Divan Kurulu'muz Olağanüstü Toplantı Kararı Aldı!

Değerli Üyemiz;

Kulüp Divanı 25 Kasım 2009 Çarşamba günü, saat 16.00?da Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'nda Olağanüstü toplanacaktır.

Sayın üyelerimizin teşriflerini rica eder, iyi ve sağlıklı günler dilerim.

Toplantı ?Kapalı oturum? olarak gerçekleştirilecektir.

Saygılarımızla,


İrfan Aktar
Galatasaray Spor Kulübü
Kulüp Divanı Başkanı
 
İRFAN AKTAR: (Divan başkanı): "Eski başkanlarla görüşüyorum. Olağanüstü Güven Toplantısı yapmayı planlıyoruz. Tabi ki çok üzgünüz. Yönetime bir takım tavsiyelerimiz olacak. Bu konuda kulağımızın üstüne yatıp uyuyamayız. Elbette sorumlular cezalandırılmalı
 
Bence sözün bittiği noktadayız...

Haksızlık da olsa... yönetim tümüyle değişmeden bu iş temzilenmeyecek gibi...

Vay bre... sen neymişsin be Cemal!
 
Tolga Kaplan' Alıntı:
[quote="Mithat Duran":1njoqst0]Malesef Adnan başkanı bir dahaki şeçimlerden sonra başkan olarak göremeyeceğiz.

Bu secimler mi bundan sonraki mi ?[/quote:1njoqst0]


Mart ayından sonra yani ilk seçimler Tolga'cım
 
Mithat Duran' Alıntı:
Malesef Adnan başkanı bir dahaki şeçimlerden sonra başkan olarak göremeyeceğiz.


BEnde aynı şekilde düşünüyorum:( ki bunu istemiyor olsam da görünen o. başkan bir kez daha arkasından vuruldu.(bunda onunda suçu var gerçi).
 
Ben kendimce çarşamba günü olağanüstü seçimli genel kurul toplantısı kararı alınabileceğini düşünüyorum...Çünkü burda sorun dışardakiler ne der değilde,içerdekiler sorununa dönmüştür...Adnan Polat güven tazelemek isteyebilir,veya çekilebilir...Çünkü dışardakiler ne konuşuyordan çok vijdan ve güven meselesine dönmüştür bu olay...Ayrıca Divan'dan bir akıl birliği çıkacağınıda düşünmüyorum,bazı isimler topu tüfeği çekip yönetime saldıracaklardır...
 
Çok sarsıntılı bir divan toplantısı olucak. Yalnız adam akıllı bir başkan yakalamışken böyle harcamakta hiç hoş olmaz. İnsallah Adnan Polat ı bezdirecek bir toplantı olmaz. Belki evet onunda suçu olabilir ama şunu biliyoruz ki klubumuzun şu an ki vizyonunun ve hedeflerının bu kadar iyi olmasının tek kaynağı başkan Adnan Polat'tır. Bır taraftar olarak butun yönetimi suçlamak haksızlık olur. Daha önceki Yönetimlerle basketbol şubesının ne durumda olduğu su an ne durumda olduğu çok açıktır. Ayrıca tüm branşlarda ve mali yönetimlerde ki başarı unutulamaz. Bazı hatalar bazı sorunlar olmuş olabilir. Ancak bunun sorumlusu olarak Adnan Polat gösterilmemeli.
 
Liseli Koray Mincinozlu ve Liseli Okan Çevik'in yaptığı bu hatanın bedelini başkan ödemez, ödememesi gerekir eğer orada oy verenler vicdan sahibi ise.

Sırf Liseli oldukları için bu göreve getirttirilen insanların Galatasaray markasına verdiği zarara bakarmısınız bence Koray hocanında Okan hocanın da kongre üyeliği bu divanda derhal düşürülmeli, hatta onları bu kulübe kim sokmuşsa aynı şekilde kuluple bütün bağları koparılmalı. Ha Adnan Polat'dan bir an önce kurtulmak için durum kollayan liselilerin kahramanları bile olmuşlardır belkide Galatasaraya bu denli zarar verenler.
 
Adnan Polat gitsin tabi.Bize öyle adamlar lazım değil.Canaydın gibi,Turgay Kıran Gibi,Nazım Durak gibi,Bülen Tulun gibi,adamlar lazım.

Adnan Polat'ı indireni birgün birileride çok kötü indirir.Öyle akbaba gibi kenarda bekleyip hemen kötü bir olayda piysaya çıkmasınlar.Herkez ayağını denk alsın,sapla samanı karıştırmasın.
 

Üst