Başkan olduğu sürece Basketbol Takımımız asla şampiyonluğa oynayamayacak ve asla gün yüzü göremeyecek. Bu nedenle geçen ay ki seçimlerde değişim istedim. Bu basketbol düşmanlığını ve vurdumduymazlığı 2 yıl daha çekmek çok acı.
Çünkü bütün başkanlar döneminde şampiyonluğa oynuyorduk.Başkan olduğu sürece Basketbol Takımımız asla şampiyonluğa oynayamayacak ve asla gün yüzü göremeyecek. Bu nedenle geçen ay ki seçimlerde değişim istedim. Bu basketbol düşmanlığını ve vurdumduymazlığı 2 yıl daha çekmek çok acı.
Mehmet Cansun döneminde tbf play out getirmese küme düşüyorduk.Başkan olduğu sürece Basketbol Takımımız asla şampiyonluğa oynayamayacak ve asla gün yüzü göremeyecek. Bu nedenle geçen ay ki seçimlerde değişim istedim. Bu basketbol düşmanlığını ve vurdumduymazlığı 2 yıl daha çekmek çok acı.
Doğru ben görev sürelerini karıştırmışım. Ayrıca Faruk Süren döneminde kadın basketbol takımımız küme düşmüştü efsane başkan deniliyor birde.Özhan Canaydın dönemi, 2004-2005 sezonuydu.
Doğru ben görev sürelerini karıştırmışım. Ayrıca Faruk Süren döneminde kadın basketbol takımımız küme düşmüştü efsane başkan deniliyor birde.
Dostum hafızan iyiymiş senin benim iyice karışmış.O da Özhan Canaydın döneminde oldu. Yüzüncü yılımızda küme düşmüştük. Faruk Süren döneminde 5 senede 3 şampiyonluğumuz var diye hatırlıyorum.
İhtiyarlık diyelimMurat Bey, Faruk Süren'in kadın basketboldaki başarılarını alt alta yazsak kitabe; yazıt çıkar. Kibarca, el insaf diyorum bu karışıklık noktasında.
Haşa Murat Bey, yaza geçiş Akdeniz insanına rehavet olarak geri döner. Akdeniz'in tamamında böyledir.İhtiyarlık diyelim
Örnek doğru olmaz rekabetin olmadığı oyuncu ücretlerinin kuş kadar olduğu yıllarda kolaydı ambargo koymak.Murat Bey, Faruk Süren'in kadın basketboldaki başarılarını alt alta yazsak kitabe; yazıt çıkar. Kibarca, el insaf diyorum bu karışıklık noktasında.
Senin beğendiğin bir şey var mı haytta?Örnek doğru olmaz rekabetin olmadığı oyuncu ücretlerinin kuş kadar olduğu yıllarda kolaydı ambargo koymak.
Fenerbahçe kuş kadar ücreti de mi veremediğinden tek sezondaki iki derbide toplam 99 sayı fark yemiş, 25 derbi üst üste kaybetmiş?Örnek doğru olmaz rekabetin olmadığı oyuncu ücretlerinin kuş kadar olduğu yıllarda kolaydı ambargo koymak.
Verememekle ne alaka eskiden fenerbahçe her branşta kasayim para harcayıp en iyi kadroyu yapayim diye bir motivasyonu yoktu yaşın büyük siz de hatırlasiniz.Fenerbahçe kuş kadar ücreti de mi veremediğinden tek sezondaki iki derbide toplam 99 sayı fark yemiş, 25 derbi üst üste kaybetmiş?
İyi kulüp kapanmamış, mazallah Erdoğdu Mutlu'yla da tanışamazdık.