Edirne' ye Gidiyoruz.

Konuştuğumuzda mangalda kül bırakmıyoruz ama iş icraate geldiğinde minibüste sadece 30 kişi görebildim ben . Bunun dışında gerçekten efsanevi bir gün oldu bizim için . Yolculuktaki muhabbetler müthişti . Tribün olarak da Edirnelilerden daha iyi yaptığımızı düşünüyorum ben.

Sonuç olarak ben bu organizasyonu planlayan abilerime yürekten bir teşekkür etmek istiyorum. Gelen herkese de saygılarımı sunuyorum :)
 
Anca girebildim nete.. Maçı bize hiç yakışmayan bir şekilde kaybettik, o basketi yeme lüksümüz yok ama ermalin de 5.faulü aldığı pozisyonun da mantıklı bir açıklaması yok. Şaka gibi gerçekten.. Öyle bir pozisyona faul çalınması, daha doğrusu bizim aleyhimizde faul çalınması tek bize olur bu kesin. Maçta yaşadığımız şokun üstüne polisin istanbuldan gelen arkadaşlarımızı şehir içine sokmak istememesi benim açımdan başka bir üzüntü oldu.. Ciğer yiyemeden gönderdik dostları.. Neyse ki play offlarda edirnede her türlü çakacaz 2 maçın birinde de maç kutlamasını ciğercide yapacaz.. Üstüne de meriçte biramızı/çayımızı içecez hiç merak etmeyin.. Ne o maçtaki kadar ekstra şut sokarlar(son saniyedeki 3lükler,el üstü hatta 3 kişinin üstünden bala giren şutlar, caner ercan diye birinin girdiği gibi 2de 2 3lük sokması) ne de ermalin/bu takımın o gün 64-54ken koyduğu karakteri durdurabilirler. Hiç korkum yok o yüzden.. Daha keyifli bir edirne turnesi yapacaz bidahakine.. Görüşmek üzere inşallah dostlar..
 
Olin maçı ile beraber Şampiyonluğa giden yol gözüktü ve bu yolun ilk virajı Antalya ile..Antalya takımı çok şanssız bu yüzden..Olin maçından hakem hataları nedeniyle gelen mağlubiyet hem koçu,hem oyuncuları hem de biz taraftarları büyük ölçüde hırslandırdı ve bence şampiyonluğa gidecek yolun fitilini ateşledi bu mağlubiyet..Antalya'yı geçeceğiz inşallah..

Şampiyonluğa inanacım Olin maçı öncesine oranla %75 arttı.
Başka yolu yok,O Sene Bu Sene !!!
 

Üst