Açıklamadaki küstahlığa, saygısızlığa bak.
Böyle sonradan görme sünepe camiaya Ekrem Memnun fazla zaten.
Böyle sonradan görme sünepe camiaya Ekrem Memnun fazla zaten.
Mevcut kocun yok diyelim,bu kadro ile kimsenin yok. O yuzden bu kadro ile kimse 3.lukten oteye gecemez bu ligde. Ekrem Memnun gelince 2-3 yildiz oyuncu alinacaksa takima o zaman isler degisir. O zamanda sorarlar neden Alper hoca varken bu yildiz oyunculari getirmediniz diyeBu sezon kupa istiyorsak kesinlikle Ekrem memnun'u getirmeliyiz. Şuan ki koçun aldığı sonuçlara hiç bakılmamalı çünkü bu takım koçsuz bile çıksaydı maçlara muhtemelen böyle ilerlerdi zaten. Mevcut koçun çukurova ve fenerbahçe'yi geçecek kapasitesi yok. Daha eurocup'a euroleague'den takimlar gelecek. Eurocup'ta kadro kalitesi bize yakın, eli yüzü düzgün basket oynayan takımlar bizi geçecektir. Polonya takimina karşı düştüğü durumu hepimiz gördük.
Harika.
çok hoş bir görsel.
abi hoca emekli olmadan son kez İMPARATOR EKREM MEMNUN diye tezahürat yapmak istiyorum salonlarda... lütfen bir dönem daha hocalık yapsın bizde ya bütün ilahi güçler burçlar hepinize sesleniyorum. hoca şöyle bir kez daha gelsin, uzun süreli bir koçluk yapsın silsin supursun ortalığı. ondan sonra başaracak bir şey kalmadı diyip bıraksın ne bileyim. ama bir Ekrem memnun dönemi daha izleyelim. başka bir şey istemiyorum.Harika.
O kadar yaşlı değil ya daha hocalık yapar Galatasaray’da.. FT bile 70 yaşında olmasına rağmen hala Galatasaray’da hoca olma arzusunda. Ki unutulmaması gereken bir şey var FT’nin babası 95 yaşında annesi 90’larında rahmetli oldu. Yani hiçbir şey için geç değilabi hoca emekli olmadan son kez İMPARATOR EKREM MEMNUN diye tezahürat yapmak istiyorum salonlarda... lütfen bir dönem daha hocalık yapsın bizde ya bütün ilahi güçler burçlar hepinize sesleniyorum. hoca şöyle bir kez daha gelsin, uzun süreli bir koçluk yapsın silsin supursun ortalığı. ondan sonra başaracak bir şey kalmadı diyip bıraksın ne bileyim. ama bir Ekrem memnun dönemi daha izleyelim. başka bir şey istemiyorum.
Abi keske benim elimde olsa ve Ekrem Hoca’yi kadin basketbol takimimizin basina gecirebilsem.Ama maalesef su an oyle bir dusunce yok gibi.Gercekten elimizde bir bransta boyle bir deger varken kullanmamak veya kullanamamak bana akil tutulmasi gibi geliyor.Bu adam gelse ve su anki butce bile verilse bircok turnuvaya ambargo koyma potansiyelimiz var.Ama yapmiyoruz.Nedenini de hic bilmiyorum.abi hoca emekli olmadan son kez İMPARATOR EKREM MEMNUN diye tezahürat yapmak istiyorum salonlarda... lütfen bir dönem daha hocalık yapsın bizde ya bütün ilahi güçler burçlar hepinize sesleniyorum. hoca şöyle bir kez daha gelsin, uzun süreli bir koçluk yapsın silsin supursun ortalığı. ondan sonra başaracak bir şey kalmadı diyip bıraksın ne bileyim. ama bir Ekrem memnun dönemi daha izleyelim. başka bir şey istemiyorum.
O yüzden mi geçen sezon başı teklif gittiğinde dünyaları istedi ve anlaşma olmadı. Bizi Alper denen rezile mahkum etti!Ekrem Memnun da hayattayken değeri bilinmeyenlerden..
Galatasaray’ı menfaatsiz seven nadir kişilerdendir kendisi.
O yüzden mi geçen sezon başı teklif gittiğinde dünyaları istedi ve anlaşma olmadı. Bizi Alper denen rezile mahkum etti!
Hocanın ait olduğu takım belli. Romantizme gerek yok hiç.3 ay önce her ne kadar haklı sebeple de olursa olsun kuyusunu kazarak kovduğun hocayı 3 ay sonra başka bir yerde takımın başına getirmek peki doğru mu
Aynı yönetim miydi?3 ay önce her ne kadar haklı sebeple de olursa olsun kuyusunu kazarak kovduğun hocayı 3 ay sonra başka bir yerde takımın başına getirmek peki doğru mu
yahu romantizme etmekle ne ilgisi var, en dar açıdan Ekrem hocaya sallıyorsunuz. kulübün değerlerine düşman olmak marifet değil haberiniz olsun, alper durur ile ekrem memnun'un birbiriyle hiçbir alakası yokken gelmiş Ekrem memnun çok para istedi diye Alper durur'a mahkum kaldık diyorsunuz. dalga mı geçiyorsunuz? Ekrem memnun'a karşı 3-5 kurusun lafını yapan yönetimin de canı cehenneme ne diyeyim.Hocanın ait olduğu takım belli. Romantizme gerek yok hiç.