ECW | Galatasaray Çağdaş Faktoring 69-73 BAXI Ferrol

Vanloo 4'te 0 ile oynayıp 5 top kaybı yapmış. Sanırım bu takıma iyi bir Amerikalı oyun kurucu alma zamanı geldi. Pivota da Avrupalı bir pivot şart. Hatar olabilir Valencia'dan.

7'de 1 ile maçı bitirdi. Galatasaray'ın oyun kurucusu tek sayısını son periyotun son 2 dakikasında bulamaz. Bu kabul edilemez.

Son düzenleme:
Ji-Su Park elbette yeterli bir oyuncu değil ama bu takımın el freni Julie Vanloo. Bunu umarım herkes fark eder. Bu kadın Olimpiyatlarda yarı final serisini de satmıştı Belçika'da oynarken iyi hatırlayın. Asla yeterli bir oyuncu değil. Alper'in aldığı enkazlardan bir tanesi daha.

Bu Koreli gerçekten basketbolcu mu? Yoksa sırık boyuyla basketbolcu imiş gibi mi yapıyor? Bana kalırsa olsa olsa Kore halter milli takımında yer alabilir veya pazarda hamallık yapabilir. Ben bunu kendi mahalle takımımda bile oynatmam. Yazık, çok yazık!!! Bu kadar kötü bir 5 numara transferi nasıl oluyor da yapılabiliyor, inanılacak gibi değil...

Bu Koreli gerçekten basketbolcu mu? Yoksa sırık boyuyla basketbolcu imiş gibi mi yapıyor? Bana kalırsa olsa olsa Kore halter milli takımında yer alabilir veya pazarda hamallık yapabilir. Ben bunu kendi mahalle takımımda bile oynatmam. Yazık, çok yazık!!! Bu kadar kötü bir 5 numara transferi nasıl oluyor da yapılabiliyor, inanılacak gibi değil...
Kelsey Bone'da ilk geldiğinde böyleydi. Park için bence daha süre var. Ekrem hoca istediyse varıdır bir bildiği. Olmazsa Ocak ayında zaten gönderilir.