Sanırım Guardiola da kendisini çaycı olarak tutuyordu.60 yaşına yaklaşınca yerine baska bir çaycı aldı her halde,araştırmak gerek.
Görev zamanı | Maçlar | G | B | M | Oynatılan oyuncular | ø-Goller | MBP | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | Galatasaray Teknik Direktör | 21/22 (14 Oca 2022) | muhtemel 30 Haz 2023 | 115 gün | 18 | 6 | 4 | 8 | 30 | 1.33 : 1.56 | 1.22 |
Bir insana çaycı diye hakaret ettiğini sanan adamlara laf anlatmak yerine duvara falan konuşmayı tercih ederim belki dile gelir.
2 ay once falan yazmistim burada Nuri Sahin’i istedigimi.Yerli Nagelsmann..Taktik bilgisinden suphem yok futbolun hamurundan geliyor adam.Bunun yaninda ozellikle icerideki ve disaridaki oyuncularla,teknik direktorlerle iletisimi essiz ulke icinde.Ulkemizdeki su an hocalik yapan genc teknik adamlar arasinda Avrupa’da ust duzey hocalik yapabilecek tek isim Nuri Sahin.
Bize böyle bir hoca lazım.
Sevinci böyle yaşayan, oyuncularına güven veren bir hoca...
Ayak tenisi,yetersiz antremanlar,roportaj ustune roportaj ve gerekli olan kondisyoner ve yardimci antrenorler demek baska, cayci demek baska. Farkli anlam tasiyan 2 soylem. Biri yapilan ise karsi elestri digeri yapilan meslege. Ayak tenisi oynamasinlar bir zahmet cumlesini uyarmanin mantigi yok.Çaycı (ben de kullandım Bir arkadaşın Fatih Terim hakkındaki üslubuna kızıp) diyenleri uyaralım tabii ki. Ancak ayak tenisi, pozlar muhabbetler, top kapma çalışması diyenleri, taktik teknik bilmiyo gaz veriyo diyenleri de uyaralım bir zahmet. Kişisel nefret için 8 şampiyonluk + UEFA kupası kazanan efsanemize bu lafları edenler için de aynı duyarı gösterelim ki samimi olalım... Çaycı uyarıları görüyorum ancak ayak tenisi uyarıları göremiyorum entrylerin büyük çoğunluğunda.
Gayet de kulübün efsanesini aşağılayan bir söylem sizin ki de. Sizin Fatih Terim'in antrenman metodlarına laf söyleyebilmeniz için teknik ekipte olmanız (verileri elde etme yorumlama açısından) hem de bütün antrenmanları yerinde takip etmeniz lazım. Bu arada sezon başı kampında ayak tenisi oynayarak sadece 2 arka adale sakatlığı yaşayan oyuncularımızı ( Marcao ve Boey sakatlık yaşayanlar ) tebrik ediyorum. Bütün sezon iyi korumuşlar kendileriniAyak tenisi,yetersiz antremanlar,roportaj ustune roportaj ve gerekli olan kondisyoner ve yardimci antrenorler demek baska, cayci demek baska. Farkli anlam tasiyan 2 soylem. Biri yapilan ise karsi elestri digeri yapilan meslege. Ayak tenisi oynamasinlar bir zahmet cumlesini uyarmanin mantigi yok.