ECW | Canik Belediyespor 75-90 Galatasaray

Bence bu sene işimizi gücümüzü bırakıp bu takıma destek olmamiz lazim..ne futbol takimı,ne erkek basketbol takımı,ne bayan voleybol takimi böyle mücadele edebiliyor..belki biraz erkek voleybol ediyordur ...nasil bir mücadeledir ya...Hepsine helal olsun...

Son 2 üçlük hariç müthiş savunma yaptık 2.periyot.
Oynadıkları oyundan büyük zevk alan bir takım var sahada.
Jefferson,Papova,Anderson ve Vitola çok karakterli yabancı oyuncular.
Cansu'ya helal olsun İvankovic ile resmen savaşıyor.
Deniz'in 9'da 1 2 sayılığı hariç her şey çok güzel.
Hoca Deniz'e dur demeli.
Müthiş seyir zevki alıyorum...

Çok iyiyiz sadece bu maç hücumda bazı oyuncularımız ritm tutturamadı. Kadın basketi pek bilmem ama Deniz Çolakoğlu yerine daha iyi bir Türk bulamaz mıyız? Bir de umarım takıma sisteme uyumlu bir uzun bulunur ama o zamanda Ynonne'den çıkılması gerekiyor bu da kısa rotasyonumuz için kötü olur yani 3-4-5 oynayabilen biri lazım oraya yani böyle bir oyuncu umarım buluruz.

Spiker arkadaslar baya heyecanlı gözüküyor :) İlk yari boyunca tribünlerde kadraja giren kilolu bir ablada gözden kaçmadı . Abla bir otur yahu :)
Ayrica önemli bir nokta ; Ön alan baskımızın sadece ipekci'ye has olmaması çok önemli bir detay . Bu düzeni oturttugumuzda deplasmanlarda rakiplere kan kusturacagiz.
Bu yıl izlemesi keyifli , savaşan bir iskelet oturttuk . Jefferson , ışıl , pınar , cansu ve popova iskeletini umarım gelecek yıl dagıtmayız . Dişi periler bu yıl dişi piranalar lakabını çokdan hak etti.

not : Deniz colakoglu ne yapıyorsun ?

Bu kadın şubesi o kadar kötü, ilgisiz yönetimlere karşı o kadar güzel koçlar ve o kadar güzel takım oluyor ki ne kadar gurur duysak az.Dişi piranalar demişti bir arkadaş mersin maçında.Bu sene takımın tanımı bu bence.Öyle saldırgan,ısıran bir basketbol oynuyoruz ki neredeyse 1,5 kat boy farkı oluyor beşler arasında ama reboundlarda hep biz üstün oluyoruz.

Made in Maljkovic.

Bu kadroya 1 yerli 1 yabancı uzun transferi elzem . Bütün branşlar dahil açık ara en iyi mücadele eden , forma için sahada kavga eden başka bir takımımız yok bu sene !
Ödüllendir şu takımı yönetim ! Bu takıma yazık etme !

Takım çok güzel nazar değmesin. Yalnız Eurocup fikstürü rezillik. 2,3 ve 4.haftalarda deplasmandayız ben böyle saçma bir şey görmedim.

ilk yarı skor dağılımımız: jefferson 13, papova 11, pınar 8, anderson 6, deniz 5, cansu 2, vitola 2.

Işıl henüz devreye girmedi :)