Dursun Özbek

Siyasi bir açıklama yapmış çok takılmaya gerek yok. Yarın eko gider aynısını onun için de söyler. Galatasaray'ın hayrına olan bu sanırım.
Hükümete yakın, yalaka dediğimiz M.Cengiz, 2019'da İmamoğlu'na sahip çıkan tek başkandı. Diğer kulüplerin başkanları korkusundan İmamoğlu'na gelme derken Cengiz stada çağırıp sahip çıkmıştı İmamoğlu'na. hatta genel kurulda bile alkışladılar, Cengiz'den ölümüne nefret eden liseli üyeler Cengiz'i alkışladı. ha sonra ne oldu, Binali için de yorum yaptı Cengiz, İmamoğlu da Binali de bizimdir dedi. Çok siyasi bir açıklama yaptı ve geçti. Sürecin sonunda biz şampiyon olduk.

Ha reel fikrimi sorarsanız ağız dolusu küfür çıkabilir entrylerimden. sadece çok talihsiz bir açıklama diyip geçiyorum.
 
Makama saygısızlık etmek istemem, kendisini de aslında severim ama maalesef başkan nerede ne konuşacağını bilmiyor. Bunun geçmişte de çok örneği var. Bir çok defa bizi diğer takım taraftarlarının diline düşürdüğü beyanları var. Zaten Ali Koç ta bu zaafını bildiği için alakasız bir şekilde kendisini sürekli olarak ekran karşısına düello ya davet ediyor.Ayrıca bu son demecinden sonra Mayıs ayında tekrar başkan seçilmesinin pek de ihtimali kalmadı. Bundan sonraki tek çözümün Erden Timur’un mayıs ayında başkanlığa adaylığını koyması olarak görüyorum.
 
bizim ülkemizdeki kadar firildak siyaset baska bir ülkede yok.
bügün chpli olan yarin akpli
akpli olan yarin chpli oluyor

Zaten birisi söylemisti ülkede muhalefet diye bir sey yok varsada yüzde 10u gecmez diye.
 
Tam bir şark kurnazı. Aklınca bu açıklamasıyla, Futbol Federasyonunun (ve dolayısıyla hakemleri) şampiyonluk yarışında Galatasaray'ın önünü açacağını düşünüyor. Ama ne Federasyon ne kendisi Mayıs ayının ötesini göremeyecek. Ayrıca Galatasaray'ın menfaatini düşünen herhangi bir şekilde AKP'ye yanlayacak bir açıklama yapmaz. En fazla tarafsız bir açıklama yapar ve ziyareti atlatır.
 
Son düzenleme:
Şu haberciliğin rezilliğine bak. Dursun Özbek'ten 1 cümle, kalanların ise söylemlerinin tamamı.
Dursun'a Murat'a böyle dedi diye kızıyorsak bu muhalif hesaplara da kızacağız. Malum partili Galatasaraylıları rencide ediyorsak bu hesaplara ve sol temalı yayınlara prim veren Galatasaraylıları da rencide edeceğiz. ben bu heriflerin adamına da oy vermeyeceğim iktidarın adamına da oy vermeyeceğim. gitsinler alsınlar fenerliden oylarını, dursun'un yaptığı açıklamaya sadece bu yönden kızarım ben. kimseye destek verme, başarılar dile geç. İki aday da Galatasaraylıların desteğini hak etmiyor çünkü. Rezil herifler.
 
Deprem zamanınında iyi bir işbirliği yaptık diyor ,şahsi fikrim diyor,zaten İmamoğlu da gelir ona da benzer şeyler söyler. Sonuçta bu ülkede yaşıyoruz ne kadar yalaka ne kadar yüzsüzsün o kadar makbulsün.Fazlasini beklemeyin.
 
Ali Koç'un sözleri normal. Neticede Ekrem İmamoğlu Trabzonspor'da yöneticilik yapmış biri ve Fenerbahçe ile yıldızı pek barışmıyor. Bence Ali Koç da üzerindeki şampiyonluk baskısı sebebiyle kendini rotada tutamıyor. Muhalif görünüyor ama iktidara en yakın grupta olduklarını düşünüyorum. Ola ki son haftalarda şampiyon olamayacakları belli olursa hemen bu tip argumanlara sarılırlar. Dursun Özbek ise politik doğruculuk yapmaya çalışırken biraz kaçırmış. Ne yazık ki bizim kulüpte iyi bir hatip yok.
 
Başkanım öyle bir konuştu ki hala şokunu atlatamadı şikeci güruh; hep diyorum milli güvenlik problemi bu camia ve donelerim mevcut, düşman kuvvetleriyle oynadıkları dostluk maçı mı dersiniz, golleri atan kişinin Kurtuluş Savaşından kaçmak için aldığı sahte çürük raporu mu dersiniz, Ulu Öndere suikasttan idam edilen başkanları mı dersiniz, Ulu Önderin cenazesine katılmamaları mı dersiniz, şike-ırkçılık-iftira-yalan...
Lanetli camiaya anladıkları dilden cevap vermeye devam etmeli BAŞKANIMIZ; arkasında değil yanındayız.
 
Yüzsüzler başkanı mahkemeye vermiş.Ulkenin karakteri değişti ne kadar yüzsüz o kadar makbul.Yap şikeyi sonra siyaset oyun oynanırken kural değiştirip seni kurtarsın sonra feto ayağına mağduru oyna,başarısızlığa kılıf ara.Su ikiyüzlülük mide bulandırıcı.Baskan umarım lanet olsun deyip boşlamaz .
 
Dekor gibi kendisi. İktidar ve güç kavramlarını o kadar yansıtmıyor, o kadar başkan gibi durmuyor ki Fenerbahçe kongresinde dahi haliyle İnan Kıraç tartışma konusu oluyor kürsüde.
 

Üst