Dursun Özbek

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek: "Stadın yanında 10-15 bin kişilik bir kapalı basketbol salonu projemiz var. İçinde ticari üniteler de olacak. Bir imar planı hazırladık ve sadece ufak bir bölümde bir işgalci var, tahliyesinin kısa sürede yapılması bekleniyor. O vadinin artık 'Aslantepe Vadisi' olarak anılmasını sağlayacak bir proje yapacağız."
 
Bütün başkanlardan temennim her branşta o branşı bilen iletişim yönetim becerisi olan samimi Galatasaraylı yöneticileri atamasıdır. Normalde yönetimlerden bağımsız her branşta bir sportif direktör benzeri biri olmalı.
 
Şu hayatta Galatasaray'la ilgili isteyebileceğim en son şey Dursun Özbek'in yeniden başkan olmasıydı,oldu ve bir dönem daha seçildi,ne kadar sinir olduğumu anlatamam.Seçenleri tebrik ediyorum,sorumluluk onların,seçmeseydiniz başkan olmazdı,karşısına güçlü aday çıkarsaydınız seçimi kaybederdi,bu yüzden bundan sonra hiç eleştirmesinler.
 
Fenerbahçe kuş kadar ücreti de mi veremediğinden tek sezondaki iki derbide toplam 99 sayı fark yemiş, 25 derbi üst üste kaybetmiş? :)

İyi kulüp kapanmamış, mazallah Erdoğdu Mutlu'yla da tanışamazdık.
Verememekle ne alaka eskiden fenerbahçe her branşta kasayim para harcayıp en iyi kadroyu yapayim diye bir motivasyonu yoktu yaşın büyük siz de hatırlasiniz.
Erkek baskette misal Bayülken fenerbahçeli iş adamları derneği 92 de el attı faruk kulenovic levent harun hüsnü mcrea miller takımını kurdu bir anda. Önün öncesi bizim gibi yıllık ortalama kadroları vardı.
Kadın ve engelli baskette biz kupaları aldıktan sonra biz de girelim dediler. 90larda Kadın baskette rekabet ve bütçeler bugünle kiyaslanamaz

Abdullah Polat aynı cevap sana da geçerli. Begenmekle ilgisi yok anlaşılmamis 90 lari hatirlayacak yastaysan bilirsin zaten.

Galatasaray Kadın basketbol için aman aman bir yatırım organizasyon yapmadan başarılı olabildi şimdi şartlar farklı diyorum. Anlaşılması lazımdı halbuki.
 

Üst