ECW | Dynamo Novosibirsk 58-73 Galatasaray

İkinci yarı savunmada çok iyiydik eksilmedik 1-2pozisyon hariç Işıl kusursuz oynadı ikinci yarıda bütün arkadaşlarını oyuna dahil etti. Hızlı hucum sayısı çok bulamasak da doğru atışları bulduk ve geçiş hucumlarında Işıl açıkları çok iyi değerlendirip kolay sayılar bulmamızı sağladı. Her ne kadar hucum yönünden çok skor atan bir takım olarak görünüyoruz ama savunmada çok sayı yemiyoruz bu önemli birşey savunma direncimizle farkı yarattık yine ikinci yarı skoru 24-42 ellerine sağlık.

Skor dagilimina baktimizda rutin şekilde beş oyuncumuz ön plana cıkıyor . Buna ek olarak pınar demirok ve deniz colakoglu ekstra skora katkı ile bu sayı yedi oluyor . Israrla bu rotasyonda Cansu'dan katkı bekliyorum . Saolsun her mac skor üretmeden beni üzmeye devam ediyor. Muazzam bir fizigi var . Çok çalışıp nevriye gibi bir oyuncu olmaması icin hic bir sebep yok ama oldugu yerde saymaya devam cansu . Bu kadro planlaması senin için biçilmiş kaftan . Bunu bu yıl degerlendiremedigin takdirde bir daha bu seviyelerde forma bulman zor .

Siz siz olun, koşullar ne olursa olsun Galatasaray'ın bir takımı için küme düşmekten falan söz etmeyin. Böylesine yalatırlar size o sözleri.

Bu takımı izlemek mükemmel gerçekten!! Marina Maljkovic'e sahip olduğumuz için çok şanslıyız bence umarım yönetim 1-2 oyuncu takviyesi yapar hocada istetiği başarılara yürür..Bu takımı yalnız bırakmamak lazım..Bu galibiyetle birlikte resmi maçlarda 6'da 6 yaptık!! Helal olsun size Sarayın Sultanları!!

Bu arada Marina Maljkovic hanım diyeceksiniz!!

gruptaki 4.maç 1 aralıktaymış, biz neyi izleyip gururlanacağız 3 hafta boyunca :(, erkek takımının "kendi seviyesindeki" takımlarla olan maçlarını mı?

Bence cok iyi . Bu 3 haftalık periyod takım planlarını daha iyi oturtmak ve daha cok dinlenmek icin muazzam . Sadece lige odaklanmalı şimdilik .

Rusya deplasmanları gerek mesafe gerekse hava koşulları nedeniyle her zaman zordur. 3 günde bir üst üste deplasmanlar ve hepsini farklı geçtik. Helal olsun demekten başka birşey denmez.

Bu kızlarımız her türlü övgünün üzerinde yürekten ciğerden mücadele ediyorlar, yenerler yenilirler önemli değil, ama onları seyretmek inanılmaz güzel sağ olsunlar, var olsunlar.
Arkadaşın biri yazmıştı Yürüyedurun Sarayın Piranhaları :) en başta Marina Hanım