Dylan Ennis

Ennis takım ile birlikte hareket ettiğinde çok faydalı bir oyuncu. Cesur ve kararlı oluşuna bayılıyorum. Çok zorladığı, takıma zarar verdiği maçlar da oldu ama görünen o ki organizasyon ve iletişim içerisinde oynadığı zaman verdiği katkı büyük oluyor. Böyle devam etmesi dileğiyle.
 
Dylan Ennis hakkında geçen hafta buraya yok omuzları iyi ama potaya gidemiyor, üçlük atamıyor, asist yapamıyor, bilmem neler neler söyleyip en dipten eleştiren bir arkadaş vardı. İsmini de unuttum.

Niye yorumu kaldırıyorsun ? Madem bir yorum yaptın iyi veya kötü, arkasında duracaksın. Tek maç veya 2 maç kötü oynadı diye yerin dibine vurup sonra yorumu kaldırmak çok komik doğrusu.

Yeri gelince ben de eleştiriyorum oyuncuları, ama hepsi de duruyor.
 
Ben yazdım birkaç kere yanlış başlığa bakıyorsun maç başlıklarındadıŕ.
Hazırlık maçları dahil oynadığı bütün maçları gözönüne alarak yazıyorum bir de tabi mac başlığı adı üstünde o maçtaki performansı hakkında yazmışımdır.
Sene başı şut yüzdesi düşüktü şimdi daha iyi ama halen bence şutu istikrarlı bir sg değil sıralama yaparsam McGee ve Bost 'tan sonra 3.sırada gelir. Günündeyse iyi şutör değilse kötü atabiliyor. Oyuncunun çoğu özelliğinin tavan taban aralığı açık yani. İstikrar sorunu var istatistik anlamında demiyorum.
İlk başta istatistikleri atletizmi geniş üst vücudu agresif tarzı dikkat çekse de toplamda ve ayrıntıya indiğinde göründüğü kadar verimli olmadığı anlaşılıyor, olsa zaten üst segment takımlarda olurdu misal G.Canaria opsiyonu varken sözleşmesinden çıktı. İniş çıkışları bir yana ikinci oyuncu kurucu gibi oynama becerisi var ama oynayabilecek karar mekanizması yok. Bost olmadığında baskı ya da iklili sıkıştırma yediğimiz anlarda Ennis'in de rahat top getiremedigini gördük. Bir sürü sg de yok bu beceri, Canaan'da da yoktu.
Kendi adıma önemsediğim penetrelere güçlü başlıyor ama sonuca bağlama oranı, sıradan penetre edebilen bir oyuncu kadardı. Çoğu zaman bozdular drivelerını. Rakip iyidir izin vermez arkada alan bırakmamıştir kaleci vardır vs. bazısı olmayacağını anlayınca driblingi fazla zorlamadan pasa döner ki zor bir beceridir. Naumoski çok yapardı. Bunu pek yapamıyordu. Telekom maçında ilk kez penetreyi kesip boştaki adama verdi sevindiriciydi.

Kötü ya da iyi oyun farketmez o gün ne gördüysem onu yazarım. Hiçbir oyuncu 4/4 değil 250-300 bine bilinen bir oyuncuya niye eksikliklerin var denilmez. Sezon sonu ve oyuncu hakkındaki genel görüşü oyuncunun istikrarlı yapabildikleri ve takımdaki rolüne göre yapardım bana kalsa.
 
Son düzenleme:
Her ne kadar içten oynasa da uzun süreler top teslim edilebilecek birisi değil. Fantastik şut tercihleri deniyor, olmayacak zorlamalar yapıyor. Her maç yönlendirmeye olmuyorsa kısıtlanmaya ihtiyacı var.
 
İyi niyetli ama akılsız atlet ama atletizmi işe yaramayan pg oynayamayan gününde olduğu zamanlar hariç sg için kötü şutör, penetre edip top çıkaramayan basit hataya müsait, kağıt üzerinde istatistikleri atlet vücudu agresif hareketleri göz boyayan küçük takım oyuncusundan öteye gidemeyecek ortalama bir oyuncu.
 
İyi de dengesiz drivelari sıkıntı pg oynayamamasi zor oyuncu kalsa dert kombini zor tek çare kaliteli yerli guard ve sg alabilirsek tutulabilir hale gelir.
 

Üst