. Benim dediklerim bu partiyi yikacagiz ! Başbakani koltuğundan indirecegiz diyenlereydi. Eğer bir şey diyecekseniz önce onlara deyin. Onlar daha insancil sözler soylesinler . Devrim onlara mi kalmış. Neyin devrimini yapıyorlar. O kadar kolay mi devrim yapmak. Burasi ne Ukrayna ne de Mısır. Üzerine alınan varsa da bu mesajımı tabiki üzerine alınabilir.
Berkin'in ölmesi de büyük oyun.
Adamın fişini neden seçimlerden önce çekiyorlar.
Niye bugün.
Zafer inşAllah bizim olacak...