Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Acilen gonderilmesi gerekiyor. Kendi agzi ile seneye futbolu birakicam diyen kisiden en fazla Mata veya Arda Turan performansi beklemek mumkun. Asla ilk 11 oyuncusu olamaz..Araplara dua edelim de, kendisini alsinlar...
Kazansaydık en büyük pay sahibiydi Kerem'le. Al da at pası verdi golde. Çok iyi oyuncular izledim ama henüz top gelmeden 0.5 saniyede topa vurup adrese teslim asist yapan bir oyuncu hatırlamıyorum dünya futbolunda. Sen daha top gelirken TV başında bile seçenek göremezken; bu adam hiç beklemeden acayip bir yere topu hızlıca vuruyor. Bir bakıyorsun o top birinin tam kafasına ya da ayağına oturmuş ve asistten ağlara gitmiş. Çok acayip bir adam.
Dün yine acaip top oynadı. Zekası ile oynayıp diğer 21 oyuncudan çok daha farklı olduğunu açıkça gösteriyor.
İlk golü atan, 2.golde penaltı yaptıran, 3.golde ise faulü alan isim olarak 3 golde de payı vardı.
Gerçekten onu çok arayacağız.
Kendisinden tek ricam duran topları artık Sara'ya bırakıp çok az kullansın. Onun dışında iyi ki varsın Mertens
Golleriyle, asistleriyle, oyunı aklıyla, klasıyla büyük iz bıraktı hepimizde. İyi ki kendisini GS formasıyla izlemişiz. İyi ki kesişmiş yollarımız. Şampiyonluk kutlamasında eşinin gözyaşları aramızda nasıl bir bağ olduğunu anlatmaya yetti zaten. Her hareketi ayrı bir sevimli Ciro’yu kendi oğlumuz gibi sevdik, benimsedik. Umarım ileride yollarımız tekrar kesişir Mertens ailesi ile.
Hâlâ 60'dan sonra takımın çehresini değiştirebileceğini görüyoruz maçlarda. Oyun aklı ve tekniği birinci kalite. Zaten oynarken neden bir anda kesik yedi anlamadım. Eğer yaş dolayısıyla oynayamıyor desek, birkaç ay öncesine kadar deparlarla savunma yapan bir adamdı.
Galatasaray'ın 3 yıllık hegemonyasını başlatan başkahramanlardan biri. Allah kendisinden razı olsun.