Emrah Bilgili 18 Haz 2022 #1,024 Ligi son 6'da bitirecek her takımı rahat çalıştırırdı.Kosova ligi falan bayağı anlamsız.Hayırlı olsun hoca için.
Ligi son 6'da bitirecek her takımı rahat çalıştırırdı.Kosova ligi falan bayağı anlamsız.Hayırlı olsun hoca için.
Can Akan 18 Haz 2022 #1,025 Emrah Bilgili' Alıntı: Ligi son 6'da bitirecek her takımı rahat çalıştırırdı.Kosova ligi falan bayağı anlamsız.Hayırlı olsun hoca için. Genişletmek için tıkla ... Şimdi size anlamsız gelen bir şey adam için anlamlı olabilir mesela daha önce çalıştırdığı bir takımdır belki, belki çeşitli bağları vardır orasıyla
Emrah Bilgili' Alıntı: Ligi son 6'da bitirecek her takımı rahat çalıştırırdı.Kosova ligi falan bayağı anlamsız.Hayırlı olsun hoca için. Genişletmek için tıkla ... Şimdi size anlamsız gelen bir şey adam için anlamlı olabilir mesela daha önce çalıştırdığı bir takımdır belki, belki çeşitli bağları vardır orasıyla
Emrah Bilgili 18 Haz 2022 #1,026 Can Akan' Alıntı: Şimdi size anlamsız gelen bir şey adam için anlamlı olabilir mesela daha önce çalıştırdığı bir takımdır belki, belki çeşitli bağları vardır orasıyla Genişletmek için tıkla ... Hocanın daha önce bu takımı çalıştırdığını biliyorum Basketbol Süper Liginden Kosova basketbol ligine koçluk yapmaya gitmek çok anlamsız. Hocayı yükseltiyorum,hocayı gömmüyorum. Son düzenleme: 18 Haz 2022
Can Akan' Alıntı: Şimdi size anlamsız gelen bir şey adam için anlamlı olabilir mesela daha önce çalıştırdığı bir takımdır belki, belki çeşitli bağları vardır orasıyla Genişletmek için tıkla ... Hocanın daha önce bu takımı çalıştırdığını biliyorum Basketbol Süper Liginden Kosova basketbol ligine koçluk yapmaya gitmek çok anlamsız. Hocayı yükseltiyorum,hocayı gömmüyorum.
T Timur Sağlam 18 Haz 2022 #1,027 Dursun Özbek 'ten hocayla anlaşmasını beklemiyordum sağolsun başkan hiç yanıltmıyor
Çağlar Seventekin 18 Haz 2022 #1,028 Acele etmiş ama dana önce çalıştırdığı takıma gitmiş. Başarılı olur inşallah.
Yaman Tarcan 18 Haz 2022 #1,029 Dursun Özbek gibi bir vasıfsızın yönetiminden Ekrem Memnun’a teklif götürmesini beklemek hayalcilik olurdu bence de.
Dursun Özbek gibi bir vasıfsızın yönetiminden Ekrem Memnun’a teklif götürmesini beklemek hayalcilik olurdu bence de.
Alper Güzel Perşembe saat 14:45'de #1,030 Galatasaray'ın Milli Şefi, Galatasaray basketbolunun ve belki de Galatasaray Spor Kulübü'nün en büyük ismi, efsanesi, imparatoru.
Galatasaray'ın Milli Şefi, Galatasaray basketbolunun ve belki de Galatasaray Spor Kulübü'nün en büyük ismi, efsanesi, imparatoru.