• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Efeler Ligi 6. Hafta | Fenerbahçe Medicana-Galatasaray Hdi Sigorta

Puanları 36
Çözümler 0
Web sitesi
x.com
@Anıl Mehmet Yıldırım
Efeler Ligi 6. Hafta maçı
26.11.2025 Çarşamba
Burhan Felek Voleybol Salonu
18:00

Ligde 4 galibiyet 1 mağlubiyet ile dördüncü sırada yer alıyoruz. Fenerbahçe ise 3 galibiyet 2 mağlubiyet ile hemen altımızda bulunuyor. İki takım da ciddi yatırım yaparak önemli oyuncular kadrolarına kattılar ve sezona iddialı girdiler. Fakat iki takımda şu zamana kadar kadro kalitelerinin pek hakkını veremediler. Maçın adının sadece derbi olmasının yanında kazanan takım için de çok büyük bir moral ve ivmelenme şansı tanıyacak.

Almamız gereken bir maç ama alabilir miyiz bilmiyorum.

Kesinlikle favori olarak çıktığımız bir maç ama Umut Çakır faktörü beni korkutuyor umarım alabiliriz oyun olarak lig başından beri daha iyi bir takımız çünkü.

Umut Çakır varken hiçbir maçta favori değiliz. Favori Fenerbahçe. Hocalarının geçen maçtaki tavırda olmayacağını düşünüyorum. Kazanmak için çıkacaklardır full konsantre olacaklardır. Böyle maçlarda da sonuç belli. Umut Çakırla zaman kaybetmeden vedalaşmak gerekiyor. Umarım bu maç sonrası bu gerçekleşir. Şu maçtaki galibiyet mağlubiyetten hayırlı olmaz. Yoksa Şampiyonlar Ligi hedefi yanacak. Umut Çakır gitsin sezonun ikinci yarısında Ziraat harici hiçbir maçı kaybetmeyiz ve yine final oynarız. Yeter ki Umut Çakır gitsin razıyım bu maçtaki olumsuz bir sonuca.

Geri