ECW | Canik Belediyespor 75-90 Galatasaray

Yönetim bu takıma 2 transfer yapmak zorunda..Benim bakacak yüzüm olmaz hocaya yönetim nasıl bakabiliyor!! Bu takım her şeyi hak ediyor..Gerekirse erkek basketbol takımından 1-2 kişi gönderin(zaten sezon bitti) bu takım için kaynak çıksın!!

Jefferson erkek takımına koy oynasın hucumda savunmada bu kadar enerji valla helal olsun yine iyi mücadele ettiik. Anderson biraz toparlanması lazım saha içi toplam kullandığımız top sayısı 89 :) heralde bayan basketbolunda rekordur ama çok yüzdesiz attık o yüzden maç kopmadı yine çok rahat skor ürettik bu kadar şut kaçırcağımız maç bir daha az gelir heralde. Pota altına yabancı takviyesi olmuyorsa en azından Melisa can filan yoklasak idare ederiz orayı. 28 hucum ribaundı aldık onlar savunmada 28 ribaund almışlar. Yazın sponsor çalışmaları devam ediyor denildi hala sponsor bulamadılar bu kadar şubeye köstek olan bir klüp az görülür. İlerliyen dönemde Anderson vites arttırmazsa oraya 3-4 oynıyabilen kıta dışı alabilsek takım baya güç kazanır ve bırakmadıysa Melisa can rotasyonda fayda sağlar.

Maljkovic Hanım umarım çok uzun yıllar bizle kalır. Gerçekten takıma çok ayrı bir ruh vermiş. Oyuncular isteyerek ve severek mücadele ediyorlar. Ayrıca Altyapıdan çok da oyuncu katar takıma. Malum Türk hocaların en büyük özelliği genç oyuncuya tahammül etmeyişleri ve hiç şans vermemeleridir. En azından emin ellerde olacaklar ve çalışana formayı vereceğine inanacakları bir hoca ile çalışacaklarını bilecekler.

Maçı anlatan abiler de resmen maçı yaşadı. Ruhsuz ve basketbol bilmeyen Trt spikerlerine nazaran en azından tüm oyuncuların adlarını biliyorlar. O yönden takdir ettim abileri...

Bu arada Maljkovic Hanım diyeceksiniz.....

Pazar günleri özellikle karadeniz takımlarının futbolda alt liglerde iç saha maçları yayınlanıyor spikerlerde aynı bu maçın spikerleri gibi oluyor maçın her anını yaşıyorlar.

Takıma helal olsun emeklerine sağlık.

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim de dikkatimi kullanilan sut sayisi çekti, bu kadar yuzdesiz oynamamiza ragmen deplasmanda 90'a yakin sut kullanmak guzel bir veri, on alan baskisinin ve ribaundlarin burada onemi buyuk. Buna karsilik çok daha az sut kullanan rakibin yuzdesi biraz tedirgin edici, bunlari da asagiya çekmemiz lazim yani on alan baskisini bazen yapmamak veya geçildigimizde set savunmasina dikkat etmekte fayda var. Tabii hoca da bu zaafi gordugu için baskili oynuyordur zira bu oyuncu kadrosuyla surekli set savunmak zor. Resmen mucizevi seyler basariyoruz, proje takimi olma yolunda sinyaller var eger yonetim biraz ilgi gostermeye tenezzul ederse ben transfer falan da beklemiyorum, maaslar odensin yonetim ilgi alaka gostersin oyuncular rahat etsin, altyapiya oyuncu çekelim, ekol olalim (çok mu uçtum ?!).

dXy6J7.jpg

Vay be helal olsun. islerimden dolayi izleyemedim ama aklim hep bu mactaydi. bu gazla bizim erkek takiminida ele alir kizlarimiz, helal olsun. Allah nazardan korusun.

Moriah Jefferson Hanim diyeceksiniz :)