Ekrem Memnun

Böyle bir durumda bu işe soyunmak gerçekten yürek isteyen bir iş. Bu yürek de, Galatasaraylılık da Ekrem Memnun'da fazlasıyla mevcut. Çok zor bir işe el attı ve inanıyorum ki başarılı olacaktır hocam. Ama ne olursa olsun, Galatasaray basketbolunda efsane olmuş birkaç isimden biri olan hocamızı kimseye de yedirmeyiz!

Önder abi yedirtmezse, bende yedirtmem...
 
Şubede çok ciddi bir yönetim zafiyeti var.
Üç yeni oyuncu transfer edildi, transfer eden koç iki hafta sonra gönderildi.
Madem iki yenilgiyle gönderilecekti, ki, o maçları kaybetmesi zaten muhtemeldi, neden transfer seçimlerini gelecek yeni koça yaptırmadılar?!
Nereden baksan tutarsızlık, nereden baksan mantık dışı...

Ekrem Memnun'a hoşgeldin diyelim.
Kadın takımıyla elde ettiği başarılar ortada ve Galatasaray camiasında sevilen bir isim. Kendi transferlerini yapmadı ancak, tecrübesiyle takımı toparlayacağını umuyoruz.
 
Efsanemiz Ekrem Hocam, bizim seni başımızın üstünde taşımamız gerekiyorken, sen böyle çok zor bir dönemde sorumluluk alıyorsun. Elde pek bir malzeme yok, yönetim desen o da yok lâkin yine de senin elinden gelenin fazlasını yapacağına şüphemiz de yok.

Karakterinle, duruşunla kısaca her şeyinle Galatasaray geleneklerine/kültürüne en çok yakışan insanlardan biri oldun her zaman. En büyük mutlulukları seninle yaşadık. Umarım bu zorlu süreçten de alnının akıyla çıkarsın. Biz daima yanındayız. Başarılar Aslan Hocam.
 
Hayırlı olsun. Çok zor bir zamanda geldi. Umarım gelmeden yönetim ile gerekli pazarlıkları yapmıştır. İş bizimkilerin keyfine kalırsa yanarız.
 
Dünden beri gerek burayı gerekse de twitter'daki yorumları takip ediyorum. Hemen hemen herkes Ekrem hoca konusunda hem fikir olmuş. Hiç olumsuz yorum yok diyebilirim. Hasret kalmışız böyle ortama. İyi bir hava oluştu, bunu inşallah parkeye yansıtabiliriz. Bu sene kümede kalalım ve oyun olarak ileriye dönük umut verse yeter. Önemli olan seneye ne yapacağı. Seneye daha iyi bir yönetimle 4-5 milyon dolar civarı bir bütçe verebilirlerse Ekrem hoca çok başarılı işler yapacağından eminim.
 

Üst