Edirne' ye Gidiyoruz.

Erdoğan, Edirnede'ki Galatasaray'lı arkadaşlara söyle saat 12 de salonun önüne gelsinler, ama formalarıyla, hep beraber girelim salona.
 
Bende daha 1 aydır Edirne'deyim.Burada en azından kendi çevrem için bir galatasaray basketbol taraftarı kitlesi bulamadım.Üniversitede okuyan arkadaşlar şu sıralar vizelerle uğraşıyorlar.İstanbul'dan gelecek katkı çok iyi olacak.Umarım güzel bir tribün yaparız.
 
Serkan, biz geldikten sonra, emin ol orada çok sağlam bir oluşumumuz olacak :)
Sen bizim geleceğimizi duyur kardeşim, muhteşem olacak:)
 
1-) Önder Çiçekoğlu
2-) Şamil Turançiftçi
3-) Kerem Seçer
4-) Arca Yıldırım
5-) Murat Cantaş
6-) Nisan Yıldız
7-) Emre Yüksel
:cool: Oğuzhan Kocatürk
9-) Aras Kafkaslı
10-) Erkan Karahan
11-) Sühan Cem
12-) Vildan Akkan
13-) Tançu çiçek
14-) Tolga Kaplan
15-) Emre Doğan
16-) Onur Uncu
17-) Furkan Şenbabaoğlu
1:cool: Can Kırımlıoğlu
19-) Yılmaz Yıldırım
20-) Savaş Karadağ
21-) Erdoğan Ümit Kovancı
22-) Gazanfer Tosun
23-) Muhammet Kaan
 
Eğer bizim için ayrılan 300 kişinin büyük çoğunluğu istanbuldan gelmezse edirne ya da çevre il/ilçelerin katkısıyla bu rakama ulaşmamız çok zor. Edirneden taş çatlasın 20 kişi gelir( tabi ordakilerin 300 kişi yer ayrıldığından haberi yoksa olinliler doldurur salonu, napacam gidip diyen de olabilir)

Ama 300 rakamına ulaşılırsa -ki düşünemiyorum- müthiş bir şey olur.. Yukarda da yazdığım gibi bizim için iç saha maçından farksız olur o zaman.
 
Mesajı baştan okurken bazı isimlere baktım Tolga, Muhammet olmasa olmazlardandı :) Deniz, Yiğit, Alperen daha yoklar bekleyeceğim:) Bağdat İstanbul'daysa hafta sonu, zaten kaçırmaz. Organizasyon denetleme kurulu başkanı Çiğdem de var daha :)

Organizasyonda emeği geçenlere , Her gün Galatasaraylıyız şiarımızı hatırlatmamıza vesile olanlara teşekkür ediyorum
 
Şamil mesajına foruma genel bilgi vererek cevap veriyorum buradan: :)
Kız arkadaşımla pürüzleri giderirsek biz de geliriz. Bu akşam netleşir artık. Şu an müzakere sürecindeyiz :)
Biraz sorunlar var, bir çözüm üretmeye çalışacağız. Gelemezsem kudururum, çıldırırım :D
 
Valla Utku ikna et abi çok güzel olacak banvit deplasmanından çok daha güzel olacak ki zaten takımında bize ihtiyacı var. Senin ikna edeceğine inancım tam :)
 
şimdiden herkese hayırlı yolculuklar .
işlerimden dolayı memleketime gelemiyeceğim .bu organizasyonların artık kalıca olması yolunda sağlam adımlarla gidilmesi çok hoş olmaya başladı.banvitin tadı tadamığındayken edirne harika olurdu ama kısmet.

şamil olsun murat gs basket olsun emeği geçen herkese teşekkürü hakediyor.

teknik heyetleri her ne kadar terbiyesizce davransanda biraz memlektimden dolayı duygusal olup bir sıkıntı olmaması diliyorum .ilk maç 2 tribün açınsan dostane geçmi,ştibu maçta inşallah böyle devam eder.
 
büyük ihtimalle bize kendi benchimizin tam arkasını ayıracaklar,deplasmana gelen takımlara genelde orayı veriyorlar ki başka da çözümleri yok gibi.3 tribün var,biri pota arkası diğeri ikisi karşılıklı,pota arkasına bağıracak olan tayfayı koyuyorlar benchlerin karşısına hiç bugüne kadar deplasman tribünü almadılar,benchlerin arkasındaki tribünün ortasında protokol var ve o iki tribünün bi tarafını verecekler,kendi benchlerinin arkasını vermek gibi bi komiklik yapmayacaklarına göre bize de takımımızın tam arkası kalıyor,bencin tam arkasından tribünler başlıyor,abdi ipekçi'de bench arkası 12 nolu tribün gibi hatta daha da yakın olabilir.
 
beni de Ankara'dan alsanız :) Valla böyle organizasyonları görüp katılamamak çok üzüyor :( Keşke İstanbul'da otursam offf offf
 

Üst