Dursun Özbek

Yallah!

Hep bugünü bekledim. :D

Bayağı iyi güven tazeledi yalnız. Kendisinin bundan sonraki yaşamı umrumuzda değil. Galatasaray'dan uzak dursun kâfi.
 
Daha önce yazmıştım ava giderken avlanabilir diye. Öyle de oldu. 4-5 saattir durup durup gülüyorum kendi kendime. Sonucu böyle olunca, seçim karar verildiği günden bugüne kadar komedi filmi gibi gelişmiş oldu. Dursun Özbek'in seçilmemesinin güzelliği bir yana, en önemli nokta, seçim tarihlerinin kendine avantaj teşkil edecek şekilde değiştirilmesine , bundan sonraki dönemlerde mani olunmuş oldu.
 
Dursun Özbek, Kulüpler Birliği Başkanlığı'nın da düşmesiyle birlikte girdiği 1 seçimde 2 başkanlık birden kaybetti :) Adam resmen bir gece de tarihe geçti..Ama sağ olsun bizi Mayısa kadar bekletmedi, kırmadı ve baskın seçim yaparak bizi kendinden kurtardı :) Bu sebepten ötürü kendisine teşekkür ediyorum ve hala gülüyorum :)
 
Biz Mayıs'ta bekliyorduk Ocak'ta oldu.Hayat sürprizlerle dolu.Galatasaray basketbol takımlarının durumu ortada,bu seçim o kadar iyi bir cevap oldu ki .. Güle Güle büyük başkan
 
Sneijder gibi taraftarın çok sevdiği, bize sayısız sevinçler yaşatmış, gelmiş geçmiş en iyi oyuncularımızdan birini de tüm tepkilere rağmen "kovar gibi" göndermenin bedelini de ödedin böylelikle. Beter ol!
 
Dursun Özbek, Galatasaray'ın mayısta şampiyonluğu kaybedeceğini ön görüp, 20 ocakta baskın seçimle 3.5 sene daha başkan olmayı istedi. Bir Galatasaraylı, bir Galatasaray aşığı hele hele Galatasaray başkanı, takımı ligin iddialı takımlarından biri iken bu hainliği yapmaz. Sonunda kendi kazdığı kuyuya düştü ve Galatasaray tarihine leke olarak kaldı.

Özhan Canaydın ve Adnan Polat'ı başarısız başkanlar olarak görüyorum. Fakat ilk defa bir Galatasaray başkanından, utanıyordum. Gitti ve Galatasaray KURTULDU!
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu adamın 32 ay Galatasaray'da başkanlık yapması, ancak Türkiye'de görülebilecek bir durumdur. Neyse ki sonunda bitti. :)


[video=youtube;3oFa2F4OYgo]https://www.youtube.com/watch?v=3oFa2F4OYgo[/video]
 
Sen ve seninle birlikte kim çalıştıysa mümkünse bundan sonra bu kulübün kapısından içeri girmesin. Güle güle 36. başkan.
 
GS tarihine kara bir leke olarak ismi geçti. İlerleyen dönemlerde yaptıkları anlaşıldıkça ismi sık sık anılacaktır kötü bir şekilde.
 
Bu adam 3 senedir takımın başındaydı ama oyuncuların maaşları 4 ay öncesinden ödeniyor, daha önceki yönetimde yanlış hatırlamıyorsam 1 veya 2 ay önceden ödeniyordu. Peki 2 aylık ekstra bir gecikme nasıl yaşandı? Florya ve Riva arazileri satılmasına rağmen neden Ndiaye'nin satılması bir kurtuluş olarak görülüyor? Bir oyuncudan gelen paraya bu kadar mı muhtaç olduk? Gönderilmesi onun suçlarını örtmez, örtmemeli de. Suçlarının peşine gitmeliyiz. Yargılamalıyız. Görevi kötüye kullanma diye bir suç var. Yeni yönetim umarım kulübü karıştırır gereği yok diye düşünmez. Aksine bu Galatasaray düşmanı ve hırsızın peşine gitmeli, dava açmalıyız. Bu adam Galatasaray tarihinin en kötü başkanı. Ben Özhan Canaydın'ı kimse geçemez diyordum ama geçen çıktı...
 
Kadın basketbol takımının maaşları 9 ay geriden ödeniyormuş biz de merak ediyoruz bu takım niye oynamıyor diye. Allah evine ateşler salsın hain, pislik adam. İnşallah çaldığın paralar ailenden, yuvandan çıkar. Bu kadar ağır konuşuyorum. Galatasaray'ın parasını 1 kuruş bile çalan kim varsa iki yakası bir araya gelmesin.
 
UEFA'ya verdiği vaatler tutmadığı için bu sezon sonunda transfer yasağı yeme ihtimalimiz çok fazlaymış. Barcelona, Atletico bile transfer yasağı alırken bizim bu durumda yasak almamız çok daha fazla. Bugün ayrıca erkek basketbol takımının 4 aydır maaşları ödenmediği için serbest kaldığı haberi de geldi. Gün geçmiyor ki dursun özbeğin bir tane rezilliği olmasın. Bu adam 2 sene önce bileklik çıkardı bu bilekliklerle düzlüğe çıkacağız diye UEFA'ya sunum yaptı o gün göndermeliydik biz bu meymenetsizi.
 
Bu kadar başarısız ve vizyonsuz birisinin Galatasaray gibi bir kulüp de 3 yıla yakın başkanlık yapmış olması büyük bir kepazeliktir...
 
Bunu niye hala konuşturuyorlar şimdi. Başkan’dan mikrofonu aldıktan sonraki 1 dakikada bile içine etti bütün gidişatın. Bir insanın hiç mi bişey anlaşılmaz söylediklerinden ..


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
"Yetkililer, geçmiş dönemde elektrik faturaları ödenmediğinden, elektriği kesmek için Florya'ya geldi. Yeni yönetim, 55.000 TL'lik borcu ödedi. Ayrıca, yine geçmiş dönemden kalan TT Stadyumu doğalgaz borcu da ödendi."

Nasıl bir enkaz alındığına dair başka bir örnek!! Gerçekten sorunlarımız çok..Sadece iş bir şube ile bitmiyor maalesef..Başka bir konuda Doruk arkadaşımız sadece erkek basketbolundaki sorunları 6-7 madde ile yazmış..Bu sadece erkek basketbol takımın sorunları gerisini siz düşünün..Menajerlere bile 4-5 milyon euro borcumuz var..Şimdiki yönetime ve Mayıs ayındaki gelecek yönetime Allah sabır versin..
 
Dün demiş ki "UEFA'nın en dikkat ettiği şeylerden biri futbolculara ödenmemiş borcun kalmamış olması."

Adama sormazlar mı ulan sen ne halt yemeye oyuncuların borcunu ödemedin? Pardon adam demişim.
 

Üst