ECW Yarı Final 2. Maç | Parfumerias Avenida 57-55 Galatasaray

Bravo aslan yürekli kızlar,
Yürüyedurun Sarayın Sultanları :)
Şartlar ne olursa olsun bu mücadeleye şapka çıkarılır, hele Epoupa çok ayrı bir yerde .
 
Maljkovic kadro mühendisliğinde felaket, idaresinde çok değerli bir koç. Herhangi bir Türk takımına ikinci maçı deplasmanda olan eşleşmelerde başabaş giden maçların son anlarında doğru düzgün top oynatıp sakince 2 tur atlatmak her babayiğidin harcı değil. Tabii maçların çoğunun sonunu en çok 1 yerli oyuncuyla oynamamızın da (Işıl) etkisi var bunda. Bugünün kahramanı yine Silvia Dominguez gibi bir oyuncu karşısındaki 40 dakikalık mücadelesiyle Epoupa, ikinci yarıda çok pozisyonda ipten almasıyla da Quigley. Emeği geçen tüm oyuncularımızı tebrik ederim, adlarını bir kez daha tarihe yazdırdılar. Para içinde yüzen takımlar saha avantajlı turda Sopron'a elenirken ceplerine giren maaşları köşebaşındaki büfeci kadar istikrarlı olmayan bu kızların bir kez daha Avrupa finaline yükselmeleri bu şubenin hak ettiğinden çok daha fazlası. Neyse inşallah bir daha kupayı alırlarsa paralarını eksiksiz alırlar belki, yönetimlerimiz de futbol dışında bir şubemiz olduğunu hatırlarlar.

Erika'ya da gıcık oldum, bu galibiyet ona gelsin. Erika ağlama!
 
Bu arada 2009'a ithafen final de Ayhan Şahenk'te oynansın ve bir zahmet 3500 kişilik salonu da hıncahınç dolduralım. Hatay'daki taraftar desteğinden kuşkum yok zaten, korkum daha çok İstanbul'da.
 
Ben böyle sinir bir ortamda maç izlemedim. O siren sesleri insana sinir krizi bile geçirtir.. Oynayan oyuncuları düşünemiyorum bile. Maç izlerken 3-4 defa sesini kapatmak zorunda kaldım.

Gerçekten çok zor bir deplasmandı ve tüm oyuncularımız bu ortamda hiç pes etmedikleri, sonuna kadar mücadele ettikleri için kutluyorum.
Ellerine, yüreklerine ve emeklerine sağlık...
 
Son düzenleme:
Final maçını İstanbul da nerede oynarsak oynalım salon tıka basa dolar orası kesin. Parasal ve yönetimsel olarak çok zorlu bir sezon geçirirken bu alınan final vizesi çölde serap görüp ulaşmak gibi oldu. Kızların hepsine teşekkür ediyorum ve Marina hocaya. O kupa bir kez daha gelecek ve bu şube küçülmeyecek !
 
Quigley hanım nerelerdeydiniz önceleri? O kupayı getir bize her şeyi unutalım.

Salon konusunda Sinan Erdem diyorum.
 
[h=2]Galatasaray Kaptanı Işıl Alben karşılaşmayı şu sözlerle değerlendirdi:[/h]"Avenida evinde Avrupa’nın en kuvvetli takımlarından biri aa biz maçtan önce çok iyi hazırlanmıştık. Sahaya maç planımızı iyi yansıttık, bunun için çabaladık. Finale çıktığımız için çok mutluyuz. Sahada koçuna ve takım arkadaşlarına güvenen bir ekip olunca böyle maçlardan galip ayrılmak çok büyük sürpriz olmuyor. Şimdi önümüzde çok önemli iki final maçı var. Tamamen bu maçlara konsantre olup inşallah daha önce iki kez olduğu gibi yine Avrupa kupasını müzemize getireceğiz"
 
En kötü yıllarımızdan birinde gelen bu başarı asla unutulmaz. Haydi kızlar, alın şu kupayı.
(Umarım birileri nerden çıktı bu final, ne güzel küçülecektik demiyordur bir yerlerde)
Galatasaray ruhunun nasıl olması gerektiğini bir kez daha gösteren kızlarımıza sonsuz teşekkürler.
 
Yeni çıkan yasada klüplere amatör şubelerde kullanılmak üzere devletten ödeme alınacakmış.Bu para ne kadar ve gelecek sene için güçlü takımlar kurmak için bir umut olabilir mi?
 
İkinci Eurocup bu sene bizim için harika olur. Son dört maç özelinde konuşmak gerekirse hak ettik. Keşke erkek takımında değişiklik biraz daha erken yapılsa ve bir uzun daha alınsaydı. Orada da kupa hiç uzakta değildi.
 
Hani testlerde bir kural vardır; "3 yanlış, 1 doğruyu götürür"... Dün gece de; 1 doğru, en az 5 yanlışı götürdü: "Olivia Epoupa"!.. Bir de öyle bir doğru vardı ki; içeriden dışarıdan, kendisinin kuyusunu kazan bütün zararlıları tümden süpürüp götürüverdi: "GALATASARAYLILIK RUHU"...!!!
 

Üst